המוסר הכפול של אדלשטיין

z dead

New member
המוסר הכפול של אדלשטיין

היום טפירו וג'נקינס הולכים מכות,תגובתו של אדלשטיין: "אני לא ממש יודע מה קרה בין טפירו וג'נקינס, אבל אני בטוח שהם יסתדרו" אמר מאמן ירושלים אדלשטיין והסביר: "הם אנשים תחרותיים, שניהם רוצים לשחק ויש מתח, אבל הם ישלימו. אני לא מודאג. הם חברים טובים". גילי מוסינזון מצד שני בעירוני ר"ג ירד לספסל אחרי עבירה שטען שלא היתה בזמן שניסו להרגיע אותו הוא הכניס מרפק בטעות לגמרי לאחד מהאפסנים,ואף התנצל לא מעט פעמים,אדלשטיין בתגובה? זורק לוח משחק לעברו של מוסינזון שגם פוגע בו,ואח"כ גם מעיף אותו מהקבוצה ולמעשה גומר לו את הקריירה כשלמוסינזון שזה עתה זומן לנבחרת אין ברירה אלא לעבור לקבוצת התחתית רמה"ש והזימון לנבחרת מתבטל. מתברר מיום ליום שמדובר בבן אדם קטן ואינטרסנט. לימונד "עושה פרצוף" ומוחרם ואף מושמץ ע"י אדלשטיין בפני כל השחקנים. מרקוביץ לא לוחץ לאדלשטיין את היד כשזה הושיט לו,ולא עונה כשאדלשטיין מדבר אליו,מה קורה? שיחה אישית והסברים ו25 דקות משחק למרקו במשחק הבא. או למשל אור איתן שכמעט נהרסה לו הקריירה אצל אדלשטיין,משחקן נבחרת העתודה והבוגרת הוא הפך אצל אדלשטיין למביא מגבות,והשנה הוא הוא הישראלי המוביל בליגה. כנראה שצריך להיות חבר של אדלשטיין כדי לקבל דקות,כדורסל כנראה פחות מעניין אותו.

למה זה לא משורשר??

ובקשר לארז אני שמעתי אותו בראיון מודה שהוא עשה המון טעויות בעבר, והוא מאוד השתנה, בקשר ללימונד/מרקוביץ לימונד בכל מקרה לא בתוכניות של הפועל לכן זה לא קשור לתקרית. מרקוביץ שחקן מפתח וחיבים אותו בכל מקרה. בקשר לרביב ממידע שיש לי היה לו אפשרות לעזוב והוא העדיף להישאר...

z dead

New member
יופי שהוא מודה שהוא עשה טעיות

רק שהוא ממשיך לנהוג באותה הדרך. ואפילו ביותר גועל ודו-פרצופיות. זה לא משנה גם אם מרקו היה ה-כוכב. אם אתה מתייחס לשחקן אחד בצורה מסויימת אתה מתייחס לכל השחקנים במידה שווה. זה לא משנה אם היתה ללימונד אפשרות לעזוב או לא ברגע שאדלשטיין השמיץ את לימונד בפני כל הספסל של ירושלים על תקרית הרבה פחות חמורה מאשר שתי התקריות של מרקו והמכות היום זה מראה כמה שהוא בן אדם קטן ואינטרסנט. זה מה שקורה כשיש מאמן אינטרסנט שמלקק את התחת לשחקנים שמקושרים אליו - איבוד השליטה הפראי של היום.

לכל בנאדם זה יכול לקרוא...

בנאדם לא מלאך, וחוץ מזה בראיון ברדיו י"ם נדמה לי, לימונד דיבר ואמר שארז דיבר איתו והכל נגמר, אני לא בא להצדיק אף אחד, אבל לא יודע אם צריך להתנפל עליו... מבין?

z dead

New member
מעניין שזה קורה לו יותר מלאחרים.

