המון שתיקה

המון שתיקה

שתקת הרבה שתיקות יצרת הרבה תהיות הרווית צמאון רקמת חלומות, עולמות עולם של דקויות.. זרעת זרעי מחשבה ובריאה כשהפרח נפתח חיפשתי את האבקנים זה היה פרח מוזר, לא היו אבקנים אהבתי את הפרח המיוחד, שנגלה לעיני נצרתי אותו, שמרתי מכל משמר הכנתי לו אדמה חדשה, השקתי. כל הנימים הכי עדינים השתתפו בחיים החדשים , בבריאה הזו ימים כלילות ואת עוד שתקת חלק ממך ניסה להפריח שממות חלק ממך רק שתק.

שתיקות...

ולפעמים השתיקות אלי מדברות ומוכיחות כל מני דברים נסתרים, לפעמים השתיקות הן של מועקות.. וצריך לתת להן תמיכה ולפרוץ את המחסום- לתת למילים לפרוץ החוצה.. שתיקות אלף פנים להם, לפעמים נעימות ולפעמים מזהירות לקראת הבאות. אהבתי מה שכתבת חוצי, דיבר אלי מאוד

בשתיקות אפשר לשמוע המון.

הכי הרבה קולות נשמעים, דווקא, כשיש שקט......... אני בעד שתיקות לשם הפנמה ולמידה! אהבתי את מה שכתבתן.

Mוניk

New member
../images/Emo24.gifחוצנית../images/Emo24.gif

מרגש ונוגה השתיקה הזו ובתוך כל השקט הזה יש המון מילים חבויות חוצי}{ מוניק

אפרופו שתיקות.......

מכל השתיקות אני אוהב את שתיקתך שהיא יפה שהיא סולחת ללב קולחת כמו היתה היא דף משיר ללא מלים עץ נשיר ללא עלים שתיקה של אהבה. אני אוהב אותך בשקט כמעט בסוד רק עוד ועוד ממך לצקת אל תוכי רק עוד ועוד. מכל הצחוקים אני אוהב רק את צחוקך שהוא פורץ ומתבדח ללב נוגע כמו היה הוא פרח חן עדין ורך ללא מגן צחוקך שלך הוא צחוק של אהבה. אני אוהב אותך בשקט כמעט בסוד רק עוד ועוד ממך לצקת אל תוכי רק עוד ועוד. מכל הדמעות אני אוהב את דמעתך שהיא רכה ולא תובעת כמו יודעת את הסוף המתקרב שלום שלום לב אל לב דמעת חלום דמעות של אהבה. אני אוהב אותך בשקט כמעט בסוד רק עוד ועוד ממך לצקת אל תוכי רק עוד ועוד. לא זוכרת מי שר..
. (וזה גם ריקוד עם, בזוגות).

טאKילה

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif

בשקיעות הגדולות בברכת האור האופף בעמקי הימים כמו השלכת השחר הקדים והלב שותק כורע מול שלווה כובד הבדידות יודע על העפעפיים משא העולם. יעמדו זרה מול זר נבגדי הגורל יצמדו עיניהם הנואשת עולם הבדידות בשלל צבעי הקשת.

למעלה