המוסקה מתפרקת...

רן 120

Member
המוסקה מתפרקת...

המוסקה יוצאת לי כל פעם לאחר החיתוך למנה אישית מפורקת,
לאחר בישול הבשר הטחון אני שם ביצה לייצוב ומיצוק באפיה אבל לא ממש עוזר..
 
מוסקה

לא אוהבת לאכול את המאכל הנ"ל ולכן מזמן לא הכנתי ...
מוסקה יציבה צריכה : חצילים מטוגנים , רוטב בשר , חמאה , גבינות קשות ובשמל .

כתוב את המתכון שלך , יתכן ויש יותר מידי נוזלים .
 

TCHM

New member
המוסקה לא צריכה להתפרק גם ללא תוספת הביצה לבשר...

יתכן שבבשר היתה כמות מים גדולה (בשר קפוא) שלא התאדו בטיגון
(לא מבשלים) או היתה כמות שמן גדולה.
אם מכינים רביכה מעל היא מחלחלת מעט ומייצבת את המוסקה.
חצילים/תפו"א שנפרסו דק מדי יתפרקו באפיה ולהניח את החצילים או
תפו"א בחפיפה.
בנוסף, מוסקה רצוי לקרר לאחר ההכנה להתייצבות ומיזוג הטעמים,
מחממים שוב את כולה או מנות.
 

yair_bar

New member
מנהל
אין צ ורך בביצה. אשמח אם תכתוב את המתכון ודרך ההכנה

אני אוהב אחרי שהמוסקה (או הלזניה) יוצאים מהתנור להניח להם לנפשם לזמן מה להתגבשות והתייצבות
 
למעלה