המורה מבאר שבע

המורה מבאר שבע

אני למדתי אצל המורה הזה לפני שנתיים והוא מורה ממש טוב ואני אישית עשיתי אצלו כמה וכמה שיעורים(אם מחשבים בערך 17 שיעורים) רק שהוא עושה לך את השיעורים ביומיים שלשה ואז מגיש אותך אני חושב שסתם מטפלו אל האיש שהוא מורה טוב מאוד בגלל שראו רישיון ב400 שקל אז בטוח זה מזוייף אך באמת הכל קשר אצלו והטסט הוא כמו טסט בכל מקום אחר. אך יש אנשים שבאים אליו ואומרים לו לנו יש רשיון לאוטו,אנחנו יודעים לנהוג גם על אופנוע ואז אולי הוא יגיש אותך מוקדם משום שיש פרצה בחוק שאומרת שמי שיש לו כמה שנים רשיון לרכב יכול לעשות רשיון לאופנוע בקצת שיעורים אני מאמין שההפקה סתם התנקלה למורה וניצלה אותו והם אמרו לו בטח שהם יודעים לסוע ואז הוא הקטין את השיעורים בקשר לזה שהוא דיבר על הטסטר כאילו הם ביחד-כל מי שמכיר את אהוד יודע שהוא בן אדם שמדבר הרבה והרבה ממש שהוא אומר זה שטיות ובלבולי שכל אני בטוח שאין לו קשר לשום בוחן (בוחן לא יסכן את מסרתו לכמה שקלים) והוא סם בלבל את המוח כדי שתלמד אצלו ושהוא יעשה עוד כסף! לסיכום רשיון לאופנוע בכדי לעבור טסט גם בכל מקום אחר זה לא קשה ואם רוצים אפשר לעבור גם בלי לדעת הרבה לנהוג אך יש לזכור שזהו כלי מסוכן(לא מתחשבים) לכן עצה שלי תלמדי יותר שיעורים וכך תצברו נסיון על הכביש ולמדו ממני עשיתי שיעורים ואני נוהג כבר שנתיים כל יום על אופנועים וגם עובד על אופנועים וברוך ה' אני לא עשיתי תאונות ואני נזהר עצה שלי סעו בזהירות ולא להאשים סתם מורים זולים!

למעלה