המחאה נגד זינו בעיצומה!

זינו הביתה !

זינו יש לי עיצה בשבילך, אולי תחתים את המלצרים שלך? הרי גם ככה אתה משחרר שחקנים, אז תחתים במקומם מלצרים, הרי גם כך הם מקבלים משכורת באולם, וככה הם ישחקו במגרש ויעבדו שם, והינה חסכת לך תשלום משכורות, וכולם שוב יאמרו "זינו? מהלך חכם מאוד " תתראין בשמחה ברדיו דרום, ותרגיש שאתה הבוס הגאון, תסביר לכולם איך אתה מנהל אמיתי, אתה יודע, כל החארטה, שקול, עיניני.....

זינו הוא הכשלון בהתהוותו!

אתה מדמיין את היציעים בעונה הקרובה? קרחים מקהל ואין גרוש בקופה, ואז מה תעשה בוס מסכן, תזמין את דודו לחתום על הסכם? זה כבר לא יעזור השבר עמוק, כולנו רוצים שתלך ולעולם לא נשתוק, אתה מדמיין את הקבוצה שער מבקיעה, הכובש רץ וברקע.......דממה, כן זינו אולי אז תבין את גודל הכשלון, ותפנים סוף כל סוף שאתה האסון.

זינו מנהל האולמות הגדול בדרום!

זינו יש לי עיצה בשבילך, אולי תחתים את המלצרים שלך? הרי גם ככה אתה משחרר שחקנים, אז תחתים במקומם מלצרים, הרי גם כך הם מקבלים משכורת באולם, וככה הם ישחקו במגרש ויעבדו שם, והינה חסכת לך תשלום משכורות, וכולם שוב יאמרו "זינו? מהלך חכם מאוד " תתראין בשמחה ברדיו דרום, ותרגיש שאתה הבוס הגאון, תסביר לכולם איך אתה מנהל אמיתי, אתה יודע, כל החארטה, שקול, עיניני.....

כולם כאיש אחד להדחתו של אלי זינו !

כמה עולה הקבוצה אלי " היקר "? אתה אומר 10 מליון ש"ח, אבל האמת? דינר! כן בוס "נכבד", "עיניני" ,"מחושב" שכמותך, גם דינר זה הרבה אחרי הנזק שלך, אין קונים, אתה טוען וחוזר, אבל האמת חייבת להאמר, אין פראיירים שמוכנים לקנות עגלה, במחיר מרצדס או B.m.w חדשה, אז לטעון שאין קונים זו טיפשות, עוד תכונה שלך בנוסף לאטימות.

זינו=אסון !

אלי זינו אתה כשלון, הבאת עלינו את האסון, רבים כבר שרויים בדיכאון. איך אתה לא מבין שאתה האשם? אתה האסון ואתה תשלם !

זינו הרסת כל חלקה טובה!

אז מי אשם בהחתמת סונארה? למה היה מגיע לנו שוער כה חרה? ומי לא רצה את אסי רחמים? מי חשב לחסוך כמה שקלים? מי הפקיר את המאמן לחטוף ביצים, שיחרר את אליניב ונותר בלי חלוצים? מי החליט לשבת בצד, ונתן את ידו לשחרר את אלעד? מי הצהיר שאופיר ישחק כאן כאשר יחזור, ואחרי יומיים חזר מדבריו כמו שיכור? מי הבוס החכם מכול, שהפסיד על בניון כסף גדול? כן, זינו אפשר לכתוב עוד ועוד, אין ספק אתה אכן מוכשר מאוד.

אתה טוען שהאוהדים אשמים, ואתה מאמין שכולם כמוך טפשים? לא תוכל עוד מעמד להחזיק, בטח כאשר אתה הורס ומזיק, לך מכאן כשלון שכמותך, כל קרימינל צדיק לידך.

זינו, אים רצונך לעשות מהלך חכם, לך לגרום נזק לשאר העולם, או אז תרשם בדפי ההסטוריה, כמנכ"ל ממלכת " בלופוריה " כן ידידי זו ממלכת " הבלוף " שם משקרים וכושלים בלי סוף, תרגיש כמו בבית שמח וטוב, ואז גם אצלינו יהיה שמח, אז די לאחוז בקרנות המזבח!

המחאה נגד זינו בעיצומה!

תיראה זינו איזה אוהדים, אתה מחרבן, והם? מתחשבים! בקשתי מול אולמי קיסר להפגין, והם אפילו מסרבים להאזין, מה אגיד לך ומה אומר, יש לך מזל שהם לא אוהדי בית"ר, אז נכון הם עושים זאת למען התושבים, אבל תודה שמדובר באוהדים הוגנים, בטח הבנת שאים אני בראשם, עשרות מפגינים היו מול האולם, אז "שאפו " מגיע להם על ההתחשבות, אבל לא בך הם מתחשבים שלא תהיה לך טעות.

תמכור זינו תמכור !