צריך להתנפל עליו,אדלשטיין מראה שנה אחרי שנה,עונה אחרי עונה שכדי להצליח אצלו בתור שחקן אתה צריך להיות מקושר אליו ולא בהכרח להיות שחקן טוב. למרות דיבורי הסרק שלו הוא גם לא מנסה להשתנות. דרוקר אולי היה אדיש והשנה האחרונה היתה נוראית,אבל הוא היה בן אדם. קודם תהיה בן אדם אח"כ תהיה מאמן,מה גם שאדלשטיין עם פי 2 יותר תקציב וספסל יותר עמוק לא הגיע בנתיים ליותר מאשר דרוקר הגיע. קבוצות חלשות מגדל נצחה,לקבוצות החזקות באמת היא הפסידה ואף הובסה.

פשוט מאוד

יש אנשים עצבנים יותר ועצבנים פחות, הוא היה פעם עצבני מאוד, היום הוא הרגיע קצת, אבל יש עדין צלקות, אחרי הכל הוא ג`ינג`י חחח, ובקשר לרביב השחקן לא הוכיח את עצמו שנה שעברה וסתם עשה שטויות, לא מגיע לא דקה אם כבר אופיר לוי גם שחקן בית וגם יש לו יותר כשרון.

z dead

New member
כל הודעה יותר ביזארית מהשניה.

יש עצבנים יותר ועצבנים פחות? לא ידעתי שעצבני אומר ללקק את התחת לשחקנים מסויימים ולהרוס קריירה לאחרים. אופיר לוי יותר מוכשר מלימונד? על סמך מה אתה קובע? אופיר לוי היה בכל נבחרות ישראל מנערים,נוער,עתודה,ובוגרת? אופיר לוי היה אחד משני הכוכבים הבולטים בנבחרות הנערים,נוער,והעתודה? אופיר לוי הביא אליפות במו ידיו לתיכון שלו? אין הטיעונים שלך חכמים יותר מהודעה להודעה. לימונד לא הוכיח את עצמו בשנה שעברה? גם נאור,שפר,וכל השאר היו גרועים בשנה שעברה,אז? נאור לא צריך לשחק! שפר צריך לפרוש! קוזי צריך לחזור לגליל!

זה היה חצי בצחוק, אתה לא קולט?

אז בא נתחיל לפי הסדר עידו היה לו פציעה, שפר? ארז לא רצה אותו!! נאור... לפחות הגנה תמיד היה לו, וזה הטעם לפי דעתי שהוא השנה מצליח כי היתה הגנה חלשה... ובמיוחד שסליי היה גרוע (הוא גם לא בדיוק 3) לימונד ארז לא הכי רצה אותו, והוא העדיף להישאר, (עדין אני חושב שיש לו מקום לפחות בליגה) בקשר לג`נקינס/טפירו. ארז בחר בדרך הזאת להתעלם ואני חושב שזה דרך נכונה, ושוב מרביב הוא ביקש סליחה... מבין?

z dead

New member
תחליט...

אתה מתבסס על שנה שעברה לא? אז שפר,קוזי,ונאור היו גרועים..הם לא צריכים לשחק. מתי הוא ביקש סליחה מלימונד? כשהוא עשה לו חרם על הספסל או כשהוא השמיץ אותו על הספסל בפני כל השחקנים? לא לעשות כלום לנוכח האירוע הכי מכוער בתולדות המועדון כשאחד המשתתפים זה הקפטן? זאת הדרך הנכונה? לתת פריבלגיות לשחקנים מסויימים ולהרוס קריירות לאחרים,ולא רק בי-ם,בכל הקבוצות בהן הוא אימן. זאת הדרך הנכונה?

אז אני מסביר לך

שעידו ונאור היו יותר טובים מלימונד... את שפר ארז לא רצה! ורביב אמר ברדיו י"ם שארז ביקש סליחה... בקשר לדרך בינתים הוא מצליח אז נותנים לו צ`אנס לדרך שלו, אני מקווה שרביב יעבור קבוצה, או שיתנו לא הזדמנויות נגד קבוצות קטנות ואם יצליח אז שיפרוץ קדימה" כמו אולמרט חחח

z dead

New member
על מה אתה מדבר?

