המופע של ג'וני (מערכון)

המופע של ג'וני (מערכון)

המופע של ג'וני אולפן של תכנית טלוויזיה. כעשרה ילדים יושבים בניחותא על פוחים, ולפתע ישנה מוזיקה ילדותית. קריין: "ברוכים הבאים ל... מופע של ג'וני!!!" כתוב בכתב גדול ואדום: "המופע של ג'וני" גבר בלונדיני, חסון ורזה עולה לבמה בהתלהבות. ג'וני: שלום ילדים...! ילדים: שלום ג'וני! ג'וני: מה זה היה?! ילדים: שלום ג'וני הגיבור, האמיץ, החזק, החכם, המוכשר, החתיך, המושלם, היפה, האדיר העשיר!!! ג'וני: שכחתם משהו...! ילדים: והנחמד. ג'וני: אה...? ילדים: והחמוד. ג'וני: יפה מאוד! יפה מאוד!.... היום ילדים, נדבר על -- לימודים!!! ילדים (בקול אדיש): יאי. ג'וני: מה זה היה?!? ילדים: יאי!!!! ג'וני: מצוין! אני רואה שאתם שוקקים נורא ללמוד - וזה נפלא. אך אל תשכחו שישנם ילדים נדירים, חריגים, ומשונים - שמשום מה, לא מעוניינים ללמוד... ילד קטן עם משקפיים עבים מאוד ושיער קצר: דיי, אתה עובד עלי! ג'וני: שתוק יא בוק! לא מתפרצים לדבריי... כמה מהילדים זורקים על הבוק חתיכות נייר והוא משתתק. ג'וני: בכל מקרה, איפה הייתי לפני שהחננה הזה נדחף... אה כן, ילדים שלא רוצים ללמוד! אתם יודעים מה נעשה בתכנית היום? ילדים: לא, ג'וני. ג'וני: מה זה היה?! ילדים: אהה, כלומר: לא - ג'וני הגיבור, האמיץ, החזק, החכם, המוכשר, החתיך, המושלם, היפה, האדיר, העשיר, הנחמד והחמוד!!! ג'וני: אנו הולכים לעזור לאותם ילדים, בכדי שכן ילמדו! ילדים (בקול אדיש): יאי. ג'וני מסתכל על הילדים במבט כועס ומצקצק. ילדים: כלומר, יאי!!!! ג'וני: ילדים, ילדים, ילדים... אתם יודעים מה הדבר החשוב בעולם? ילד: אהבה? ג'וני: אהבה?! אהבה?! פחח איזה הומו! הילדים מתפקעים מצחוק וקוראים לילד "הומו". ג'וני: אהבה הוא עושה לי... ג'וני זורק על הילד כרית שעמדה ליד הבמה. ג'וני: לך לך תנשוך את הכרית הזאת. הילד רץ מהמקום בבכי. ג'וני: בכל מקרה, מי יודע מה הדבר הכי הכי חשוב בעולם? ילדים: מה? ג'וני: שיעורי בית! זה הדבר הכי חשוב בעולם! על כן, זכרו ילדים, תמיד הכינו את שיעורי הבית. כי זה הכי הכי חשוב. ילדים: כן!!! ג'וני: זה הכל להיום, הצטרפו עלינו לתכנית הבאה של... המופע של ג'וני!!! מוזיקת סיום רצה. במאי: קאט! היית מצוין, ג'וני. ג'וני: אני יודע. ג'וני הולך בין הילדים, בעוד הוא דוחף אותם. כשהוא עובר ליד הילד שהוא זרק עליו את הכרית, הוא מסנן: "הומו..."

scudnick

New member
כמו שרז חיים ספקטור פעם אמר לי:

"מסוג הגיחוך שנגרם כשרואים גמד צולע מנסה לעלות על אוטובוס". אבל זה עדיין גיחוך טוב! אהבתי.

scudnick

New member
לא

השתמשתי במילים שלו. הכוונה היא שזה מצחיק בדרך רדודה מאוד. אבל מצחיק. מאוד.

scudnick

New member
מאיפה החתימה שלך מוכרת לי?

זה לא איזה תרגום מאנגלית?

חביב+../images/Emo60.gif|טבלול|

רעיון טוב, אבל קצת ריק. לא יודעת להסביר... למה הילדים לא עשו על ג'וני לינץ'?

את זאת שהיית בערוץ הילדים

תסבירי לי את איך הם לא סוקלים את סיוון ששון וחבריה...

או...

אז את אומרת לי שערוץ הילדים לא בוחר את המנחים שלו אך ורק על פי גודל השדיים וצבע השיניים? שבמקום לבחור בדמות ערכית שאפשר לחקות הם מביאים כמה אלילי פופ רדודים? שהם לא משדרים לך זבל כמו קטנטנות ודומותיה ובו זמנית מטיפים למסרים כביכול חינויים? לא פשוט תגידי לי, למה יכול להיות שזה רק אני...

ShoTa VodKa

New member
רגע...רגע...../images/Emo60.gif|טבלול|

פתאום הפכתי להיות הסניגורית של ערוץ הילדים בגלל בדיחה קטנה? (למי ששכח- למה הם לא עושים בג'וני לינץ') אני כבר מזמן לא רואה את ערוץ הילדים.אז בגלל שאני משתתפת להם באיזשהי תוכנית אני כבר בקיאה בערוץ ויודעת למה הם בוחרים מנחה?

scudnick

New member
ברור שהם בוחרים לפי גודל השדיים

אלא לפי מה? כישרון?

לא חובה שבכל מערכון יהיה פאנצ'

למען האמת, רוב המערכונים הבאמת הורסים מצחוק והבלתי נשכחים בהיסטוריה היו חסרי פואנטה בעליל

למעלה