המורה ללשון רוצה להיות מנחה בפליבוי

shandy

New member
המורה ללשון רוצה להיות מנחה בפליבוי

האם מורה יכולה לשמש כמנחה בפלייבוי. האם יש זכות של משרד החינוך או כל גוף ציבורי אחר, להתערב בעיסוק של האדם בזמנו הפרטי, כל עוד אינו עובר על החוק האם אין כאן לכאורה פגיעה של חופש העיסוק?

missB

New member
לדעתי יש מקום להגבלות

קודם כל, אני לא חושבת שהופעה בערוץ טלויזיה כלשהו יכולה להיחשב עיסוק פנאי. זו תעסוקה נוספת ועל תעסוקה נוספת חלות כל מיני הגבלות. כמו שאי אפשר לעבוד בשתי חברות מתחרות בו זמנית, למשל. חוץ מזה, מורה נדרשת לחנך לערכים ולשמור על תדמית מהוגנת כלשהי, לא נראה לי שהופעה בפלייבוי תאפשר לה לשמור על תדמית כזו. ועוד אנקדוטה - בזמנו קראתי שכוכבי ערוץ הילדים נדרשים לחתום על חוזה של התנהגות מסויימת שלא תפגע בתדמיתם. אז אם כוכבי ערוץ טלויזיה נדרשים להראות, לפחות כלפי חוץ, מהוגנים ומוסריים, קל וחומר מורים ומחנכים בישראל לא?

טל ר

New member
דעתי בנושא

א. אכן על תעסוקה נוספת קיימות הגבלות - וזוהי תעסוקה נוספת לכל דבר. ב. אפשר לעבוד בשתי חברות מתחרות בו זמנית, אלא אם הוחתמת על הסכם אי-תחרות. ג. לגבי כוכבי ערוץ הילדים, הנקודה היא שבעיסוקם חשובה מראית העין מן התוכן, ולכן העיסוק האובססיבי בחיצוניות ובתדמית. האם זהו המצב לגבי מורים? ד. אנו נוטים לייחס לכל מיני מקצועות את הצורך להיות "יותר קדושים מהאפיפיור", אבל סה"כ מקצועות אלו מאויישים ע"י בני אדם, ולגבי המורים אף כאלו שלא מרויחים יותר מדי. למה הדבר דומה? לאותו עיתונאי אשר שאל את ג'ורג' בוש את כל אותן שאלות מהישבן (סלחי לי על הביטוי), וכשג'ורג' בוש ענה בשאלה משלו, אמר לו העיתונאי שהוא לא צריך לדעת את התשובות, כי הוא אינו רץ לנשיאות.

siv30

New member
לא יותר קדושים

אבל בהחלט הרבה, הרבה יותר מהווים דוגמא להצלחה. אין לי רצון לשמוע את השיחה הבאה שמתנהלת בין הבן שלי למורתו כוכבת ערוץ הפלי בוי: הבן: מורתי היקרה, הופעתך אתמול לא היתה מי יודע מה, האיפור היה לא משהו וזוויות הצילום לא החמיאו לך. מורה: כן, אתה צודק, הייי מאוד עייפה אחרי שלא הספקתי לנוח צהרים כי היתי חייבת לסיים לבדוק את המבחנים שלכם. הבן: גם תגידי למלבישה שגזרות מעטפה לא הולמות אותך, עדיף אולי גיזרת וי... וככה השיחה ממשיכה.

יונית א

New member
לו רק היית קצת פחות המורה שלי-

לו רק היית קצת יותר חברה שלי הייתי מראה לך הייתי מראה לך מיהו הילד הכי מפותח בכיתה (שיר שפעם שרו, נדמה לי שמוליק קראוס, מתנגן לי בראש). מה בדיוק חשבה המורה לימור כאשר התמודדה על התפקיד? להיות מורה, (ההוא מהדוגמה החינוכית וכו) אינו נגמר בשעה 14.00 . אז חופש העיסוק לחוד, ואם היית מספרת שהיא מעוניינת להנשא לבחירת ליבה ולגדל משפחה חד מינית, הייתי מגיבה שזו זכותה המלאה וחייה הפרטיים. ובכל זאת להופיע בתוכנית טלוויזיה לבושה באופן חלקי ובתוכנית שקהל היעד שלה די ברור ומטרותיה הן בעיקר גירוי יצרים מיניים- אז מורה? נו באמת. לעיתים קשה לי להבין את שיקול הדעת של אנשים. בחיי.

missB

New member
זה מתקשר כנראה לדיון שהיה לנו

על איכות האנשים שמגיעים להוראה. סביר להניח שהאשה הזו אינה בדיוק פסגת השאיפות שהיינו רוצים לראות בתור מורה.

shandy

New member
להקשות קצת

ואם היא תלך למועדון סדו, או תעבוד במועדון חשפניות ותפגוש שם תלמידים שלה או הורי תלמידים, זה כן בסדר? ואם תשב בחוף הים ותעשן נרגילה כשלידה תלמידים שלה זה כן בסדר? ואם תלך חצי גוף עליון ערום בשפת הים זה כן בסדר? ואם המורה מתעלל/ת בבן/ת הזוג זה כן בסדר? ואם...ואם....ואם.... מה הגבול של מורה , להגדרת עיסוקה? ממתי מתחילים החיים הפרטים שלה ועד מתי היא פרסונה ציבורית