נאור היה גרוע,קוזי לא היה טוב במיוחד. לימונד לא היה יותר גרוע משניהם. לימונד שחקן עם נתונים פיזיים וכשרון הרבה יותר איכותים משל שני השחקנים האלה,עם כל הכבוד לשניהם,וכולם יודעים כמה אני אוהב את שניהם. את שפר הוא לא רצה..וזאת לא הנקודה,לפי התאוריה שלך שצריך לשפוט אך ורק לפי העונה שעברה..קוזי,נאור,ולימונד לא צריכים לשחק,ושפר לא ראוי להיות שחקן כדורסל בליגת העל. מבחינתי שיעבור קבוצה ויפרח,אבל עד אז...למה במשחקים מול רמה"ש ושאר קבוצות בשני שקלים הוא לא יכול לשחק? הרי הוא יותר טוב מכל שחקן חמישיה שקבוצה כמו רמה"ש,גבעת שמואל ואחרות יכולה לעלות. מדובר באדלשטיין,בן אדם קטן,וקטנוני. וזה לא משנה אם לימונד אמר ברדיו שאדלשטיין התנצל,ההתנהגות של אדלשטיין היתה מחפירה,מה עוד שהוא עושה איפה ואיפה.

צודק במאה אחוז...

בקטע מול קבוצות קטנות צריכים לתת לרביב מינימום 20 דק, בקשר לארז הוא ביקש סליחה ואני סולח, ואני מקווה שהוא יתן לא יותר ד`ק, שוב בקשר לנאור וקוז`י הקו הקדמי שלנו שזה אומר אוסטין/סליי לא ברמה גבוה לכן צריך את מתן ועידו, נדמה לי שגם אתה אמרת את זה.

z dead

New member
לא הבנת את הנקודה..

אתה מסתמך על שנה שעברה,מתן ועידו היו גרועים בדיוק כמו לימונד..מה שאומר שגם לא צריכים לשחק לפי התאוריה שלך. חוץ מזה שנאור משחק בקו האחורי ולא הקדמי..ובכל מקרה רוב הזמן משחקים עם טפירו כ1,ג'נקינס 2,ומייסון כ3... דווקא כשלימונד שיחק ליד ג'נקינס ומייסון זה נראה נפלא.

אמממ

ממה שאני מבין הזכות הקיום של מתן זה א. הגנה ברמה גבוה ב. סליי גרוע. וזכות הקיום של עידו זה שאין סנטר, (במקום סליי לדעתי היה צריך להביא סנטר) ועוד דבר שמת לב שחסרים היום סנטרים גם ב נ.ב.א (שחקן שיתכן שמתאים להפועל הוא מוטולה אבל הוא קצת זקן) תחשוב טוב יהיה טוב.

זה היה חצי בצחוק, אתה לא קולט?

אז בא נתחיל לפי הסדר עידו היה לו פציעה, שפר? ארז לא רצה אותו!! נאור... לפחות הגנה תמיד היה לו, וזה הטעם לפי דעתי שהוא השנה מצליח כי היתה הגנה חלשה... ובמיוחד שסליי היה גרוע (הוא גם לא בדיוק 3) לימונד ארז לא הכי רצה אותו, והוא העדיף להישאר, (עדין אני חושב שיש לו מקום לפחות בליגה) בקשר לג`נקינס/טפירו. ארז בחר בדרך הזאת להתעלם ואני חושב שזה דרך נכונה, ושוב מרביב הוא ביקש סליחה... מבין?

מה

יש לך כ"כ נגד אדלשטיין, הוא בס"ה חיבר פה קבוצה לתפארת, למה להאשים אותו, לימונד הוכיח את עצמו שעדיין לא בשל, תן לו ליגדל בקבוצה אחרת. ואז נחזיר אותו לכאן.

z dead

New member
תקרא,תבין.

