המוסר הכפול של אדלשטיין

שiש

New member
לי - לא

ללימונד ולאחרים - כן. מצטערת, כואב לי לראות שחקנים מוכשרים מתבזבזים על הספסל בצורה כזו. (ולא מקובלת עלי הטענה הזו שעדיף לא להכניס אותו לכמה דקות, כי בגלל זה הרי הפסדנו בעונה שעברה. תודה לאל יש לנו מספיק הזדמנויות לשתף אותם, ועדיין לנצח משחקים. לא חבל?)

את צודקת

אבל מכאן ללכלך על אדלשטיין, זה נראה לי מוגזם. ארז מבחינתי, הוכיח שמעל לכל נקמנויות וחשבונות אישים, טובת הקבוצה עדיפה עליו, לכן אני מאמין שהוא יכניס אותם ברגע שהם יהיו בשלים לגמרי!

z dead

New member
כן,רואים.

אם התגובה שלו לאירוע הכי מכוער בתולדות מגדל הוא אומר: "אני לא ממש יודע מה קרה בין טפירו וג'נקינס, אבל אני בטוח שהם יסתדרו" אמר מאמן ירושלים אדלשטיין והסביר: "הם אנשים תחרותיים, שניהם רוצים לשחק ויש מתח, אבל הם ישלימו. אני לא מודאג. הם חברים טובים". זאת התגובה שלו?! ככה אתה מגיב לדבר הכי מכוער שקרה ב30 שנים של מועדון? ועוד כשאחד מהמשתתפים בקטטה הוא הקפטן? נכון,"לעשות פרצוף" זה יותר חמור גם מהמכות וגם יותר חמור מחוסר הכבוד המוחלט שהפגין מרקו כלפי המאמן. "יכניס אותם כשיהיו בשלים"? כשג'נקינס מאבד 7 כדורים במחצית,וטפירו לא שומר ולא מוסר,שחקן כמו לימונד - אחד הכשרונות הכי גדולים שצמחו כאן ב10 השנים האחרונות לא צריך להתייבש על הספסל,או כשאוסטין לא שומר ולא מוסר..גם לא אוחנון צריך להתייבש - מדובר באתלט הכי גדול שצמח בכדורסל הישראלי.

טוב

אפשר להסתכל אחרת על זה ולא לנפח, אני מאלה המאד מעריצים אל אדלשטיין, כל הסיפורים שאתה מוריד לי פה על לימונד וקוזי`, עדיין לא משפיעים עלי, לשנוא את ארז.

z dead

New member
אתה לא צריך לשנוא את אדלשטיין.

אי אפשר להסתכל על זה בשום צורה אחרת,כשמאמן עושה איפה ואיפה ונותן לשחקנים להשתולל ולאחרים הוא הורס את הקריירה על כלום,ולא בפעם הראשונה,ולא רק בי-ם..אין שום דרך אחרת להסתכל על זה. לנפח? הקפטן הולך מכות,מרקו מפגין חוסר כבוד מוחלט. זה לנפח? מדובר אולי בשני המקרים הכי חמורים בתולדות המועדון.

גם אז טפירו רב עם ג`ונס...

טפירו לא מגיע לא סרט הקפטן, אם כבר לנאור או עידו, כבר בתחילת העונה אמרתי את זה.

לא משנה

לא צריך לנפח, הם במילא ישלימו לבסוף. היה שם איזשהו אי הבנה ותסכול מצדו של ג`נקניס, זה קורה בכל קבוצה, רק אצלינו זה באמצע משחק. אצל אחרים זה קורה לפעמים באמצע אימון

תשמע לפעמים...

צריך להעמיד שחקנים במקום. אם תתעלם אז זה יכול לחזור על עצמו, לכן ממה שהבנתי ההנהלה לא הולכת לעבור את זה בשתיקה, בעזרת ה` יהיה טוב.

כן

זה מה שאני אומר. ההנהלה צריך לעשות את עבודתה בשקט, ואל לנו לנפח ספקולציות כאלה ואחרות על תפירו וכדו`. יהיה טוב!

z dead

New member
...

דרוקר הביא גביע יול"ב עם חצי תקציב וספסל של משה מזרחי,ארז כץ,קשיש עם ברכיים גמורות בשם מוכתרי,וילד בן 19 בשם לימונד. מדובר בשניים וחצי שחקני ספסל. לאדלשטיין יש ספסל ברמה של כל חמישיה בליגה שלנו פרט למכבי. שלא לדבר על 4 זרים ברמות שלא היו בארץ מחוץ למכבי,בעוד שדרוקר הביא גביע יול"ב עם 3 זרים כשכל אחד מהם מרוויח בקושי שליש מכל זר בקבוצה הנוכחית של מגדל.

איתן אל תשכח...