יונית א

New member
אם היא מכה את בעלה -זה בסדר

לא לקחת אותי ברצינות. אבל מה שמורה עושה בביתה,עם ובלי בעלה. באיזה מועדון היא מבלה, ואיפה היא משתזפת בעירום-אינו שייך לתחום "חופש העיסוק" מצידי שתסרוג קונדומים בשעות הפנאי שלה . אבל אם היא תפתח דוכן לממכר קונדומים סרוגים תוצרת בית- בכיכר העיר, ההיבט יהיה ציבורי. בדלת אמותיה, בילוייה, מעלליה, טיולי הסמים שלה להודו, רחצה בעירום בחופי יוון,ובילוי בבתי קפה חומים באמסטרדם לפני האורגיות הסאדו-מאזו, עיניין שלה. פרנסה, תעסוקה, ובעיקר מסוג אלו הדורשות חשיפה ובעין הציבור- נו, פה יש כבר סיבה להרהר מהו סוג התעסוקה הנוספת ההולמת בעלי מקצועות מסויימים. אגב, אני רואה את עיסוקה של המורה בהנחיית "פלבוי" בדיוק כמו של הפרקליטה שבוחרת להשלים הכנסתה בתור חשפנית ,או המרצה לכלכלה ש... (לא יודעת נגמרו לי הרעיונות).

בואי נעזוב רגע את "המורות"

את היית שולחת את הילדים הפרטיים שלך ללמוד אצל מורה שמשתמשת בסמים, למשל?? שמתרחצת בים בעירום? את משווה פרקליטה למורה?? מישהיא שעובדת בעבודה "טכנית" למישהיא שאמורה לעצב נשמות של ילדים??

siv30

New member
בוודאי שהיא מוזמנת להיות ../images/Emo28.gif

בזמנה החופשי ומחוץ למערכת החינוך. השלב הבא מורה שתככב בסרטים כחולים...

shandy

New member
אתם קשים אליה

כי היא אשה? האם הייתם מגיבים כך גם למורה גבר אשר היה מופיע בערוץ הפלייגירל, או מדגמן בתחתוני סליפ? או תמונתו מפורסמת כאמן צפנדייל? וסיוון, מה שיש היום בטלויזיה מגביל לסרטים כחולים, תכלכלים או ורודים השאלה היא מי מגדיר את הסרט, וכמה שילמו למבקר שיגדיר את הסרט כאמנותי בעל אמירה חברתית נוקבת, נועזת וישירה, המעמידה...את הצופה המום
)) בלה בלה בלה...

יונית א

New member
בדיוק באותו סנטימטר של קנה מידה

מה משנה מינו? אם הוא מורה (ז) ומדגמן סליפ או היא מורה(נ) ומדגמנת חזיות מה ההבדל בדיוק?

MrListen

New member
לא לדאוג- אם תיבחר היא תפרוש מהוראה

כי המקצוע החדש שלה הרבה יותר מספק (תרתי משמע) וגם יותר מכניס.

coaxcable

New member
אני הייתי מציין שכשמדברים על סוג

נשים מסויים שלא אזכיר את המילה "המלוכלכת" - אז המורה הזו מצטיינת בלהראות כזו ועוד מנסה להוכיח שהיא כזו..ובודאי שעל משרד החינוך לעקוב אחר זה...לכי תדעי אולי היא יאזו סוטה מעבר להיותה מועמדת לתוכנית פלייבוי...יש כיוונים שהייתי בודק אותם מראש..וטיפשה...כן היא לא חכמה במיוחד המורה הזאת..מנסה להראות לנו ערבית..לי נראה שהיתה עסוקהה במשהו שלא נתן לה להגות את המילים ברודע חהחה יאכס המורות והמורים של ימינו - כולם סוטים...סוטות ומניאקים......

בני55

New member
האם שמתם לב ש

המורה המהוללת מצהירה שהיא עוד שומרת שבת ...כאילו מה היא באה להראות שהדת מרשה לה להתנהג באופן מגרה מינית?

שש שבע

New member
אני בטוחה שהיא לא שומרת שבת

ולא דתית ולא כלום סתם שקרנית ומזבלת את המוח, ככה רוצה למכור את עצמה, סתם זבל. ותקראו לי חשוכה אם תרצו, פתאום הפכו לי את הזנות למוסד מכובד, טפו! גועל נפש.

שש שבע

New member
שנדי אל תגידי לי שאת רצינית

ברגע שהיא הציעה עצמה לתפקיד, היא צריכה להתפטר מהעבודה שלה, חד חלק ופשוט....... ולא מענין אותי אם זה זמנה הפרטי או לא, אם היא מורה, היא גם מחנכת, ומחנך צריך לתת דוגמא אישית בראש וראשונה.

למעלה