המון
לזמרת שכולנו אוהבים

איריס מ

New member
המון ../images/Emo49.gif לזמרת שכולנו אוהבים ../images/Emo77.gif

מירי היקרה
שתבורכי בהמון מזל טוב, יום הולדת שמח, חיים מלאים בבריאות, חוזק ובחדשות טובות, שתזכי לשנים רבות אינספור של שירה שתבקע מקולך הקסום, המשך יצירה פורייה ומבורכת בתחום המקצועי והאישי.
שיהיה לך המשך הריון קל ובריא, שתזכי להמשיך ולהנות ממה שאת אוהבת לעשות, שתהיה לך שנה נפלאה מלאה בחיוכים, אהבה, מוסיקה, הופעות, זוגיות מאושרת לך ולאורי, הצלחות מרובות ומבורכות והגשמת כל אשר על ליבך

אריה31

Member
מנהל
יום הולדת שמח מירי../images/Emo140.gif

אני מאחל לך שתמשיכי להיות מאושרת ומצליחה ושהשנה הקרובה תהיה פורייה מכל הבחינות

veredmp

New member
../images/Emo213.gif יומולדת שמח ../images/Emo213.gif

מירי, מאחלת לך המון המון מזל טוב
שכל מה שאת מאחלת לעצמך לשנה הקרובה יתגשם ומעבר לזה

veredmp

New member
ברכת הפורום ../images/Emo26.gif

הברכה שניתנה למירי עם המתנה

yafit1305

New member
../images/Emo140.gifמירי היקרה המון מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

מירי היקרה, המון המון ברכות קטנות וגדולות לשנים שכבר היו ולאלה שבאות, שיהיה לך הרבה אושר ועושר, יושר וכושר, שכל מה שתיקחי על עצמך לעשות ייצא הכי טוב שרק יכול להיות! מאחלת עם המון אהבה, בשבקין יפית

Rony 05

New member
מירי 3.5.2010../images/Emo140.gif

הלוואי שתמשיכי להיות כזאת מיוחדת, כמו שרק את יודעת להיות... שתהיה שנה קסומה ושאף פעם לא תפסיקי לשיר בריאות, חיוכים והגשמה של כל החלומות הכי קטנים והכי גדולים בהזמנות זו, מאחלת גם הריון קל ולידה קלה והמון המון אושר
ממני
, רוני

נעהירחק

New member
../images/Emo241.gif../images/Emo241.gifמירי מזל טוב

שיהיו לך הצלחות רבות, היסוסים מעטים וכשלונות אפסיים. שתמיד תזכרי שהכי בריא זה לאהוב. שילוו אותך בחיים הרבה מזל ורק טוב.

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמירי אהובה../images/Emo23.gif../images/Emo103.gif

המון מזל טוב ויומולדת שמח!!
מאחלת וחולמת לך את כל מה שאת מאחלת וחולמת לעצמך
וכמובן, תמשיכי לעשות רק מה שאת אוהבת
נשיקות

מירי היקרה, שיר קטן אליך...../images/Emo140.gif

וככל שהזמן נוקף, ככל שהשנים חולפות על פנינו ומותירות מאחור רק אבק של זכרונות, בכל פעם נוסף עוד ערב של חלום; כשהזמן עומד מלכת, ונדמה שהעיניים הטובות חודרות וחוצות את הנפש הפרטית שלך... וכשאת שרה לי היישר אל תוך הלב; הנשמה, כמו עיוור באפילה, הולכת אחרייך כמכושפת. גל ועוד גל של געגוע מזכירים לי שוב ושוב שאין מקום שהוא רחוק מדיי, שאת תמיד איתי, בליבי, לאשר אלך. מאחלת מתוך עומק נשמתי אושר, בריאות והמון מזל, להתחלות חדשות וטובות והכל כשאת מוקפת באהבה רבה רבה...
לידה קלה, הלוואי, ופרי בטן
שפורץ את כל גבולות האהבה שחשבת שיש בתוכך. נשיקות המון, נעמה

ה 22

New member
מירי המתוקה מתוקה מתוקה מתוקה../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

יואו..... אין לי כבר מילים בפה... מרוב הברכות
אמ שיהיה לך טוב אמן! הריון קל שלום בית .. ותזכרי <בהיפוך אותיות> ש"איש" זה "שיא" ו"אישה" זה "השיא" אפשר לראות שמה ש"בוטל" זה "לטוב" ואפשר שיהיה לך "טעם" טוב אילו רק תסתפק ב"מעט" אפשר שתרדוף "בצע" וכל מה שייצא לך זה "עצב" ואל תשכח, אם יש לך "רגש" ----> "שגר" אותו !!! יום הולדת שמח נשמה יקרה
במלא אהבה........

pRimaVeriTaVIV

New member
המון מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

בריאות, אושר ושמחה לך ולקרובייך, שנמשיך לשמוע את קולך עוד שנים רבות ו...מה עוד צריך

למעלה