המחאה למען הפיכת בן ברייר לשומר זמן

KiShKooSh

New member
המחאה למען הפיכת בן ברייר לשומר זמן

בן ברייר, או בשמו הידוע יותר "הבחור הזה שנמצא לפחות פעם ב 2 וחצי פרקים בניצבות באי" או בכינויו הממש מוכר "היי! אתה ההוא מהאי" הוא נכס צאן ברזל לתרבות הפורום, ובשל כך, ובשל העובדה שגילינו שיש עונה נוספת לסידרה האי אני מפצירה במר גיורא חמיצר, הידוע בכינויו "היוצר" להסביר את העובדה שבן ברייר הופיע ב2 ההיסטוריות (גם בריקוד במסבאה, גם בבית כלא של סילביה בהומלסים וכו') ואף בסצנות קריטיות (המוות של ליבי) ולהפוך את בן ברייר לשומר זמן בצורה רשמית בעונה הנוספת של האי. נא מכל תומכי מכרי ידידי והבחור הזה שכל הזמן שר בקריוקי שהיה לנו היום ואין לי מושג מי הוא, לסמן את הסכמתכם לכך. הא כן ושיר, אני לא בפורום. אוהבת ביקי (ולמען זמנים טובים שעברו-
מוטי)

KiShKooSh

New member
*לבן ברייר אין קשר להודעה זו*

הודעה זו נפתחה כמתנה הומוריסטית למען בן ברייר, ולמען שהיו הבעות תמיכה לכך בביטויים הידועים.

Norma Jean

New member
כן!!!זה יכול להיות ממש מגניב...הלוואי...

בן אתה מוכשר!!!זה יהיה נדיר אם הוא יופיע באי!!!

yonatan samiya

New member
בן ברייר הוא מנהל הפורום.

אם את רוצה לראות איך הוא נראה, כנסי לעולם שלו או לוי.או.די, לפרקים של הריקוד במסבאה או של ההומלסים בתחילת העונה.

KiShKooSh

New member
כי את לא יודעת איך הוא נראה.... :S

באמת כאב לפרגן.. בכל מקרה, תראי את פרק המסבאה, הבחור שרוקד עם הכובע הגדול (ואלוהים כמה צילמו אותו באותו פרק) הוא בן ברייר

Yarinv

New member
בסוף העונה יתגלה תפקידו האמיתי של בן

הוא אמנם מסתובב כמו ניצב בפרקים אבל בפרק הסיום שיסביר את הכל נגלה שבן היה מעורב בכל הדברים שקרו ובגללו האסטרואיד פגע בכדור הארץ (יש לו ממש מתחת לכובע הגדול איזה לווין מיוחד שמכוון אסטרואיד). העונה השלישית תתרכז כולה בו. חוץ מזה, אם יש שתי אנה, שתי זואי, שני סול, שני מייקי ושתי ליבי - למה שלא יהיו שני בן?

KiShKooSh

New member
גיורא הוכיח שהוא אוהב את...

ה"אקדח שנמצא במערכה הראשונה יורה בשלישית" כמו הסיפור עם הקולה. לכל דבר יש חשיבות עד פרטי הפרטים. אז נראה לי שאם אדם נמצא ב 2 הזמנים תמיד בזמנים הכי קריטיים ב"הצלת העולם" יש לו חשיבות על זמנית כלשהי

Rioter

New member
רגע,

אז אם יש לי תמונה עם בן ברייר, זה אומר שבשלב כלשהו אני אוכל לעשות הון עתק?
ובכן, אל תשאו את שם הברייר לשווא! קדימה להפריש לו אחוזים...

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gifגבינצ|חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתם קרועים... כולכם
ביקי אני מת עליך

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifהו שיריוטר../images/Emo23.gif

עוד 129 אנשים

למעלה