המזגן טפטף לי על הפסנתר!!!

C a t h y

New member
המזגן טפטף לי על הפסנתר!!!

יש לי היילון 121 חדש - רק חודשיים אצלי.
נאלצתי למקם אותו מתחת למזגן, כי זה המקום היחיד שהיה פנוי בבית.

חשדתי שאולי זה יקרה, וכמובן שמרפי לא אכזב - המזגן טפטף על הפסנתר!!!
הייתה כמות מים נכבדה על החלק העליון, אבל לא נראה שמים משם נכנסו פנימה אלא פשוט החליקו משם.
קצת מים חדרו למקלדת מצד ימין, אבל נראה שלא הגיעו למקלדת עצמה כי יש ליד המקלדת כמה סנטימטרים מעץ אז היו על העץ כמה טיפות.
הדבר שקצת מדאיג אותי זה שיש מעין מדרגה קטנה בין כיסוי המקלדת למשטח האנכי הקדמי של הפסנתר (אולי ריקרדו שמכיר היילון יודע על מה אני מדברת), ושם היו קצת טיפות שאני חושדת שאולי קצת נכנסו פנימה. אני לא יודעת איך לפתוח את זה (כשהמכוון היה כאן הוא הוציא משהו ואז הוציא את הכיסוי של המקלדת והוציא את לוח העץ הקדמי).
אני לא יודעת אם יש סיבה לחשוש, כי אני מניחה שיש שם לפחות סנטימטר של עץ, אבל אני לא יכולה לדעת אם נכנסו לשם מים או לא..
לנסות ליבש עם פן מבחוץ? הפסנתר שחור מבריק, אני לא רוצה לפגוע בציפוי.

אני אאלץ להזיז את הפסנתר כשיבואו לתקן את המזגן. מה זה אומר? צריך לכוון אותו שוב? (כיוונתי אותו לפני איזה 3 שבועות...)
ולא, אין לי לאן להזיז את הפסנתר. הוא יאלץ להישאר שם עד שנעבור מהדירה ה-$@%I*&* הזו.

אוף, איזה באסה

היי קאטי

קודם כל תרימי את חלקו העליון של הפסנתר...תציצי פנימה .
בשני הצדדים של הלוח הקידמי יש קליפס נעילה...שחררי אותם ואז תוכלי להסיר את החלק הקידמי.
מכסה הקלידים פשוט נשלף כלפי מעלה.....
אני מניח כי לא נגרם נזק כל שהוא....ההצעה שלי היא להזיז קדימה את הפסנתר כך שהמזגן יטפטף לריצפה
לתוך כלי כל שהוא...
אין צורך לכוון שוב את הפסנתר . ההזזה הקטנה הזו לא אמורה לפגוע בכיוון.
בברכה
ריקרדו פסנתרים.

C a t h y

New member
תודה, אני אנסה כשאגיע הביתה

אני מניחה שבאמת לא נכנסו מים (כשהצצתי פנימה מהמכסה העליון לא ראיתי טיפות), כי הם פשוט זלגו משם למטה (וכך הגיעו למקלדת).
אני אנסה לפתוח ולראות יותר טוב.
תודה!

למעלה