המחאה שלנו מיותרת?

niliha1

New member
המחאה שלנו מיותרת?

אתן לא חושבות שבעולם יש בעיית פוליטיקה איתנו? ובגלל זה, יש אמנים שלא באים אלינו? כי הרי זה מאוד ידוע שכשל פעם שמגיעים לכאן אמנים, בכל העולם שואלים אותם אם הם לא מפחדים להגיע לישראל. ואז זה מביא אותי לתהות, כאילו כמה נצטרך לחכות לטייק דאת? אנחנו יכולות לצרוח לעולם, לכעוס על האמרגנים (שברור שיש להם חלק מאוד גדול באשמה), אבל בתכל'ס, נראה לי שזאת זעקה אילמת. לנו אין את "רוקדים עם כוכבים"? לנו אין "קדם אירוויזיון"? אז למה בכל העולם הם כן מוזמנים - ואלינו לא?? אז יש כמה אפשרויות: הראשונה, הבנים לא מוכנים להגיע לכאן מטעמי "בטיחות" (עלאק). השניה היא, שפשוט המדינה שלנו חסרת טעם במוזיקה. אז לכן, אני חושבת שנצטרך להציע הצעת חוק! אם בגללם, כל הכסף שלנו הולך להופעות ואנחנו משלמות על זה הון תעופות( כן, כן אמרגנים יקרים!!! כל החסכונות שלנו הלכו על סגירת המעגל שלנו! כי אין דבר שיותר מגיע למעריצות טייק דאת, מאשר לסגור מעגל!!!!), שפשוט יארגנו לנו כרטיסים בהנחה, או וואטאבר, כדי להקל עלינו!! כי כוסאמק - אני עצבנית על זה רצח! איך זה הגיוני שכשאני הייתי בת 14, בחלומות הרטובים שלי לא חשבתי שאני אזכה להיות בהופעה של טייק דאת, ובנות ה-14 כיום, יכולות לממש כל פנטזיית ביבר שלה כי אותו כולם מוכנים להביא לארץ?? למה? כי הוא ילד? כי הוא נראה טוב?? מה קרה למוזיקה משובחת?? לאיכות? אני מבינה שזה עניין של כסף, אבל לא הייתן קונות כרטיס באלפי שקלים אם הם היו מגיעים לארץ? אני יודעת בוודאות שאני כן. אז אנחנו חותמות על עצומה. האם היא באמת תעזור? אני חושבת שאנחנו לקראת יציאה להפגנה עם שלטים מתחת לבתים של האמרגנים. אולי זה כן יעזור. הייתי חייבת לפרוק. אולי מישהו ישים עלינו מתישהו (לפני שנפשוט את הרגל)

בלבלות12

New member
אני בוחרת להאמין שהם לא באים מסיבות כלכליות

במדינות שבהן הם הופיעו-הם למעשה קידמו את מסע ההופעות שלהם (את צרפת אני משייכת להופעות באנגליה). כדי להביא אותם לכאן-צריך מישהו שיהיה מוכן להפסדים גדולים. ההופעות שלהם גדולות ומושקעות וכאן הם לא יצליחו למלא איצטדיון של 20000 כמו כל ערב באנגליה. לכן-לדעתי נוכל לראות אותם פה רק אם בשלב ב' שלהם הם ירצו לעשות הופעות אנפלאגד קטנות. להערכתי לא עולה הרבה כסף להביא לפה את הלהקה שלהם וכל תזמורת מקצועית כאן תלמד תוך 2 חזרות את תפקיד כלי המיתר. אני בוחרת לחשוב שאם יציעו להם לבוא לכאן-הם לא ישתפנו ולא ייכנעו ללחצים של כל מיני גורמים אינטרסנטים. בינינו-לאיזה מעריצות טייק ד'אט בדיוק איכפת מפוליטיקה (בלי להעליב כמובן)? אנחנו רוצים לראות את הבנים!

