המונדיאל מגיע!

Dawn19

New member
המונדיאל מגיע! ../images/Emo106.gif ../images/Emo86.gif

היום משחק הפתיחה של המונדיאל (14:30)! מעניין אם אנשים בפורום מתעניינים, כי הרי אין פה הרבה בנים.. בכל מקרה, לא היה לי הרבה זמן לכתוב הודעות השבוע. הלכתי לעשות תיאוריה במשרד הרישוי (ועברתי) והיו לי די הרבה משמרות בעבודה בצ´יינה טאון. אז בוקר טוב, צפייה נעימה במונדיאל, ואל תשכחו לקנות גרעינים! שחר

ל3

New member
הי שחר- מזל טוב

על התאוריה. כל הכבוד. אני כנראה יעשה את התיאוריה בקיץ, אז אולי אתה יכול לתת לי טיפים. אני דווקא מתענינת במונדיאל. לצערי בזמן שאני רושמת את ההודעה אני שומעת שכנראה צרפת מפסידה ( הנבחרת העדיפה עלי). מי אתה רוצה שינצח?

Dawn19

New member
צרפת הפסידה... ../images/Emo10.gif

איך הם הפסידו איךךך! לא מתביישים להפסיד בסנסציה הכי גדולה במונדיאל??

ל3

New member
באמת בושה

ועוד נגד מי. נגד נבחרת שמשחקת פעם ראשונה במונדיאל. אני מקווה שהם יתאשתו על עצמם. בכל אופן הנבחרת שניצחה בהחלט רשמה הישג נדיר.

נועה בת

New member
ממש מכה המונדיאל

בעלי לא זז מהטלביזיה ... וגרנים ???? שחררר זה עושה חצקונים ומסוכן ליד הילדים ..

gaia20

New member
איזה מזל....../images/Emo57.gif

שאני לא מבינה בזה כלום...

ל3

New member
אני מבינה אותך

האמת שאני לא אוהבת כדורגל עד שזה מגיע למונדיאל. לא יודעת למה אני ממש מרגישה את האנדרנלין כשאני צופה במשחקים. אולי כי בפעם הקודמת צרפת סיפקה הופעה בלתי נשכחת שהשאירה טעם של עוד.

3ויוי

New member
שחר ,אני איתך צופה במודיאל../images/Emo86.gif../images/Emo106.gif

יושבת עם הבן ונהנית מכל רגע, מאז שהיו קטנים בכל מונדיאל , אצלנו זה חגיגה. חיסלתי כמות גדולה של גרעינים,, מחר אעבור לפופקורן,,, מקווה שתהנה מהאירוע העולמי ביחד עם מיליוני אנשים בעולם. ומזל טוב על ההצלחה "בתאוריה. שלך

Dawn19

New member
עוד יום של מונדיאל עבר.. ../images/Emo86.gif

לא היו משחקים כל כך מעניינים.. גרמניה, ערב הסעודית, דנמרק, אורגוואי.. לא משהו. רק המשחק קמרון-אירלנד עניין אותי. בכל אופן זה המשחק היחיד שיכולתי לראות כי עבדתי אתמול. אני עכשיו במחצית של ניגריה-ארגנטינה. 0-0 במחצית ואני מקווה שארגנטינה תחזור לעצמה ותנצח. בקשר לגרעינים שכולם רשמו עליהם- מתחילת המונדיאל לא פיצחתי אפילו גרעין קטן פיצפון- כי אני מעדיף לראות מונדיאל בלי גרעינים. אם כבר פופקורן, כמו שויוי אמרה =). שחר

3ויוי

New member
היי שחר

איזה מישחק אהה-בלגיה יפן! המון גולים ,,והיפנים הפתיעו במישחק מלהיב מאד. אני תמיד מגבירה את ההקול בטלו´ כדי להיתלהב מהצופים המשולהבים שם,, ,, לא שאני מבינה גדולה במישחק ,,אך אוהבת לראות לחימה טובה,וגוד פייט, ושום דבר לא נעלם מעיני. וכמו כל הבנות גם אני מידי פעם זורקת הערות לא לעניין,, כמו ,,איזה חמוד ,,או התיסרוקת ניראת כך או כך,, שלך

למעלה