המורדים והסופרים - תפוז Live

המורדים והסופרים - תפוז Live

היום ב-20:00 נארח בפורום חד הוריות מבחירה את הפרופ' עמיה ליבליך, מחברת הספר "סדר נשים"- כל זאת במסגרת חגיגות חודש הספר העברי.
הדיסק החדש של המורדים עם השירים מהעונה הבאה של הסדרה יוצא ביום חמישי לחנויות התקליטים. החל מהיום ובכל יום בשעה 14:00 יתפרסם חידון מיוחד בפורום המורדים בו תוכלו לזכות בדיסק החדש, פוסטרים של המורדים וגם בדיסק הקודם- מתנת הליקון.

נימרודל

New member
וואו מתרגשת../images/Emo11.gif

איזה כייף המורדים. אני מתה עליההם! אני מתה על קוקו, ופליפה ובנחמין. הם כל כך שחקנים מעולים שיואו יואו. איזה יופי. הלכתי לכל ההופעות שלהם בארץ, קיבלתי חתימות, וקוקו הצביע עלי בשיר בוניטה דה מס. אני בטוחה שאני אזכה בחידון הזה כי אני המעריצה הכי גדולה שלהם, יש לי את האיי סי קיו שלהם ואני אפילו דיברתי איתם בגלל שאבא שלי הוא חבר של הדוד של האמא של הגיס של העוזר-צלם שלהם. וואו! NOT!!!!!!!!!!!!!.

rainbow demon

New member
סתם שאלה?

מאיפה את מכירה את השמות שלהם ואת שם השיר שלהם או מה שזה לא יהיה? אני אוהב את האנשים האלה שכביכול יורדים על משהו מסוים אבל מפגינים באותה מידה בקיאות מפחידה

ועוד שאלה סתמית...

למה יש שני פורומים ל"מורדים" בתפוז? למה בנוסף לפורום "המורדים" היה צריך להוסיף גם את פורום "סקס לנוער"?
אותי זה הצחיק, לפחות.

rainbow demon

New member
כן זה מוזר בהחלט....

לא ידעתי שכ"כ הרבה פריחות יודעות להשתמש במחשב:)

Marmaduke

New member
שתדעי לך..

שזה הרבה יותר עצוב.. כי אם אלה היו פרחות אז מזל ולא היה איכפת לי גם, כי מילא הם סתומות ואפשר להבין את הצפיה במורדים. אבל הקטע זה שלפי מה שראיתי זה לא פרחות!! זה ילדים קטנים בכיתה ו, ולא רק! אני יודע שזה מגיע גם לשיכבה הבוגרת והנורמלית.. יש לי חבר..איי איי איי...ממש עצוב לראות אותו רואה את הטימטום הזה כל יום, פשוט שובר לי את הלב. אני ממש מקווה שהוא היחיד.. בכל אופן אני חושב שפשוט זה יהיה כמו כל שיגעון חולף (ראה: הנסון ופוגים למיניהם) אז אין מה לדאוג חברים!!

rainbow demon

New member
וויייז מיר.....

חחחח כדאי שתיפטר מהחבר הזה כי "אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה"... עצוב עצוב.... טוף זאת עובדה ידועה שילדודס בכיתה ו' חושבים שהם "גדולים, כאילו" אז הם רואים תוכניות של "מבוגרים, כאילו" למשל מורדים כזה כי זה כזה בוגר כזה לראות סדרות ארגנטינאיות מפגרות,שיאו. אה אגב אני זכר:)

Marmaduke

New member
אוקי...

אפילו לא הסתכלתי מי כתב..סורי.. בכל אופן להפטר מהחבר!?! איפה אתה חי אחי!? זה שהוא רואה את הסידרה הזאת לא עושה אותו חרא של בן אדם או בן אדם טיפש .. הוא דווקא הבן אדם הכי לא טיפש בעולם והכי בוגר בעולם.. הוא ממש אחלה בן אדם ששומע אחלה מוזיקה ובאמת הפגם היחיד בו לדעתי זה כל הקטע עם המורדים.. וחוץ מזה אם תתחיל לזרוק חברים כי יש בהם פגמים לא ישארו לך חברים אחי!

rainbow demon

New member
צחקתי בנאדם:)

יש לי ידידות שרואות את הסדרה הזאת, וזה לא שאני זורק אותם. (לעומת מצב שבו מישהו שאני מכיר יעשן סמים - אותו אני זורק בשניה הראשונה)... לפחות תנסה להשפיע עליו לשנות את הטעם שלו:) אגב, חברים לא חסר לי, למרות שאני לפעמים בררן לא נורמלי.

Marmaduke

New member
צ'מע חבר..

זה לא שלא אמרתי לא שלא יראה את החרא הזה..אבל אחרי הכל אם זה מה שעושה לו את זה וזה מה שמשמח אותו אז לא איכפת לי.!! אני ממש מאושר עכשיו כשאמרתי לי שחברים לא חסר לך.!!! ובאמת.. אם אתה זורק חבר בשניה שאתה מגלה שהוא מעשן סמים אז אתה ממש לא חבר.. להפך אתה חרא בן אדם שלא עוזר לחבר שלך לצאת מזה.!!! ואני לא היחיד שחושב ככה..

rainbow demon

New member
מה? אני חושב שהסדר עולם שלך התבלבל

הוא זה שמעשן סמים ואני זה שלא בסדר? כל החברים שלי (והידידות) יודעים מצוין את המדיניות שלי כלפי אנשים שמשתמשים בסמים - בעיטה בתחת לכל החיים. אם הם בוחרים לעשות את זה בכל זאת, בעיה שלהם.. לי יש עקרונות, ומי שלא עומד בהם מה אכפת לי ממנו. כפי שאמרתי, חברים לא חסר לי, וגם לא ידידות, ואם אחד סרח, אז הבעיה כולה שלו. אם היה לו אכפת ממני הוא לא היה משתמש בסמים. אני הרי לא מדבר על אלה שמנסים פעם אחת וזהו , אני מדבר על כאלה שנכנסים חזק לזה. אם אתה בכל זאת חושב שאני חרא בן אדם שלא עוזר לנרקומנים, אז חחח אל תהיה חבר שלי אם אתה רוצה להיות נרקומן יום אחד:)

Marmaduke

New member
חבל...

שבעצם אתה מרכז העניינים ולא מזיז לך מה קורה לאנשים אלא רק לעצמך. ואכן אני עוד עומד על העובדה שאתה חתיכת חרא שלא עוזר לחברים שלך כשהם צריכים אותך... יודע מה..סליחה..אתה לא חתיכת חרא.. "כל החברים שלי (והידידות) יודעים מצוין את המדיניות שלי כלפי אנשים שמשתמשים בסמים - בעיטה בתחת לכל החיים." מזל שהם חיים לפי המדיניות שלך הא היטלר..!? אף אחד לא מושלם.. גם לחברים שלך וגם לך יהיו תקלים בחיים, אם זה משהו קטן או משהו גדול כמו סמים. ואתה צריך ללמוד לעזור אם אתה רוצה להשאיר את אותם חברים לצידך.. אני נשמע כמו ערוץ 6 אבל ככה זה באמת.

נימרודל

New member
היי חכו רגע.

דיי תפסיקו לקלל עכשיו. למה נכנסתם לזה? בכל אופן אני מכירה את השמות כי ילדות מהכיתה שלי כותבות את זה על השולחנות מדברות על זה כל הזמן שרות והכל. אז מה לעשות זה כמו פרסומות. זה לא עובד עלי ולא עושה חשק לצפות בסדרה אפילו להפך, אבל אני כבר מכירה...

למעלה