המוסר הכפול של אדלשטיין

HapoelJerusalem

New member
הוא לא היחידי.....

אני לא ידעתי איך לקבל את אדלשטיין בקיץ כי לא הכרתי אותו לפני... אבל עכשיו הוא גורם לי להצטער שקטש לא הגיע לפה בסוף בקיץ, אני בטוח שעם קטש בתור מאמן לימונד ועוד רבים אחרים היו פורחים וממשים את הפוטנציאל גם אם לא היינו מנצחים האושר בלראות שחקן צעיר מתפתח ועוד אצלך בקבוצה הוא אדיר... אדלשטיין לא משתמש בספסל שלו שיכול בקלות לגבור על הרבה קבוצות בליגה, קנטור שאולי לפי הרוב פה הוא שחקן לא משהו לדעתי הוא שחקן טוב ויכול בקלות לעמוד ב10 דק' משחק ולגרום לקבוצה לנצח אוחנון שחקן חמישיה לגיטימי בכל קבוצה אחרת בליגת העל מקבל בקושי 2 דק' במשחק. אז אולי במקום לעלות 3 זרים שלא שמים על המשחק ולא אכפת להם הוא יכל לעלות את הספסל שלו שרעב להצליח ולנצח...

AmiTutiT14

New member
אני לא יודעת אם הוא באמת אינטרסנט.

אני לא מכירה אותה ולכן אני לא יכולה להגיד דבר כזה. מבחינת האדלשטיין שאני רואה 4 שעות בשבוע, אולי זה קצת נכון. אבל לך תדע מה עומד מאחורי ההחלטות שלו לבצע דברים. וגם לך תדע איך הקשרים שלו עם אותם שחקנים ומה קרה בינהם לפני. יש הרבה דברים שאף אחד לא יכול לדעת חוץ מהמקורבים באמת ומהקצת שאתה רואה אתה לא יכול לשפוט אותו.

z dead

New member
נתתי מספיק דוגמאות

להתנהלות המבישה שלו בתור בן אדם ולא רק בי-ם.

AmiTutiT14

New member
אבל אתה עדיין לא מכיר אותו אישית

ולא יכול לדעת מה הם שאר הדברים שהניעו אותו לפעול באותו מצב ספציפי.

z dead

New member
באותם מצבים ספציפים,לא מצב.

אני יכול לדעת טוב מאוד שהוא ליקק למרקו את התחת ואת לימונד הוא השמיץ בפני השחקנים,כשמרקו עשה מעשה הרבה יותר חמור.

AmiTutiT14

New member
יכול להיות, לא פסלתי.

אבל עדיין, לך תדע מה חוץ מזה היו המניעים שלו.

z dead

New member
אממ...

טפירו חנק את ג'נקינס בגלל שהוא קילל אותו/העיר לו על המשחק שלו,אולי..לכי תדעי מה המניעים האמיתים של הקפטן של מגדל.

lior3211

New member
אדלשטיין

ארז עושה מה שנכון לו לקבוצה ולהכל זה שהוא נתן לארז דקות היה כי הוא היה צריך אותו לא כי הייתה שיחה אני הייתי במשחק נגד בני השרון והוא שיחק אולי כמה דקות שהוא עשה בהן איזה 4 עבירות מהירות בערך אז הוא כבר לא יכל לשחק. בקשר להוראס ומאיר מה אתם רוצים שהוא יעשה, שהוא יפרק את הקבוצה??

למעלה