היה המון מזל, עובדה שבני השרון פירקה אותנו, וכנ`ל מכבי, ולא נדבר מה היה עונה אחרי, אם כבר מאמן אחר אז..... פפי המלך סתם לא יודע...

z dead

New member
לא שוכח כלום.

הקבוצה שחקה עם 3 זרים בלבד ובלי ספסל.. אתה לא יכול גם לשחק באירופה וגם להצליח בטירוף בליגה מבלי שהשחקנים יקרסו,במיוחד כשאחד מהשחקנים היה שפר בן ה31 שרק חזר אחרי הפסקה של שנתיים ומחלה נוראית. עובדה היא שדרוקר עם חצי תקציב ובלי ספסל הביא גביע יול"ב,והביס את מכבי במלחה. שוב,לאדלשטיין יש על הספסל שחקנים ברמה של חמישיה + 2 מחליפים בכל קבוצה בליגה מלבד מכבי,לדרוקר היה שניים..שניים וחצי שחקנים וגם זה בקושי..לדרוקר יש 4 זרים,לדרוקר היו 3,לדרוקר היה תקציב של 3 מיליון לאדלשטיין של 6-7 מיליון. שלא לדבר על אפי המלך שסיים במקום הראשון בליגה והגיע לרבע גמר במפעל האירופי ולולא פציעה של וולדמן גם היה מגיע לחצי-גמר. והוא עשה את זה עם עוד פחות תקציב מאשר היה לדרוקר. בנתיים י-ם הנוכחית נצחה קבוצות שגם דרוקר וגם אפי וגם חרוש היו מנצחים עם אותו חצי ושליש תקציב ובלי ספסל שהיו כל השנים עד שהגיע סוחר הנשק,גם בליגה וגם באירופה,והפסידה בדיוק למי שאותם מאמנים היו מפסידים,גם בליגה וגם באירופה.

צריך לחכות ולראות...

בקושי עבר סיבוב ראשון, בא נחכה בסבלנות ונראה... וחוץ מזה לדרוקר שנה שעברה היה ארבע זרים פלוס ספסל בסדר, (נכון היה גם מכת פציעות) אבל ארז היה עושה יותר משרון.

z dead

New member
...

שנה שעברה היתה עונה גרועה,זה גם עניין של מזל. אף אחד לא ציפה ששפר ידרדר כ"כ ושפריינד שהיה הכוכב ביול"ב אחרי סלומון בעונה שלפני יהיה כ"כ גרוע. דרוקר איבד את כל השלד של הקבוצה,וגם מי שנשאר או נפצע או היה בכושר גרוע. ושוב..לדרוקר לא היה את הכסף והספסל שיש לאדלשטיין היום,אפילו לא קרוב.

אני עדין חושב...

שאם תיתן קבוצה באותו רמה לארז ולשרון, ארז יעשה יותר... הסוד כאן זה סבלנות, בכל מקרה אני חושב שלשפוט אחרי סיבוב אחד זה לא בסדר. בא נחכה ונראה.

z dead

New member
זה לא ממש משנה מי יצליח יותר..

אני מדבר בעיקר על ההתנהלות של אדלשטיין בתור בן אדם. ת'כלס דרוקר,אבי אשכנזי,אפי,גרשון,ואחרים..הצליחו לא פחות ואף יותר מאדלשטיין כשלאלדשטיין היה תקציב דומה.

אמממ

לא כל מאמן מתאים ללחץ של י"ם, ובקשר לאפי אין הכי נמי הוא קוסם, אני מדבר על מאמנים, לא יודע מה קרה לו השנה!?

דבר ראשון

אני סבור בדיוק הפוך, אהבתי את דרוקר בתור בנדאם סבלני אבל לא בתור מאמן לעומת אדלשטיין שאני אוהב את הפחד ואת המשמעת שיש לשחקנים אליו, ב. המבחן האמיתי של לימונד תהיה בעונה הבאה, אם הוא באמת לא מרוצה, כנראה שהוא ילך. נמתין ונראה! ג. אם אתה היחיד פה בפורום שיש לו טענות קשות נגד אדלשטיין. וכולם מעדיפים את אדלשטיין המאמן. אז כנראה שאנשים נותנים בו את האימון!

z dead

New member
:)

ממש פחד יש לשחקנים מאדלשטיין.. הקפטן הולך מכות,מרקו מפגין חוסר כבוד מוחלט כלפיו,והזרים פשוט לא מוסרים לישראלים,משמעת ופחד אדירים! אם אני היחידי בפורום שיש לו טענות קשות נגד אדלשטיין ועל ההתנהלות הדו-פרצופית שלו זה אומר שמדובר באנשים שלא רואים כלום מעבר להצלחות,לא שהיו יותר מידי הצלחות אבל ניחא..

אתה עדיין היחידי

לא מצאתי עוד. אבל זכותך להגיב ולחשוב כמו שאתה רוצה. וזכותי לחשוב כמו שאני רוצה.

למעלה