המזל לא משחק או אני המזל שלי

אלי70

New member
המזל לא משחק או אני המזל שלי

שלום אני בן 28 רווק שחיי עם ההורים שלו לאחרונה פתחתי עסק של שף פרטי לשווק אותו אני משווק ויש עוד שיווק בדרך אני מרגיש תמיד שכלום לא הולך לי לא בזוגיות לא בעבודה אני פוחד שיש לי עין הרע או מנחוס כול שהוא איך אפשר לשנות את המזל תמיד אני רודף אחרי הכסף ותמיד הוא משיג אותי ונישאר עם ההוצאות במקום ההכנסות משהו דומה גם ככה אצלי באהבה מחפש אותה אבל היא לא מגיעה ולא מוצא משהו שיכול להיתקבל בלב יש איזה כישוף או ברכה שתעזור לי למצא את עצמי סוף סוף מתקדם בחיים או להסיר ממני את המזל המוזר שיש לי תודה רבה

neophile

New member
יש כל מני אנשים שיכולים להציע לך מגוון הצעות.

כישוף או לא כישוף , מומלץ לעבוד על הדפוסים הרגילים שאתה הוא האחראי הראשי להם ובאמת שלהשליך אחריות מעצמך לא עוזר. אלו נושאים שהילר מאומן יודע לעבוד עליהם . אם אתה מעוניין לערוך את השינוי לבד ובעצמך(תמיד בעצמך) יש את האפשרות של לקרוא ספר בנושא או לחלופין למצוא קבוצה . תנסה את "לאהוב את מה שיש" של ביירון קיטי , ישנם קבוצות רבות בארץ עד כמה שאני יודע .

gwizard

New member
השלב הראשון להצלחה....

השלב הראשון לכל הצלחה היא קודם כל ... לדעת שמגיע לך ! לא משנה מה עשית בחיים שלך ולא משנה מה אתה רוצה בחיים שלך, אתה קודם כל בן אדם וככזה מגיע לך להיות מאושר. מה עושה לך את זה - זה כבר לשיקולך, אבל באופן כללי תמיד תזכור שמגיע לך. השלב השני זה להבין ולהפנים שמה שאתה משדר לעולם זה מה שתקבל חזרה. אם אתה מדוכא ומופנם אז אתה תמשיך להיות כזה וכל מה שתעשה יצבע בצבעי אפור דכאוני. אם אתה שמח וחביב אז זה מה שתקרין החוצה וזה מה שיבוא לך בחיים. אם כך, השלב השני זה להיות שלם בחלקך, לשמוח, לעזור ולחיות חיים בריאים ומאושרים. אנשים לא אוהבים לתת כסף למישהו שלא משדר ביטחון. נשים (באופן כללי) לא ילכו עם גבר שלא מקרין ביטחון עצמי. שני הדברים קשורים אחד לשני. ברגע שתעשה את השינוי בחייך, גם כסף וגם אהבה תבוא מהר מאוד. מהר ממה שאתה יכול לדמיין לעצמך
אני יודע....אני עברתי את אותו הדבר. מזל זה משהו שאתה יוצר בעצמך.

למעלה