המחזור מאחר לי מאוד ולכן החלטתי ..

המחזור מאחר לי מאוד ולכן החלטתי ..

ללכת היום לעשות בדיקת דם כמובן שנישאר לי סימן כחול אות לשלילי הגדול שקיבלתי למרות חצי הציפייה שהיתה לי בלב וזהו!! מה עושים עכשיו איך מקרבים את המחזור ...אני רוצה להתחיל בטיפול ואת הדקא הארוך קיבלתי ב25.7 חודשים וחצי מאז וקיבלתי מאז מחזור אחד בזמן הדקא ועוד מחזור 29 יום אחריו ועדיין אין לי מחזור מה קורה ? עדיף לחכות לו טיבעי ולתת לזמן לעשות את שלו או עדיף לקחת משהו ???? תודה מראש יונית

עמית@

New member
תלוי בטיפול המתוכנן

את צריכה להתייעץ עם הרופא, אם את מקבלת דקא ארוך או מתחיל טיפול מהיום השני/שלישי של המחזור. והוא גם יגיד לך איך לנהוג

אני אישית ממליצה לא להניח לטבע

לעשות את שלו. ולהתערב. אני שונאת ביזבוז זמן. כך אני רואה את פרקי זמן ההמתנה. המחזור אומנם יגיע. אבל ייתכן ויקח לו זמן. האם בא לך להמתין לו, או שאפשר להביא אותו בכוח. אני ממליצה על כוח.
תדברי עם הרופא שלך, ותיקחי ביפאסטון, או משהו דומה. בהצלחה. נ.ב. יש לך את הטלפון בבית? 8597880-04 תתקשרי. ביי. סאני.

ענבל **

New member
יונית , אני מסכימה עם סאני...

גם לי זה קרה אחרי הדקא הארוך, מה גם שלקח המון זמן גם אחרי הארגסט עד שקיבלתי את המחזור. אז אם את מוכנה לטיפול הבא לדעתי אין טעם לחכות. בהצלחה.

אני נגד לזרז את הטבע

לא כמחשבה מדעית כלשהיא, אלא כתוצאה מהנסיון (העגום) שלי בנושא. קיבלתי בטיפולים הקודמים איקקלומין, אבל מאחר והיה לי מחזור לא סדיר עד אינסוף בערך, הרופא שטיפל בי המליץ גם על ארגסט לזירוז קבלת המחזור. עשיתי כמצוותו, ואכן המחזור הגיע (אחרי עשרה ימים, אם אני זוכרת נכון). לקחתי את האיקקלומין בזמן, הכל היה טוב ויפה, עשיתי לי גרפים יפהפים של חום השחר ועשינו כל מה שנדרש כדי להגיע לשעת הש´ וליום הרלוונטי. באמת, ביום שלפניו ראיתי ירידה קלה בחום - יופי טופי, הכל לפי התוכניות, ככה זה צריך להיות לפני הביוץ שמעלה את החום. קמנו בבוקר, רעננים ומאושרים, מוכנים לקיים מצוות פרו ורבו והופל´ה. הגיע המחזור. בענק. היינו בשוק. אחרי בירור שעשה הרופא (שאליו לא חזרתי) מסתבר שהארגסט שניתן לי היה מקביל בדיוק לזמן הביוץ הטבעי (בערך ביום החמישים למחזור, אבל מי סופר...) והעובדה שקיבלתי את ה"מחזור" המוזר (שלא היה ממש וסת) בזמן שבו אמור היה להיות הביוץ שבשה את כל הסדר ההורמונלי (המעורער ממילא) לכמה חודשים טובים, שכמובן לא עזרו לשלווה הנפשית שלי - ממילא לא היו בהם טיפולים. בזמן הזה חיכינו למחזור טבעי, כשהוא הגיע התחלנו את הטיפול כרגיל - שגם הצליח. מאז - אני וארגסט ממש לא חברים.

אופס...

לא ראיתי שאת בפרוטוקול טיפול שונה לחלוטין. לא יודעת אם הסיפור שלי בכלל רלוונטי. אולי?

בסוף המחזור הגיע במלוא עוצמתו ..

טוב לא נורא אני מוכנה לסבול עוד קצת בשביל התינוק המתוקי שיהיה לי ב"ה בק-ר-ו-ב !! רק רציתי לשאול האם הפרוטוקול של דקא ארוך ביום ה21 הוא יותר טוב בתגובתו מאשר הדקא במשאף או הדקא הקצר ?ומתי מתחילים עם הדקא הקצר ..? תודה
יונית

נוג

New member
ליונית ../images/Emo24.gif

הי, לא ממש מבינה לגבי דקא, אבל מבינה את הסימן, הגיע מחזור מתחילים סיבוב חדש. אז הלוואי, הלוואי שהוא יהיה הסיבוב האחרון. אז
מקווה שבפעם יהיה גם
. מחזיקה אצבעות חזק . . . שולחת לך הרבה אופטימיות ומחשבות חיוביות
נוג

למעלה