המון תודה למרב ולאני של מרב

המון תודה למרב ולאני של מרב ../images/Emo23.gif

על האירוח הנפלא, והטעים במיוחד
היה מפגש מקסים וכייפי תודה, ושנה טובה, מוצלחת ופורייה
לכולנו ...
כוכי

מצטרפת לתודות ../images/Emo13.gif

באמת היה מפגש מוצלח... זה הראשון שלי, אז אין לי למה להשוות, אני רק יודעת שממש נהניתי לפגוש את הפרצופים שמאחורי האותיות.

אולה *

New member
מצטרפת. מרב ואני של - אתם מארחים

נפלאים! המון תודות על ההזדמנות לפגוש את כולם.
אולה

עידית ד

New member
הקדמת אותי ../images/Emo9.gif

תודה למרבי ולאני שלה על הארוח הנפלא היה ממש כייף ומרגש לראות את כולם מקווה שבפעם הבאה שנפגש כולן יהיו עם בטן או שקיות הקאה העיקר שנהיה כולנו כבר בהריון!!!!!!! אני בורחת לרודוס מחר לשבוע (החגים מלחיצים אותי מתמיד וכל כך לא בא לי לשמוע את הברכה ההיא... "וששנה הבאה יהיו כבר נכדים") אז אני ועודד שלי מאחלים לכל אחת ואחד מכם שנה טובה והלוואי שכל החלומות שלנו יתגשמו (נתחיל עם הריון ל-9 חודשים מ ל א י ם)
עידית נ.ב מרבי אני חייבת את המתכונים של הכללללללל

עמית@

New member
היה נהדר, תודה מרברב ואבי שלה ../images/Emo65.gif

שמחתי לראות את כל הפרצופים. וגם האיש נהנה (בעיקר ממשפחת החיות חוששתני) אם כי הוא חיבב גם את חיות האנוש.

נועם@בת

New member
../images/Emo32.gif עמית, שלחי שוב את התמונה

של עידית. כשאני מוחקת הודעה, נמחקות כל ההודעות המשורשות אליה. נועם

עמית@

New member
אוקיי, הנה החיות של עידית ../images/Emo13.gif

ג´ולי (כלבה) וחזי (חתול) בוקר טוב

עמית@

New member
נועם- שלחתי לך למייל את התמונה

עושה רושם שהמחשב פה לא משתף פעולה.

מירה@

New member
מצטרפת לתודות

היה נפלא, טעים ונעים שתהיה שנה טובה ומופלאה לכולנו עם הריונות רבים ועוללים מצווחים ,
מירה

מרב.

New member
הנאה צרופה, ללא שום ספק

היה מקסים, ונהנינו עוד כלות מהמפגש. המון אנשים חדשים, המון פרצופים חדשים שמתחברים למילים, שקרמו סוף סוף עור, גידים וחיוך- זה תמיד מקסים אותי מחדש... אז לכל מי שהגיע- תודה, תודה, תודה- מכל ה
על שעשיתם את המפגש למקסים כל כך.
מרב ואני של מרב אה, ולואה מוסרת המוןןןןןןןןןןן
לכל מי שחירמן לה ת´צורה. היא עייפה עד מאוד מכל תשומת ה
שהורעפה עליה

מרב - היה מקסים ../images/Emo51.gif

נהניתי לבוא ולפגוש ולחבק פיזית תודה על האירוח הנינוח והאוירה הכייפית אצלכם תודה לכולם על המאכלים הטעימים שתהיה לנו שבת של אהבה ורגיעה
- נילה

תודה תודה תודה ../images/Emo99.gif

נהנתי מאוד מאוד. היה טעים מאוד. לואה הייתה מקסימה והיצחיקה את כולם עם היבבות בקבלת הפנים הכלבית שלה. שמחתי לראות את כולם ולהחיות את הפורום הוירטואלי. וכמובן שוב תודה רבה לאבי ומרב. תודה לנילה על האבן. נקווה שתביא לכולנו אנרגיות חיוביות והריון. תודה גם ענקית לנועם שלנו, על החמסה. שתביא רק מזל ומזל ומזל לכולנו. ותודה על האוכל הטעים - למי שהפליא/ה במטעמיו. שתהיה לנו רק שנה טובה ושהמפגש הבא יהיה של הריוניות ושל תינוקות הפורום. א-מ-ן.
סאני.

תודה גדולה למרב ולאני של מרב ../images/Emo25.gif

על אירוח מושלם ונעים על שפתחו את דלת
ואיפשרו לנו להכיר עוד כמה פנים שמאחורי השמות
לכל מי שהגיע על האוירה הנעימה, החיוכים והצחוק תודה לנילה על אבני הרובי, תודה לנועם על ה
, תודה לדפנה על ברכת שנה טובה מרגשת. וכמובן,
ללואה שתהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה מלאה בציוצים של תינוקות
מרב

מיכל ק-ש

New member
תודה גדולה גדולה למרב ולאני של מרב ../images/Emo45.gif

תודה מרבי ותודה אני של מרב. אני כ"כ שמחה שהגעתי, למרות שכידוע למרב, עד לרגע האחרון היו לי התלבטויות (האם לצאת מהעולם הוירטואלי והאם אשתלב כי נדמה שכולם מכירים כבר את כולם ועוד ועוד...). אבל הסקרנות הכריעה את הכף. וטוב שכך! כי היה כ"כ כייף (ומפתיע) לגלות את האנשים שמאחורי המילים. חלקם שונים לחלוטין ממה שדמיינתי וחלקם דומים קצת יותר. אבל כולם מחויכים, מאוששים, משדרים אופטימיות ובאמת מיוחדים ומקסימים. תודה לכל מי שנתנו מתנות (חיבוק, אבנים, שיר וחמסה שפיספסתי בגלל האיחור) וכמובן תודה גדולה גדולה למרב ולאני של מרב!!!
מאחלת לכולנו שנתחיל לשמוע פה על בטאות חיוביות בסיטונות ושבכלל תהיה שנה טובה ומלאה בשורות חיובות בכל התחומים. מגיע לנו. מיכל.

גם אני רוצה להודות על הארוח הנפלא

ועל ההזדמנות להכיר כמה מהאנשים שמאוד סיקרנו אותי בחודשים האחרונים. שתהיה לכולנו שנה פוריה ונהדרת,
שירה

הרמוניה

New member
תודות וברכות גם ממני ../images/Emo65.gif

מקווה שלמפגשים הבאים נבוא כולנו עם בטן ואחר כך עם עוללים מתוקים ורעשנים. הרמוניה

למרב תודה גם ממני .

היי מרב, תודה גם ממני על המפגש שלכן (למרות שלא הייתי בו) אבל לפחות היה לי קצת שקט מנילה
אחרי המפגש היא חזרה עוד יותר אוהבת, אני לא יפרט לכם מה קרה בבית, אני ישאיר את זה לדמיונכם. שתהיה שנה טובה לכולנו.

נעמה@@

New member
תודה ../images/Emo25.gif

תודה לכם על האירוח המושלם, על האפשרות לראות ולהכיר עוד אנשים שמאחורי השמות. מאוד נהנתי מקווה שנתראה בקרוב. שנה טובה ונשיקות נעמה

למעלה