המורדים- רבלדה.

סוכריה16

New member
המורדים- רבלדה.

אז אני רואה שאכשהו נגמר המשחק.. ולסיכום נערבב קצת את השחקנים- ונראה אם אתם נאמנים למי שבחרתם בכל מצב! דולסה או לואיסנה?! אנהי או קמילה?! פונצ'ו או פליפה?! בנחמין או כריסטופר?! כבר עונה..

סוכריה16

New member
עונה

דולסה או לואיסנה?! אז עם כל הכבוד- לואיסנה יפה, וכוסית וכל השאר.. אבל דולסה יש לה גוף יפה יותר, ופנים יפות הרבה יותר- אז דולסה לוקחת! נונה אנהי או קמילה?! שתיהן שחקניות טובות, שתיהן יפות- אבל אני אוהבת יותר ת'אופי של אנהי, וכמובן- את היופי שלההההה. אנהי לוקחת כריסטופר או פליפה? פליפה לוקח. פשוט כי הוא עולה על השני לדעתי בנחמין או פונצ'ו!? פונצ'ו- כי בנחמין דרקולה כזה.. ואל מגיע לקצות אצבעות של הסקסי שקסי נוני שליייי

blondi rebelde

New member
עונה

דולסה או לואיסנה? דולסה אנהי או קמילה? אנהי כריסטופר או פליפה? פליפה כי אני לא ממש אוהבת את המשחק של כריס בנחמין או פונצ'ו? למרות כמה שאהבתי את בנחה אני אוהבת הרבה יותר את פונצ'ו הוא כזה מושלם!!

סוכריה16

New member
סליחה!! בבנים זה אמור להיות ככה:

בנחמין או פונצ'ו!?! פליפה או כריסטופר?!

עונה ו...

אני לא מאלה שזוכרת דברים אחרי שנה אבל אחרי מה שקרה...אתם כל כך אבל כל כך כעסתם עליי שאני עושה השוואת גירסאות..אבל מאז אולי עשו עוד איזה 10!!!!!! רק שתדעו שזה ממש מגעיל!!! ועכשיו לתשובות!! דולסה או לואיסנה?!דולסה בהרבה לו יפה והכל אבל לא ממש הערצתי אותה כמו את דולסיטה שלי.. אנהי או קמילה?!כאן זה ממש אבל ממש קשה אבל אני מתה על שתיהן אבל אם כבר צריך אחת אז אנהי בגלל שיש לה יותר נסיון ובגלל שלדעתי היא אחת השחקניות הכי אבל הכי הכי הכי הכי שראיתי בחיים שלי.. כריסטופר או פליפה?!כאן זה הכי קשה מכל זה...אני מעריצה מושבעת לכל החיים של פליפה אבל נורא אהבתי את כריס ממש התחברתי אליו הוא ממש נשמה... אבל נעשה את זה לפי נסיון כמו שעשיתי עם אנהי וקמי.. לדעתי פלי משחק יותר טוב מכריס... יש לו יותר נסיון והוא יותר בוגר.. אבל יש לי חיבור ענק עם כריסססס בנחמין או פונצ'ו?!טוב כאן אני לא יחשוב פעמיים זה הכי קל בעולם ברור שפונצ'ו אני לא סובלת את בנחמין עוד מקטנטנות הוא כזה אהבל והוא ממש לא כוסון!!! אולי הוא שחקן סביר אבל לא יותר מזה..הוא בנאדם אחלה אבל הוא גורם לי לשנואה אותו!!!

סוכריה16

New member
נכון שכעסנו. אבל מידי פעם

מותר לעשות השוואות!! כי בהתחלה של הפורום כל דבר הלחיץ! ושכחי ממה שקרה!! אל תזכרי לנו חמודה
סליחה! גם על הילה כעסו שהיא עשתה ואז אמרנו שנעשה פעם ב.. רק לע הרביעייה וזהו

DinaLiza13

New member
עונה!../images/Emo41.gif

טוב... דולסה או לואיסנה?- אני נורא אוהבת את לואיסנה היא הרבה זמן משחקת ואני מכירה אותה מקטנטנות אבל דולסה משחקת הרבה יותר טוב וגם כיף לראות מישהי חדשה ולא כל הזמן מקטנטנות! אז דולסה! אנהי או קמילה?- אנהי!!! היא משחקת כל כך טוב ושרה מהמם!! קמילה אני בכלל לא אוהבת היא אף-פעם לא ריגשה אותי. פונצ'ו או בנחמין?- פונצ'ו!!!!!!!!!!! אני ש-ו-נ-א-ת את בנחמין, הוא משחק גרוע!!!!! כריסטופר או פליפה?- זה קשה! אבל פליפה משחק הרבה יותר טוב מכריסטופר. ז.. פליפה, אבל גם אני אוהבת את כריסטופר אבל את פליפה קצת יותר.

היית צריכה לשנות את הבנים גם!

דולסה או לואיסנה?! שתיהן מדהימות!! ולפני חודש העדפתי את לואיסנה אבל עכשיו דולסה! אנהי או קמילה?! אנהי פונצ'ו או פליפה?! פונצו בנחמין או כריסטופר?! בנחה

אה לא ראיתי ששינית בבנים אז:

בנחה או פונצ'ו?? וואי וואי ממש קשה!! אבל עם כל ה
האהבה שלי לפונצ'ו בנחה היה האהבה הראשונה שלי..חחחח כריסטופר או פליפה?? ממממ אני לא מתה על כריס אז נראה לי פללי!!

