המוסף בראש 1!!!!!!!!!!!!כולם לראות!

Mrs Arana

New member
היי..ארבל (mk-ash) ביקשה ממני......

להגיד לכם משו בשמה בגלל שהמחשב שלה מקולקל... אז ככה.....מחר יום רביעי יוצא מוסף ענק של התאומות בראש1 !! היא רצתה להגיד שרב הדברים היא סיפקה להם..כי חברה מהכיתה שלנו היא בקשר לבעלים וכו´..אז הלכנו פעם אחת איתה לראש1 ואז הם סיפרו שהם עושים את זה והיא ביקשה לעזור והביאה להם חומר..כתבה כמה עובדות עליהן וגם כתבה חלק משאלות הטריוויה...אז זהו היא רצתה להגיד לכם שזה ממש שוווווה ואם תשימו לב אתם תראו שיהיה כתוב על המוסף- השתתפה ארבל אברמוב... צ´או

ChEnmka

New member
מה זה תודה!!!

וואי המון תודה!!! טוב שאמרת אחרת לא הייתי יודעת!!!!!!

בגיליון של ראש 1 יש...

היום קניתי את הגליון ובגיליון רשום על השער דוגמן השנה של ראש 1 עם תמונה שלו!! ורשום ראש 1 בצבע זהב!!

mk ash

New member
תודה שאמרת עדידוש!!!!!!!

LOVE YOU ודרך אגב..אני אצלח עכשיו ואת רואה טלוויזיה אז ד"ש!

mk ash

New member
המוסף בראש 1!!!!!!!!!!!!כולם לראות!

אוקי אז! כשפותחים את הדף הראשון במוסף רואים "10 על אשלי" "10 על מרי קייט"?!!?!?! בקצור עם תסתכלו הכי הכי למטה תראו בלבן:"השתתפה בהכנת המוסף: ארבל אברמוב" בקיצור זאת אני..... אני הכנתי את הטריויות וגם את כל הופסטרים המדהימים שראיתם הם לקחו ממני! בחודש הקרוב הולכים להיות על דברים מי שרוצה לדעת מה יהיה שיכתוה לי ואני יגיד לכם!!!!!!!

motib4

New member
בטח שרוצים../images/Emo70.gif

מה יהיה? וכל הכבוד לך.

mk ash

New member
דחוף תיכנסו!!!

נכון יש את המוסף של ראש1?? נכון הפוסטרים מדהימים? בקיצר, אני כתבתי את הטריוויה הגדולללללה ואת הפוסטרים אני הבאתי להם את כל הפוסטרים שיש במוסף וחוץ מזה אם אתן עדיין לא מאמינים לי תפתחו את הדף של העובדות עליהן ומתחת כתוב בלבן :"השתתפה בהכנת המוסף:ארבל אברמוב" ואני זאת ארבל אברמוב חוץ מזה בחודש הבא הולכים להיות המון דברים שלהם ... ומי שרוצה לדעת ... שישאר סקרן ואם אתם מממממממש לא יכולים לחכות אז תגידו לי.. ביי ביי!!
ארבל

נכון!!!!!!!!!!!!!!!

אני בשוק אני בהלם אני ה-מו-מה!!! באמת כתוב שם! את הכנת את המוסף הזה? באמת? יווווווו
אני בשוק אני בהלם אני ה-מו-מה! כל הכבוד! מוסף מהמם! פוסטרים מהממים! בכלל הכל מהמם! אשלי ומרי-קייט מהממות! כל הכבוד!!!!!!! עכשיו תשלחי לי הודעה לאיי-מייל (אני סקרנית...) מחכה להודעה שלך! ושוב כל הכבוד! אה....ודרך אגב.....ארבל אברהמוב זוכרת ששלחונו מכתבים זאת שרון וייסנר! שנפגשנו בצאט....ערוץ הילדים ודיברנו בטלפון...´´היי ארבל זאת שרון, ביי´´

כל הכבוד!!!

כל הכבוד לארבל! איזה שאלות יפות היא חיברה בטרוויות!!! ואיזה פוסטרים מדהימים! תודה רבה ארבל! תגידי איך הצלחת להגיע לראש אחד?

טוב הבנוווו.. כמה פעמים את יכולה

לכתוב שאת השתתפת בהכנה של זה????? .. פסדר יפה והכל אבל מה את עוד רוצה?? שקל? כמה פעמייים אפשר לכתוב אותו דבררררררר... ובלעע הפורום הזה מבולגן מדי
.. תלמדו לשרשרררר
ביי.

למעלה