המועדונים בארץ פתוחים מחר??

I t a y l

New member
המועדונים בארץ פתוחים מחר??

אני רוצה ללכת להתאמן בהרצליה, מישהוא יודע אם פתוח מחר ? (יום שישי-שבועות)

בנקלה פרו פתוח מחר?

*מצפה למס' טלפון
*

תודה! ../images/Emo13.gif

איך התבאסתי יום שלישי שהלכתי להתאמן קצת
לא הצלחתי לעבור את ה-48 קמ"ש והזמני הקפה היו על הפנים.. היו לפנינו ילדים די קטנים על המסלול ואני מאמין שהכלים הוגבלו (מאוד) אני חייב לעשות קורס כבר!

I t a y l

New member
האם בימי שבת ..

הם לא פותחים את הקארטים גם לבעלי רישיון מרוצים ? ואם כך אז מתי אפשר להתאמן ?

תשובה

נראה לי אבל לא בטוח שביום שבת הרציליה לא פותחים את הקארטים אבל שאר הסניפים פותחים את הקארטים. ואם הם באמת לא פותחים אפשר לבוא באמצע השבוע וגם ברוב הסניפים יש ימי אימונים לפני המרוצים אז אתה כול לבוא בימים האלה. מקווה שעזרתי לך דן סיברוני

I t a y l

New member
תודה על התשובה דן, בנוסף רציתי לדעת

האם בשביל להתאמן בפרוקארט בלי מגבלה יהיה צורך לעשות את הקורס מחדש אצלם, או שאני יראה להם רשיון של אלפא ויפתחו ? אני עדיין יחסית חדש אז מצטער על השאלות הדפוקות, אני עדיין לא בעניינים איך הכל עובד

כנס

פרו יפתחו לך תקארט וגם הם יסכימו לצרף אותך לליגה שלהם אם תראה זמנים טובים, ואל תדאג לגבי השאלות שלך יש כאלה ששואלים שאלות הרבה יותר מפגרות ותמשיך לשאול אם יש לך עוד

Tal Aviel

New member
איתי,

בפרוקארטינג אישית, יפתחו לך את הקארט ברגע שיראו שאתה שולט בו מספיק, אבל אם אתה רוצה פרטים נוספים אתה יכול לפנות למסלול. בכל אופן, יש עוד מסלול בפ"ת, ששם אין הגבלת מהירות על-פי מה שאני יודע אך לליגה אתה צריך רישיון. אני מאמין שהם יכבדו את הרישיון של אלפא קארטינג וגם של פרוקארטינג. יש עוד מסלול בנתניה, שאני לא יודע מה התנאים שם אז אתה יכול לצלצל ולברר. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה, והשאלות שלך ממש לא דפוקות.. גם לי היו את השאלות האלו בהתחלה =] אז.. שיהיה לך בהצלחה =] טל

למעלה