סקופ ענק, שיחה בין זינו לגוטמן!
כן חברים, חבר שלי הקליט שיחת טלפון בין השניים ואלו הם הדברים כמובן בשם אומרם: גוטמן: זינו מה שלומך? אז מה ירדתם בסוף ליגה?. זינו :כן, מה לעשות הכל התחיל וניגמר בגלל המלצר ההוא בתחילת העונה. גוטמן : המלצר?, אה.... אתה מתכוון לסונארה, עזוב אותך שאף אחד לא ישמע זה יפגע בעתיד המקצועי שלי, זוכר איפה פגשנו אותו? זינו: בטח זוכר, היינו בזגרב בקרואטיה ערב לפני פתיחת הליגה מיואשים בלי שוער נכנסנו למסעדה ואתה שאלת את מנהל המסעדה אים הוא מכיר מישהו שיכול לשחק כשוער והוא הביא לנו את סונארה החרה שסיפר ששיחק כשוער בבית הספר היסודי, איך שהוא עבד עלינו..... גוטמן : אל תלכלך אלי, הוא לקח כמה כדורים במשחק לא? זינו: כדורים? אה....... אתה מתכוון לשני כדורי הוואליום שנתת לו לפני המשחק שירגע? גוטמן: בטח, אז מה חשבת שהוא לקח כדורי רגל במשחק. זינו: כן זוכר, איך אכלנו אותה...... גוטמן : אבל תהרוג אותי אני לא מבין עד היום איך סגרת איתו חוזה על 100,000 דולר! זינו:אתה באמת לא יודע? הרי שלחתי פקס למנהל שלו במסעדה שעליו כתוב 10 דולר לעונה. גוטמן: נו, ומה קרה? זינו: מנהל המסעדה יצא רמאי והוסיף ארבעה אפסים ליד ה 10 כאשר הגיע הפקס שאלתי את הפקידה אים הכל בסדר היא אמרה שכן , אז חתמתי.... גוטמן: תגיד, זו לא אותה פקידה עם סיפור הפקס מהאינטרטוטו? זינו: כן, זאת היא. גוטמן: אז איך לא פיטרת אותה כבר אז? זינו: השתגעת? היא היחידה באגודה שיודעת לשלוח פקס איך היינו מסתדרים בלעדיה? גוטמן: לשלוח היא אולי יודעת אבל לקבל ולקרוא? זינו: כן , טוב נו מה לעשות אף אחד לא מושלם. לך תסביר את זה לאוהדים הם מאשימים אותי בכל מה שקורה, אבל אני גבר אני לא יפיל את זה על הפקידה, בסוף היא תתפטר ואני אצטרך להתמודד לבד עם הפקס..........