המונדיאל- האירוע הגדול ביותר

דן צ

New member
המונדיאל- האירוע הגדול ביותר../images/Emo106.gif

תסכימו איתי כי מפעל המונדיאל של פיפ"א הוא האירוע הגדול ביותר מבחינת הכדורגל , זהו מפעל אשר שואב לתוכו את הנבחרות הטובות ביותר בעולם וכן את השחקנים הטובים ביותר בעולם ומהשורה הראשונה , אירוע שנאספים לכבודו מליוני צופים ועוד מילארדים צופי טלויזיה , זהו אירוע יותר גדול מהיורו או גביעי קופה אמריקה למינהם, זהו בקיצור "האירוע" ב-ה´ הידיעה של הכדורגל שמצפים לו 4 שנים תמימות. אז תגידו לי למה???למה גביע העולם הנחשק הוא כל כך......מ כ ו ע ר ממש מכוער , מה זה כדור הארץ שמונח על כתפם של 3 אנשים/מלאכים?? ועוד למטה הוא מעוטר בשני פסים ירוקים??מה זה הכיעור הזה לעזאזל?? ולזה כולם שואפים ?? להחזיק את הגביע המכוער הזה?? מזל שישראל לא עלתה למונדיאל! מי יודע? אולי עוד היינו צריכים "לזכות" בכיעור הזה , ממש כיעור בהתגלמותו. בזאת אני קורא לנשיא פיפ"א שנבחר היום לכהונה נוספת להחליף את הגביע העולמי למשהו יותר יפה ויותר מכובד , ככה סיפתח של כהונה נוספת החלפה של הגביע ואני מבטיח לך לתמוך בך גם בבחירות הבאות לנשיאות פיפ"א .מספיק לנו שיש הרבה שחקנים נגיד בלשון המעטה שאינם "שיא היופי" אז גם שיניפו את הכיעור הזה?? תעשו חושבים. עד כאן להיום מהרהורי ליבו של דן

דן צ

New member
לא יתגשמו???../images/Emo4.gif

חבל אבל תסכימו איתי כי הוא מכוער!!!

לא חשבתי על זה עד היום ככה.

אבל לאחר ההודעה הסתכלתי טוב טוב בגביע והוא באמת מכוער

למעלה