לאחר ששמענו אותך מספר פעמים, " אני מעוניין למכור רק אין קונים " הגיע הזמן שכולם כאן ידעו, את כל האמת ואז ישפטו, הכשלון שלך הינו בכל המישורים, החל בניהול חובבני ושיחרור שחקנים, החתמת זרים כושלים והפרת חוזים, סונארה במקומו של השוער רחמים?, ואתה בשלך ממשיך להרוס, ומקפיד להראות לכולם מי הבוס, קהל האלפים כבר לא מגיע, בסוף תשאר לבדך ביציע!, הגיע הזמן לעשות מעשה, אני לא היחיד שמציע את זה, היום זה הזמן פן יהיה מאוחר, ויש גם קונה ! שמו גולדמן הדר

זינו נדל"ן

אז היום מפורסמת בדיחה חדשה, הבוס הליצן מצהיר " הקבוצה להשכרה ", כמה ביוב יזרום בירקון אני שואל, עד שנזכה כולנו מימך להפטר ? כל הצהרה וכל הצעה שלך " איש גאון " מוכיחה עד כמה אתה כשלון, אין בך יכולת ניהול,תכנון, הבנה כלכלית, מה הפלא שאנחנו בדרך ללאומית ? לשמוע אותך מדבר ברדיו ולצחוק בקול, כי אז כל טיפש מבין שאתה כשלון גדול, איך , איך נפלנו דווקא אנחנו איתך, מתי נינצל וניפטר מימך? אולי עכשיו? לקראת חג החירות, הרי גם ככה הקבוצה בדרך למות, אז זה הזמן שכולנו נתאחד ונתפלל לאל, וכשתסתלק נתאחד מחדש.....לתפילת הגומל !!!!

סקופ ענק, שיחה בין זינו לגוטמן!

כן חברים, חבר שלי הקליט שיחת טלפון בין השניים ואלו הם הדברים כמובן בשם אומרם: גוטמן: זינו מה שלומך? אז מה ירדתם בסוף ליגה?. זינו :כן, מה לעשות הכל התחיל וניגמר בגלל המלצר ההוא בתחילת העונה. גוטמן : המלצר?, אה.... אתה מתכוון לסונארה, עזוב אותך שאף אחד לא ישמע זה יפגע בעתיד המקצועי שלי, זוכר איפה פגשנו אותו? זינו: בטח זוכר, היינו בזגרב בקרואטיה ערב לפני פתיחת הליגה מיואשים בלי שוער נכנסנו למסעדה ואתה שאלת את מנהל המסעדה אים הוא מכיר מישהו שיכול לשחק כשוער והוא הביא לנו את סונארה החרה שסיפר ששיחק כשוער בבית הספר היסודי, איך שהוא עבד עלינו..... גוטמן : אל תלכלך אלי, הוא לקח כמה כדורים במשחק לא? זינו: כדורים? אה....... אתה מתכוון לשני כדורי הוואליום שנתת לו לפני המשחק שירגע? גוטמן: בטח, אז מה חשבת שהוא לקח כדורי רגל במשחק. זינו: כן זוכר, איך אכלנו אותה...... גוטמן : אבל תהרוג אותי אני לא מבין עד היום איך סגרת איתו חוזה על 100,000 דולר! זינו:אתה באמת לא יודע? הרי שלחתי פקס למנהל שלו במסעדה שעליו כתוב 10 דולר לעונה. גוטמן: נו, ומה קרה? זינו: מנהל המסעדה יצא רמאי והוסיף ארבעה אפסים ליד ה 10 כאשר הגיע הפקס שאלתי את הפקידה אים הכל בסדר היא אמרה שכן , אז חתמתי.... גוטמן: תגיד, זו לא אותה פקידה עם סיפור הפקס מהאינטרטוטו? זינו: כן, זאת היא. גוטמן: אז איך לא פיטרת אותה כבר אז? זינו: השתגעת? היא היחידה באגודה שיודעת לשלוח פקס איך היינו מסתדרים בלעדיה? גוטמן: לשלוח היא אולי יודעת אבל לקבל ולקרוא? זינו: כן , טוב נו מה לעשות אף אחד לא מושלם. לך תסביר את זה לאוהדים הם מאשימים אותי בכל מה שקורה, אבל אני גבר אני לא יפיל את זה על הפקידה, בסוף היא תתפטר ואני אצטרך להתמודד לבד עם הפקס..........

זינו הוא האסון הגדול מכל !

שחרור שחקנים קריטיים, החתמת שחקנים כושלים, החלפת מאמנים, הפרת חוזים, ועוד ועוד בזיונות חוזרים ונשנים לכולם ישנה כתובת אחת : אלי זינו אשם ! המטרה הכי חשובה כיום היא להדיח אותו ומייד !

זינו= חוסר אמינות!

הוא שיחרר שחקנים, והחתים ליצנים, משקר הוא כל יום ברדיו דרום, אלי זינו אשם, הוא עובד על כולכם.

זינו מקנא בהפועל ת"א

אז עכשיו אתה מקנא, בלי בושה אתה הורס ובוכה, במקום להסתכל במראה, ולהביט איך אתה נראה, אתה מנסה להכפיש אחרים, אבל את האמת אתה יודע בפנים, מתי תודה כבר בטעויות ובלב שלם, אתה האסון ואתה תשלם!

לעובד אתר תפוז ירון אחר!

כן זה אני גיל שגיב , עבדנו יחד תחת צ'יטה. צור קשר.

למעלה