niliha1

New member
תראי, ברור שאם הם יבואו לכאן זה יהיה להופעות

קטנות יותר. לא התכוונתי למלא את הירקון או וואטאבר. אז כן, בשביל הופעת אנפלאגד אני אשלם 1000 שקל לכרטיס (זה גם עדיף - כי זוכים לראות אותם מקרוב). גם אף אחד לא מצפה מהם להריץ כאן מופע של שבוע... אבל עדיין. אין שום דבר שישווה ללהקה הזו (ואני לא אומרת את זה רק כי אני מעריצה שלהם). לא רוצה אותם בפריים טיים של רוקדים עם כוכבים, או כוכב נולד. ואני יכולה להבטיח לך שיש הרבה מאוד מעריצים שגם לא ייטרחו לחתום כי הם יודעים שזה יהיה לחינם, אז מה הטעם?

../images/Emo45.gifאני אסתפק בהופעה אקוסטית ואינטימית ביותר

לקח לי זמן לגבש מסקנה- אבל איכשהו אני יכולה לחתום בוודאות שזו לא אנטישמיות... למשל אני יודעת בוודאות שרובי כמעט הגיע לארץ הקודש להופעה די ענקית, אך הבעיה הייתה כספית, והסוכנות הישראלית פשוט דרשו יותר מדי מהצוות של רובי, אז זה נפל בין הכיסאות... בעיניי, הבעיה העיקרית כאן היא הגישה של הסוכנויות הישראליות, אנחנו פשוט צריכות לעבוד קשה יותר בשביל שידעו שזה ישתלם גם להם אחרי הכל...

גם אני חושבת

שהסיבה העיקרית היא הסיבה הכלכלית, גם נראה לי שהאמרגנים פה בארץ לא מספיק אכפת להם מלהקה כמו טייק דאת, הם יחפשו אמנים שיעניקו להם רווחים גדולים כמו ג'סטין ביבר (אם אפש לקרוא לו אמן בכלל). צריך להראות להם שאם הם באמת שוקלים להביא אותם כן יהיו אנשים שירצו לבוא לשמוע אותם ואם יעשו להם מספיק יחצנות אפשר יהיה להגדיל את מספר האנשים שיבואו

orlyshka1

New member
כאמור, זה מאד מאד מתסכל אותי

כן, אפשר להגיע למקומות גבוהים. כן, יש רצון, אבל אני חייבת לומר שאני לא יודעת איך להגיע ליותר אנשים ממה שכבר הפצתי. ואנייודעת שיש יותר מעריצות שיבואו להופעה, בוודאות. אם היה לנו כוח מאוחד של הרבה מאד בנות, הם היו באים. אני יודעת. יש לנו גרעין קשה הכי טוב שיש, רק עכשיו צריך המונים. או המונות. אבל לגבי האנטישמיות, אני לא חושבת שהם אנטישמיים, בכלל לא. גם לאור התגובות שקיבלנו מהם כשהיינו בלונדון עכשיו. שפת הגוף אמרה סקרנות, לא רתיעה. זה פשוט נופל בין הכסאות, כרגיל. עכשיו זה נפל, או הולך ליפול, גם כי המפיקים לא יודעים אם שווה להם להביא אותם, ואין לי סחורה לספק...

niliha1

New member
לא התכוונתי לאנטישמיות מצידם

לכי תדעי, אולי המפיק שלהם או וואטאבר. אני פחות במחשבות על הקטע האנטישמי. אני יותר עצבנית על הקטע שלאנשים "איכותיים" כמונו, לא מספקים את הסחורה, ולפקאצות כן. ומיצידי שימלקו אותי כל מעריצות ביבר הזה. זה בדיוק מעניין לי את השחלה השמאלית.

orlyshka1

New member
אני לא חושבת שלאף אחד ממש אכפת

כדי להתנגד או לאשר ספציפית אותנו. זה עניין של כסף

בלבלות12

New member
כמאמר המשורר

We used to think we were the bomb, then someone left a real one. יש מה לבנות על הזדהות פוליטית? חבל שבאתר של גארי אין "צור קשר" מסודר-אולי יכולנו לכתוב לו מכתב תחנונים (אכלו לי, שתו לי, יקר לנו הטיסות ביורו והכרטיסים בפאונדס, תבואו-יש פה חומוס עם טחינה).

למעלה