המחומצן מכה בשלישית!
(ליתר דיוק בחמישית אבל נתעלם מזה כיוון שהשניים הראשונים הם אנדרגראונד) בקיצור, למי שעוד לא יודע, הדיסק החדש של אמינם יוצא לחנויות ביום ראשון הקרוב... אבל... ניתן יהיה לקנות מהדורה מוגבלת של הדיסק במוצ"ש הקרוב... המהדורה כוללת גם DVD!!! המכירה המוגבלת מתחילה בשעה 2100 ובחיפה והקריות תיערך בחנויות הבאות:
טאוור רקורדס גרנד קניון
טאוור רקורדס קריון
צליל קניון חיפה כמו כן בטח מומי לוי יעשה איזה ספיישל לדיסק בתוכניתו היום ב-88 אף אם... אז מומלץ להקשיב או לחלופין להקליט אם אתם יוצאים... (אגב מי ששמע עסק שחור אתמול, היה ספיישל הדיסק החדש של אמינם) שירים ממולצים על ידי בדיסק: White America Cleaning out my closet Till I Collapse נ.ב. כן אני יודע שזה יותר פרסומת מהודעה, אבל עדיין, זה קשור לפורום, מכיוון שזה קורה בחיפה וכמו כן נתתי פן אישי להודעה... אני מקווה שזה היה מנקה את מצפוני (לו היה לי) על זה שפרסמתי בפורום...
(ליתר דיוק בחמישית אבל נתעלם מזה כיוון שהשניים הראשונים הם אנדרגראונד) בקיצור, למי שעוד לא יודע, הדיסק החדש של אמינם יוצא לחנויות ביום ראשון הקרוב... אבל... ניתן יהיה לקנות מהדורה מוגבלת של הדיסק במוצ"ש הקרוב... המהדורה כוללת גם DVD!!! המכירה המוגבלת מתחילה בשעה 2100 ובחיפה והקריות תיערך בחנויות הבאות: