המופע ברמה"ש 20.5 הכניסה חופשית

actress

New member
המופע ברמה"ש 20.5 הכניסה חופשית

אז כל מי שמעוניינ/ת להגיע הכניסה חופשית!!!!!

actress

New member
וזו ההודעה שנשלחה במייל לגבי יום ה'

חברים וחברות אחיי ואחיותי הנה זה קורה אירוע מיוחד במינו במסגרת שבוע הזמר העברי במופע מיוחד במינו "לשיר עם סי ישן וגם חדש" סי היימן מארחת את נחום (נחצ'ה) היימן ביום ה' הקרוב ב 20.5 זה קורה בקתדרה ברמה"ש בשעה בשעה 20:30 בערב סי היימן, זמרת רוק ובלוז פרפורמרית נהדרת הידועה בכישוריה העצומים לשירי רוק ונשמה, מארחת את: נחצ'ה נחום היימן בערב מחווה מיוחד לרגל יום הולדתו ה - 70 חגיגת זמר עברי, שילוב של דורות מרגש ומרתק שירים וסיפורים עם זמרת הנשמה: תמרה פרץ אמיר מילשטיין חלילים שגית שיר פרקשן ועל הפסנתר: צליל בירן החברה המופלאה הזאת הולכת לבצע לנו ביצועים מדהימים כמו: "לא עובדת", "כמו צמח בר", "גיבור גדול" ועוד.. ועוד... one love;lavida locka; when a love a woman; natural woman הכניסה חופשית!!!!!!!!!!!!!!!! אז אל תגידו לא ידענו לפרטים נוספים ניתן להתקשר ל: 036052226 או לשלוח מייל [email protected] בברכה צוות היימן הפקות בתום המופע מכירת דיסקים לוהטת בחתימת האומנית סי היימן

ט י נ ה

New member
כמה מילים על המופע וזה ממני

זהו מופע של רוק אקוסטי ,עדין ואנרגטי. יבוצעו כל מיני שירים שלא בוצעו זמן רב כמו אחותי \אני הולכת אלי ,זמן אחר ,ועוד ... על הבמה איתי יהיו שגית שיר כלי הקשה ,אמיר מישלטיין חלילים וצליל בירן קלידים . תמרה פרץ שהיא זמרת שהחליפה את גואנה תעשה למעשה את טבילת האש הראשונה שלה מול קהל " בוחן " תהיה חבורת שמר בשם רון בשרון שזו לה הופעה משותפת ראשונה עם נחצה ואיתי וכמובן איך לא ? אבא שלי המדהים שייתן כחצי שעה של שירה בציבור כיד המלך עם שקופיות... בצד הגסטרונומי יהיו עוגות של וגבינות יין וכו של יואב יערי מסופר דרינק ברמת השרון בקיצור יהיה שמיייייייח והכתובת שלא הוזכרה עד כה רחוב הזית 6 רמת השרון ביננו ... בשושו ( פשוט מול בית הספר רוטברג )

actress

New member
קדימה אנשושים זה הזמן לראות אתכם

מאחורי המחשב בואו...

על אף רצוני הגדול ומי כמוכם יודע

עד כמה הוא גדול. גם הפעם אני נאלצת להבריז. פשוט יש פרוייקט מדהים שאני שוקדת עליו רבות. לא יכולה לדבר על זה, אבל זה החלטתי לצאת מאולפן הרדיו וכרגע אני עובדת על משהו ממש אבל ממש גדול. כשאני אוכל לתת פרטים אתם תהיו הראשונים שתדעו. אז ככה שאם אני לא כאן, זה לא כי אני לא אוהבת אתכם וזה לא כי אני לא חושבת עיכם. זה פשוט בגלל שאני במקום אחר לגמרי. וד"א מיכלי, מדוע נמחקה הודעתי ממשחק האלף בית?

actress

New member
קודם כל בהצלחה בכל מקום אשר תהיי

ולגבי הודעתך זה היה מתחת למישהיא שההנהלה החליטה שצריך לחסום אבל את מוזמנת לכתוב בשנית.

skito

New member
טרם (כאן סי פה)

טרם גבשתי עמדה, אצטרך לוותר על משהו חשוב כדי להגיע אני מרגיש שזה הולך להיות ערב מיוחד וחבל לי להפסיד. אני גם חייב תשובה למישהו חשוב. ואולי בכל זאת אוותר על המשהו החשוב שיש לי ולטובת משהו (סי) חשוב יותר , מקווה מאוד להגיע. חוויה כזו חוויתי בפרקיון גבע - רוצה לחוות שוב. נ\ב סי >כאן סי פה<

actress

New member
אני קוראת את הודעתך דרך הפלא

ואני לא יודעת אם יש קישור למשהו אבל מה שכן זה נראה כמו קוד מסוים חי חי חמוד

actress

New member
נשלחו לכם מסרים לכתום../images/Emo43.gif

אז אל תגידו לא ידענו ולא שמענו זוהי הזדמנות לראות אתכם......... בנתיים אין SMSים אבל בקרוב ... בקרוב....

משאז

New member
סי היימן ברמת השרון!!!

לצערי נבצר ממני להגיע להופעה אך אני בטוח שהופעה מוצלחת.... שלחתי לשם את ההורים שלי.... שיהיה ערב טוב הדר רז (החבר של סקיטו מרמת השרון)

actress

New member
ובסוף כמובן הגעת ואתה כזה בונבוני

איזה פשושון אתה!!!!!!!!!!! פשוט לעשות לך נוני נוני איזה מתקתק !!!!!

למעלה