המורה הגדול

adi444

New member
המורה הגדול

חשבתי שהכל שקר ,החיים על פני האדמה ,אולי מקרה ,אולי אפיזודה חולפת. אך ככל שעברו הימים ,התרבו השאלות החמצתי את החיים ,הרגשה אומללה ,את כל חיי הקדשתי בחיפוש אחר הכח העליון זה ששולט בנו, זה שגורם לדברים להתרחש בצורה מסודרת, שנראית למראית עין מיקרית ואקראית לחלוטין. כל יום הייתי קם בתחושה שהיום אני אמצא אותו ,שאוכל לדבר איתו והוא יענה לי לא בסימנים ולא באותות כי אם בקול יגעתי עד מאוד הזלתי המון דמעות ,הייתי כשיכור העומד על שובר גלים ,ביום שבו הים סוער ומכה בי בחוזקה,וזורק אותי למצולות, גם משם קראתיך אך אתה בשלך המשכת לענות בסימנים קטנים שהיו מציפים את מוחי במישוואות ותהיות לגבי זהותך .ככל שעבר הזמן נילחצתי יותר לבל לא אדע מי אתה , התיסרתי עד מאוד כתבתי לך שיר מדוע אלוהים מסתיר פנים נורא מייגע נורא עצוב . לבסוף כשהבנתי שזה אתה נבהלתי הייתי מפוחד מבוייש עד מאוד .רציתי לחפור בור עמוק ולקבור את עצמי חשבתי לתומי , זהוא עכשיו כשאני יודע את זהותך אוכל לעשות הכל למענך .אבל נתקלתי בבעיה הדרך אלייך רצופה מכשולים וכמעט בלתי אפשרית לאדם ,שוב נתפסתי בייאוש מוחלט ,משועשע מה מהמעשה שעשית תחת השמש , איך אנשים קמים בבוקר לעבודה מרימים ראשם בגאווה מתנשאים וגועים כמו ברווזים .אילו אילו רק ידעו את האמת מיד היו חופרים בור ועוד בור ועוד בור ועוד בור ועוד בור............... המון בורות אחרי שהוכחת לי שכל משפטך צדק .ואין לערער על מעשייך בכל זאת בני האדם מעוותים את הדין תראה מה שהולך בבתי המישפט אדם בעל הון זוכה ליחס שונה מאשר עני ואביון העדים (עו"ד) מסלפים את הצדק הרוע שולט עבריין הופך לאיש תמים יושב אוהלים הכל כסף ושלמונים רופאים עושים ניסויים במעוטי יכולת ותמורת הניסויים מזרימים לכיסם כספים , עבדתי על מידת היושר הזקתי לעצמי עד כאב ,שוב הוכחת לי שאדם שיהיה בסדר פשוט לא ינזק ,לא תיתן לפגוע בו , השעה שתיים בלילה ,לפני בערך שבועיים או שלושה גשם בחוץ ואני שרוי בתרדמה פתאום משום מקום אני שומע שמנסים לפתוח משהוא אני שומע את האזעקה של הרכב שלי הולכת ונחלשת וזהוא שקט מוחלט ,פתחתי את החלון לא ראיתי כלום ,החלטתי לשרוק שריקה אחת ,ואז שמעתי טריקה חזקה ובריחה ,לא התקשרתי למשטרה , רק דיברתי איתך אמרתי שאני חוזר לישון ,ואם זה מגיע לי אז אני לא מתווכח ,קמתי בבוקר ולהפתעתי האוטו נעול ,ואין סימני פריצה ,לאחר שנכנסתי לאוטו ראיתי שמכסה המנוע פתוח קצת, נגשתי ולהפתעתי מצאתי סדין בתוך המנוע המכסה את צופר האזעקה.בקיצור יצאתי ללא נזק ועם הרגשה ששמרת עליי מפני רעה וכמובן לאחר יום או יומיים קרה המקרה של דריסת שוטר ע"י גנבי רכב ,לא מפתיע מאזור השרון ,ואני מנתניה , הבנתי מיד שאתה מוכיח לי שלא רק שאתה שומר עליי אתה גם מעניש ,את המפגעים .ועכשיו הייתי רוצה לא בשבילי ,אלא בשביל כל אלא שקוראים את מה שכתבתי .מה אתה עושה למי שמעוות את הדין .ונותן חסות לבעלי הממון .אנחנו מחכים בקוצר רוח .שיהיה משהוא שיכתבו שיד אלוהים בדבר . אוהב אותך אלוהי אברהם יצחק ויעקב .

למעלה