המזח בהרצליה

המזח בהרצליה

שלום לכולם ביום שני ישבתי בפעם הראשונה בחיי על המזח במרינה של הרצליה מה אני אגיד לכם?עבר עלי יום לא אי אי אי עוד מלפני זה אז בואו נגיד ככה דיג ממש לא היה לי(ולעוד חבר שבא איתי קבוע לדוג ) אבל מה הופתעתי לטובה מנוחות הדיג במקום(זריקה לכיוון המעגן שבחוץ 2-2.50 מטר גלים) סוף הערב יצאנו משם עם 3 קרסים שאחד מהם שוקל מעל 250 גרם בהתחשב שאף דייג לא תפס כלום זה נחשב מוצלח אולי אני אתן למקום הזה עוד צאנס או שניים למרות שאין תחליף לחופי החול

goblins

New member
המרינה בהרצליה ...

טוב מה אני אגיד לכם - אנו צריכים קצת מידע על אתר הצייד החדש שנקרא המרינה בהרצליה ! מקום מעניין עם תנאי שרות . היינו - אני וחבר שלי ( הדייג הפולני ) ורצינו לקבל מידע איפה כדאי לדוג במרינה: 1 האם בתוך המעגן הפנימי של היאכטות שעוגנות או לחילופין במעגן ביציאת היאכטות לים ? 2 או מאחורי המרינה לים הפתוח ובאיזה מקום בכניסה ,באמצע או בסוף במגדלור ? 3 איזה שלל נתפס באתר המרינה ? האם תפסתם דגים גדולים במרינה הרצליה ? להת- הדייג הגרמני ( ייקה )

אוריא

New member
מרינה הרצליה.

המרינה פנים רבות לה. קודם כל כמו שציינתם, המקום הוא המקום הכי נוח לדייג שאני מכיר. בקשר לדייג - נסכם שיש יותר טובים? נתחיל בהתחלה של המזח אחרי 40 50 מטר. לכיוון הים, משטחי חול בית הגידול של המרמירים. פעם גם תפסנו לברקים קטנים עם דלתות. עוד 50 מטר קצת לפני הדלוסים (הבטונדות הגדולות), אחד המקומות היותר טובים לדוג לכיוון הים. גם בבוס וגם ברולר. ממשיכים לכיוון המגדלור. 480 מטר פנימה לכיוון המרינה. הבורים הכי גדולים שראיתי הוצאו שם. בלוקים ענקיים. במיוחד בקיץ. לכיוון הים על הבטונדות - אפשר לדוג, להביא הרבה ציוד. לכיוון המגדלור בכניסה, ובבריכה, דייג פחות טוב אם כי אחלה מקום לפתיון חי ושאר דגים גדולים. בקיץ טלויזיות ומליטות למי שאוהב. לא מזמן דגנו על הבטונדות עם בולנז (ראו מילון מונחים) לכיוון הים. המון קרסים גדולים. המגדלור. השפיץ. לאמיצים בלבד. השמועה אומרת מקום דייג פיצוץ. כולל טונית חצי קילו בז'רז'ור של יוביוב. אבל למי יש אומץ לרדת לשם? פתיונות? כל הרגילים. בהצלחה.

goblins

New member
מרינה הרצליה ...

אוריא תודה על המידע - היום אנו הולכים למרינה נראה שיהיה היום יום של הפתעות ... הצפי לזריקת חוט למים שעה 17:00 לערך. יתפרסמו תוצאות בהמשך ... להתראות הדייג הגרמני ( ייקה ) .

אוריא

New member
צודק.

צפוי להיות אחלה יום לדייג היום. מחכה לדיווחים שלכם, ותשאירו משהו למחר. בהצלחה.

לייזר

New member
אורי אולי פעם נלך למרינה?..

לא נעים שאני אף פעם לא הייתי שם וכולם מדברים על המרינה. אז פעם שרש אותי איתכם שבת שלום .

למעלה