סוכריה16

New member
../images/Emo46.gif

לא!!! אני לא מסכימה! חח .. ואת בטולח יודעת למה אני מתכוונת! הוא-- הכי שקסי ויפה, וחמוד ולא סנוב למעריצות

סוכריה16

New member
חחח לפחות את מודה ביופי../images/Emo67.gif

חח.. ואני יודעת גם לי בהתחלה היה קשה להודות שפונצ'ו יותר יפה מפליפה, ויותר חמוד.. עד שממש הסתנוורתי... חח... אבל לא משנהאני יודעת שגם על פונצ'ו את מתה.. חח זה קשה
אבל תזכרי- שההערצה לא קשורה לכמה זמן! ועל פונצ'ו מאז 406.. תמיד אםשר לשנות דיעות

עונה

דולסה או קמילה- יו אני חולה על שתיהן!! אבל נראה לי שדולסה לוקחת... פונצ'יטו או פליפה- פונצ'ו..ואין ויכוח!! אנהי או לואיסנה- שתיהם מדהימות אבל אנהי שחקנית פשוט יותר טובה!! ולכן אנהי..:) כריסטופר או בנחמין- פה באמת אני לא יכולה להחליט!!! שניהם!!!

Dulce Maria13

New member
עונהה

דולסה או לואיסנה?! ברור שדולסה! היא יודעת לשחק לא כמו לואיסנה אנהי או קמילה?! אנהי יותר יפה מקמילה והיא הרבה יותר יפה! פונצ'ו או פליפה?! פונצ'ו הכוסון!! ברורר!!!! בנחמין או כריסטופר?! האמת אני לא הכי יודעת כי אני לא הכי אוהבת את כריסטופר ואני לא אוהבת את בנחמין, בנחמין מכוער ולא משהו במשחק אבל כריסטופר לא ידוע לשחק את העצבים שלו... לדוגמא לפני כמה פרקים שהוא רב עם דולסה אז הוא לא הראה שהוא עצבני רק עשה פרצוף צעק קצת והזיז טיפה את הידיים, אני לא אוהבת אותו.. אגב לא להעלב זאת דעתי האישית

christeamo

New member
תשובה לסוכריה על מורדים- רבלדה...

טוב אז ככה..בין קמילה ודולסה : ברור ברור ברור שדולסה! אני חולה עלייה ,אני מתה על קמי אבל עדיין דולסה יותר מוכשרת,וגם יותר יפה.. בין לולי ואנהי : אנהי! כאילו לולי יותר יפה טבעית,והיא מדהימה אבל היא לא יודעת לשחק בגרוש ואנהי משחקת פצצה,כוסית,מהממת ומתוקההה לא נורמלית! בין פלי לפונצ'ו: זה ממש קשה כאילו אני חולה על שניהם אבל עוד מ406 הייתי חולה על פונצ'ו....אבל שנייהם כוסוניםם מושלמיים הורסייםם ! אבל פונצ'ו לגמרי.. בין כריס לבנחה: כ-ר-י-ס ט-ה א-מ-ו זה הכינוי שלי..אני אוהבת אותו יותר מפונצ'ו יותר מבנחה יותר מפלי יותר מכריסטיאן יותר מ-כ-ו-ל-ם! הוא הכיי יפההה......ומשחקק הכי פצצה הוא לוקח בהליכה את בנחה...! אפילו שבנחה מותק אבל אין אין עלל אוקרמןןןןן ::::)))))
crhis te amo tanto tu eres mi northe y mi zul כריס אני חולה עלייךך חיים שליי מושלםם
RBD -כי זו כבר לא סתם להקה,זה חלק מאיתנו =) כריס & דולסה - כי גם עם לא תהיו ביחד,אתם בשבילנו לב אחד ! פונצ'ו - כי למרות שאני מתה על כריס,בין יופי ליופי לא משווים! אנהי-כי נסיכה נשארת נסיכה! כריסטיאן-שלמותתתתתתת לא קשורה לצבע בשיער חחח..=) מושלםם מאי(טה)-סקסיתתתתתתתת=) וכול מילה מיותרת!

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifעונה.../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

דולסה או לואיסנה?!
לואיסנה ממש ממש יפה, אבל האופי שלה טרור! דולסה לוקחת.
[וגם היא מדהימה ביופיה כמובן.
] אנהי או קמילה?! וואל, אני אוהבת את אנהי יותר מדולסה, היא פשוט יופי של אדם ויופי של שחקנית ויופי של דוגמנית.
וקמילה שנאתי המון שנים, אני חושבת שהיא לא משחקת משהו מיוחד.
פונצ'ו או פליפה?! זה החלטה כ"כ קשה! אני מעריצה את פליפה כככככככככככככה זמן, אבל פונצ'ו גם הקסים אותי.
תיקו!
בנחמין או כריסטופר?! בנחמין, שתיהם לא משהו. :\

סוכריה16

New member
נכון אנהי.. יש בה קסם!

אצל אנהי ממש מרגישים קסם באופי!! רק לראות אותה מופיעה על הבמה, מפעילה את הקהל , צורחת.. אנהי פשוט כובשתתת ומי פה אמר שלואיסנה יותר טבעית מאנהי!? חח.. ממש לא! לואיסנה טבעית האמת אבל אנהי גםםםםם!

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifטבעית?

הם התכוונו פחות איפור וזה. אני לא אמרתי דבר כזה. אנהי יפה.

למעלה