מדובר במוסר כפול ודו-פרצופיות. מה שאסור לשחקן אחד אצל אדלשטיין מותר אצל שחקן אחר. לימונד הוכיח שעדיין לא בשל? מתי? ב30 שניות למשחק? ממש טיעון גאוני. בשמחה שיפרח בקבוצה אחרת,אני במקומו גם לא הייתי חוזר למגדל עם האוהדים הצבועים שלה שהתקיפו את לימונד כאילו לפחות רצח בגלל ש"עשה פרצוף" אבל על מעשים של ה"כוכבים" כמו המעשה של מרקו והמעשה של אתמול לא ראיתי אף מילה בצ'ה או כאן,בטח שאף אחד לא מדבר על המוסר הכפול של אדלשטיין ואי הענישה בשני המקרים שציינתי כרגע. חיבר קבוצה לתפארת? שנצחה יריבות שגם דרוקר ניצח עם חצי תקציב ורבע ספסל והפסידה ליריבות שלהן דרוקר הפסיד בחצי תקציב ורבע ספסל. קבוצה לתפארת עם סליי שרק מזיק,אוסטין שלא שומר,ג'נקינס שהוא לא רכז,ומייסון שמעבר להפציץ משלוש חודר כמו ילד בקט-סל וזורק מחצי מרחק כמו גור שלף. שלא לדבר על זה שברגע שג'נקינס עובר מ1 ל2,הרכז הוא טפירו...ממש גאוני. להביא שחקן שכונתי שיהיה הרכז הפותח וכמחליף שלו בתור רכז להביא שחקן לא פחות שכונתי. והלך על קונספט שנכשל פעם אחרי פעם,שחקן פנים ישראלי בחמישיה במקום שחקן קו אחורי ישראלי בחמישיה,במיוחד כשיש לו את לימונד,נאור,טפירו בקבוצה אתה לא מביא שלושה זרים לקו האחורי ורק זר אחד לקו הקדמי,עכשיו הוא נתקע עם טיילת בצבע וכאוס מתחת לסלים. גם דרוקר עם 3 מיליון ובלי ספסל היה עובר את ברי ועף מול קאזאן/רומא. גם דרוקר עם 3 מיליון ובלי ספסל היה מפסיד למכבי במלחה ומנצח את כל השאר. אה..רגע,דרוקר גם ניצח את מכבי במלחה..אפילו היתה תבוסה. לא אהבתי את דרוקר בתור מאמן אבל לפחות הוא היה בן אדם,ואחלה בן אדם שנתן לכל השחקנים שלו יחס שווה ולא נתן למקורבים אליו פריבלגיות מגעילות ומצד שני ידע למחול על הכבוד שלו ולוותר כששחקן זה או אחר לא עשה בדיוק את כל הדברים לרוחו. ואדלשטיין? כל אחד מהמקושרים אליו עושה מה בזין שלו וכל השאר נדפקים..גילי מוסינזון,לימונד,אור איתן,ואחרים.

שiש

New member
כשאתה צודק - אתה צודק

יש פעמים שאני מוצאת את עצמי מייחלת לקנטור (!) רק כדי שטפירו לא יעשה את עצמו רכז ויאבד חצי מליון כדורים. כמה שיגידו שאדלשטיין התבגר, למד, החכים (מה שנכון בהרבה מובנים) - עדיין נמצא שם בפנים האדלשטיין הישן, ואפילו לא כל כך עמוק.

הוא מחרבן לך משהו?

עדיין לא! בס"ה הוא די מצליח, דרוקר בזמנו הכניס כמעט בכל משחק, את הצעירים ניר ואליהו לכמה דקות, לדעתי זה לא הוסיף שום דבר, רק הפסדנו בעונה שעברה בהרבה משחקים, ולא הצלחנו לעבור שלב בגביע המדינה והיול"ב, לכל אחד יש השיטה שלו, הוא מסוג המאמנים הדוגלים. בחמישיה מחוברת וחזקה שתרוץ יחד כמה שנים. לכן איננו מבין את הטענות המוזרות הנשמעים כאן, על זה שהוא לא משתף מספיק את לימונד.

למעלה