המוצץ האבוד

לי28

New member
המוצץ האבוד

בני בן ה4 פשוט מכור למוצץ שלו, הוא לא יכול להיות רגע אחד בלי... נלחמתי בשיניים והצלחתי לגן הולכים בלי מוצץ, אבל מותר לקחת אותו {יש אחד ספאר בארון בגן} לפני שנת הצהרים, אם הוא הולך לישון ללא מוצץ , אף ילד בגן לא ישן, הוא מטייל... מדבר וסתם משתובב. אך הבעיה הגדולה ביותר היא כל יום לפני השינה.... אז מתחיל המרטון החיפוש האבוד.. איפה המוצץ...??? אין לו מקום קבוע למוצץ, ניסתי לתת לו כל פעם קופסא יותר מענין מהקודמת לה... ניסתי למצוא לו מקומות והוא כל פעם זורק את המוצץ במקום אחר, ושמגיע הלילה מגיע איתו גם הבכי ``איפה המוצץ שלי???`` וכל הבית בהיסטריה מתחילים לחפש, מתחילים להזיז.. מה לא ניסתי.. בכדי שיגמל ממש כמעט הכל, לא היה לנו פיפיפרס לנו היה מוצץפרס אך הוא בכלל לא צריך פרסים.. עדיף לו מוצץ, הלך לאיבוד, נזרק לזבל, נשכח במקום שאי אפשר לחזור אליו..וכו` וכו`... אז רצה לחפש מוצץ ספאר לאמצע השינה , שאם חלילה זה יאבד לו מתחת למיטה... שלכם לי28

מכשפה

New member
היי לי, לבת שלי יש מספר מוצצים,

וזאת לאור הנסיון הקודם שלי עם הבת הגדולה שהתרגלה אך ורק למוצץ אחד! לקטנה יש מספר מוצצים, הכי פשוטים מגומי, כך שאין בעייה של תחליפים, מהתחלה החלפתי לה והרגלתי אותה לכמה, ויש לה גם שני אנטומיים, אחד בבית ואחד בגן, כדי שבעת הצורך תשאר רק איתם, לפני הגמילה, בגלל השיניים.

פטנט לגמילה!!!

לי יקרה, יש לי פטנט עולמי על גמילה ממוצצים. המקור הוא בספר ``מלאך הקסם של דנה`` (מקווה שאיני משבש). שם גומלים את דנה משינה עם ההורים. אנו אמצנו את השיטה והיא כזו: בכל בוקר שאחרי לילה בלי מוצץ מחכה לילד מתנה מתחת לכרית. קונים בהתחלה סטוק גדול של מתנות קטנות ונחמדות ומספרים לילד על מלאך הקסם המסתורי שמחלק מתנות לילדים בלי מוצצים וכך מכניסים אותו לעניין. כמובן שצריכים להיות ערוכים להחביא את המתנה לפני שהוא מתעורר, אם כי אפשר לחפות על פנצ`רים בסיפורי השהייה ולשים שם את המתנה כשהוא לא שם לב בבוקר. עשינו זאת עם הבת שלנו שהייתה מכורה באופן קשה ביותר והשיטה עבדה תוך ימים ספורים. לאחר מספר מתנות היא לא חזרה להשתמש במוצץ!!! יכול להיות שזה לא יעבוד על כל אחד, אך זוהי שיטה מופלאה שניתן לאמצה גם לדברים אחרים. החשוב ביותר הוא להיות עקביים! בהצלחה, כחול עמוק

נקיטה...

New member
מוצץ סגול...

זהובת התלתלים שלי... יש לה מוצץ סגול גי`פה... אבל הוא סגול, והוא שלה, ורק אותו היא אוהבת... אפילו בלילה... ככה מתוך שינה כשאני נותת לה מוצץ אחר, היא מנומנת... אומרת לי: אמא... זה לא המוצץ הסגול... מוצץ סגול. נקיטה

אמיר.

New member
מוצצים ספייר.... :)

בגלל שהילדה הראשונה עשתה שימוש במוצצים והשנים שאחריה קצת (ברביעי בכלל לא ניסינו) יש לנו באיזה מקום קופסה מלאה מוצצים ..... וגם בין כלי פסח יש ערמה של מוצצים... ------------- יש לכם רעיון מה לעשות עם מוצצים מיותרים ?? (בינתיים שומרים אותם לבאים שיבואו אמן).

מיה30

New member
אמיר, תגיד......

מי שומר מוצצים???!!!! אני העפתי אותם לכל הרוחות אחרי שהגדול נגמל ועם הקטן.....אחחחחחח....הקטן הוא חלום.... הוא פשוט לא אוהב מוצצים פשוט תענוג.... מיה30 {משמידה דברים מיותרים}

אמיר.

New member
בין הקופסה של ....

הגומיות ובין הקופסה של גזירי העיתונים :) מיההההההההההההה מה שלומך ? כיהיו לך ילדים ברווחים קטנים גם את תשמרי.... למקומות היכון צאאאאאאאאאאאאאאא :)

מיה30

New member
אמיר........

אז ככה... אני לא ממש מעבירה מוצצים, בקבוקים ונעליים לא יודעת לא ממש מתחבר לי זה נראה לי אישי מידיי כדי להעביר זה כמו להעביר מברשת שיניים ואני לא חושבת שאשמור ואעביר גם אם יהיו לי ילדים ברווחים יותר קטנים {בטוח לא יהיו ברווחים קטנים} ו.....דבר שני.... אני בסדר גמור.... סתם ברחה לי המוזה בזמן האחרון.... מיה30

אמיר.

New member
העברה..

אפשר להרתיח בין לבין.... וגם נעלים אפשר להעביר (רעיתי לא מוכנה...) מה חשוב הרווחים.... העיקר - המון ילדים בריאים ושמחים.

מאי ח

New member
לנו יש ה-מ-ו-ן מוצצים

בערך 6-7 בבית ומספר דומה בגן. מההתחלה, מנענו את ההרגל של המוצץ האחד יחיד ומיוחד, כך שבכל פעם שהולכים לישון, אני שולפת לי מאי שם מוצץ (או שניים, או חמישה :) ) בגן דאגנו שכל המוצצים יהיו באותו צבע (צבע דוחה אני חייבת להודות) וזה כדי שלא יהיו בלבולים ובלאגנים

מיותמים!!

גם לנו יש פה המון שנולדו לנו תאומים נרשמנו בכל המועדונים האפשריים ומכולם קיבלנו חבילות כך שיש לנו כרגע איזה 20 30 מוצצים אבל הפלא ופלא הילדים שלנו בכלל לא מוצצים מוצצים!! אולי זה תורשתי לא יודע מ מי ד``א שבוע הבא אני מקיים מכירה פומבית של המוצצים!!!

למעלה