המועצה ? (שאלה של מתחיל ?)

המועצה ? (שאלה של מתחיל ?)

שוב שלום אומנם לא הייתי כאן זמן רב אבל לראיה על שמירת הקשר הריגשי... אני זוכר את מספר הפורם בעל"פ וכך אני מגיע לכאן... (שינוי המספר בשורת הכתובת באקספלורר) למדתי וסיימתי בעבר קורס תיקשור ... (7 פגישות שבועיות אם אני זוכר טוב - עוד לא קיבלתי תעודה) וכל כמה ימים אני מנסה לתקשר בשביל עצמי או החבר'ה או רק בשביל לנקות את הצינור... - לפעמים התקשור מצליח ולפעמים פחות... (יש לי אייזה תחושה בעניים/עיפעוף) בקיצר: אליי יהו, אליי שלם ואליי פז ? חלק ממועצת התשעה או המועצה התשיעית...? (העניים עיפעפו) אני מדמיין ? משהו מכיר אותם או שמע עליהם... בשאלה האישית הם ענו במילה אחת: שקדנות במסר הכללי: האנשים יבחרו מה שיבחרו העתיד שלהם יגיע - הם יכולים להגיע בכוח או בנועם אבל הם יגיעו... אשמח לתגובות מהמתקשרים הותקים או הוותיקות !

קבוצת המלאכים עליה הינך מדבר אכן

מוכרות לי. לא ברור לי מה זה השאלה האישית והכללית. אני מניחה שכך לימדו אותך בקורס לשאול. בכל מקרה המשך להתפתח ולהאמין ותוכל לאפר לעצמך לשאול שאלות רחבות יותר וספציפיות יותר.

א...

זה בדיוק שכך לימדו אותנו... אבל עדיין אני מרגיש לא בנוח לחשוף פה את כול השאלה ששאלתי... זה חלק ממני שאני לא הכי חברותי בתקופה זאת של חיי

למעלה