המופע לזכר דוד מאיר...

המופע לזכר דוד מאיר...

היה מדהים אני אישית עבדתי בהפקה וניסיתי לתת מענה הכי טוב שאפשר לכל האומנים שבאו. דיברתי עם כל אחד מהם... יוני בלוך שהיה מאוד נרגש לשיר את השיר האהוב עליו "היכנסי כבר לאוטו".. דיברתי גם עם דן תורן שהיה נרגש כמו כולם לבצע את מאיר וגם נינט הייתה שם ודיברתי איתה לפני והיא הייתה מאוד נרגשת לבצע את מאיר היא טיפה חששה מהביצוע שלה אבל אמרתי לה שיהיה בסדר... אני חושב שהיה ערב גדול וכל הכבוד באמת למי שבא ונתן מעצמו... לי היה תענוג לראות כזאת הופעה לזכר דודי בדרגה שניה מאיר אריאל ז"ל.. נקווה לשנה הבאה לעוד הופעה ולהמשך המסורת הזאת.

Panther

New member
וואו..

נינט הייתה לחוצה והרגעת אותה שיהיה בסדר? זה מזכיר לי איך שלאנס ארמסטרונג חשש לפני הטור דה פראנס האחרון שלו ואמרתי לו "don't worry dude you can do it".

משמרותי

New member
למה טובה הציניות הזאת?

הבחור בסך הכל מעביר את רשמיו....כנראה שאצלך "פירגון" זאת מילה גסה.......

אתה מקנא?../images/Emo31.gif

באמת מגעילה הציניות הזו.בגלל שהבחור כן היה שם וכן השתתף בהפקה אז צריך להעיר במגעילות? כאילו מה העניין כי הוא היה שותף בתחושותיו וזה במקרה גם ערב משפחתי לכמה מאיתנו...

Panther

New member
לא,

זה פשוט פתאטי בעיני להשוויץ מול אנשים באינטרנט.

כל העניין

כל העניין שזה לא היה שוויץ אלא העברת רגשות מהערב החשוב כלכך להרבה אנשים ומאד חשוב ומרגש למי ששייך למשפחה ולכן הציניות הז שלך היא לאבמקומה וחסל סדר פסח....קח פרי ותהייה לנו בריא

Panther

New member
זה מה שאת חושבת

אני מנחש שאת בת פחות מ17, אני צודק?

תודה על המחמאה

תודה על המחמאה אפילו הילדים שלי יותר גדולים מהגיל הזה,אני בס"ך כעסתי על התגובה שלך כי היא היתה לא לעניין וזהו.

למעלה