המחירים המטורפים של שליחת הSMS בין

cohensharon

New member
המחירים המטורפים של שליחת הSMS בין

קראתי שאורנג´ רוצה לקחת 70 אג´ להודעה וכך גם הולכים לעשות שאר החברות. אני מציע לערוך יום אחד של שביתה מהודעות כדי שירדו מהמחירים המטורפים האלה!!!

פגעסוס

Well-known member
ליתר דיוק...

החברות הסכימו ביניהן על מחיר של 45 אג´ לאינטרקונקט (קישור בין החברות). מה שאומר שמחיר של SMS בין חברות שונות, יהיה כמחיר SMS ברשת + 45 אג´. העלאת התעריפים צפויה להתרחש מעט אחרי תחילת אפריל. זה היה אמור להעשות מלכתחילה (וזה מה שגרם לבלבול הרב בתעריפי ה SMS בין אורנג´ לסלקום). GYXOIO

Cellwiz

New member
תעריפים

קראתי בפרסומת אל אורנג´ שעד תחילת מרץ הם לא גובים תשלום נוסף. לא ידוע לי על הארכה על אף שאני לא אתפלא אם זה ידחה שוב.

ashomer

New member
לא נכון!

אורנג´ הודיעה מלכתחילה שהיא תגבה את אותן 45 אג´ לעומת סלקום שמתכוונת לשלם אותם לבד! לגבי פלאפון גם הם בינתיים לא הודיעו על כוונה לגבות את אותן 45 אג´ מן הלקוחות a
homer

פגעסוס

Well-known member
אתה רוצה את כל הסיפור המכוער...

אז בבקשה (הסיפור מבוסס על עדות שמיעה מאדם ,שאני בכל אופן, לא מפקפק בכנותו)!! ההסכם שאורנג´ ערכה עם סלקום היה שכל אחת מהחברות תגבה 45 אג´ מעבר למחיר הרגיל. סלקום כצעד נבזה של הרגע האחרון הודיעו שהם לא גובים את המחיר, ולא הותירו לאורנג´ זמן תגובה מספק. העניין הזה פעל אמנם לטובת הלקוח (גם אורנג´ בסופו של דבר ביטלו את החיוב על האינטרקונקט), אבל אני לא אוהב מעשים כאלה. כעת, ככל הידוע לי, כל החברות עומדות לגבות 45 אג´ על הקישור בין החברות לקראת אמצע אפריל. ההבדל היחיד הוא שאורנג´ אומרת שהמחירים עומדים לעלות בעוד בחברות האחרות לא אומרים דבר... GYXOIO

rroo

New member
בנתיים

עד התאריך 4.3 המחירים של אורנג ב SMS לסלקום יעלו כמחיר הודעה רגילה בין אורנג לאורנג זה מה שמפורסם בעיתונות ולפי דברי נציגת אורנג כרגע עד להודעה חדשה המחירים בין אורנג לסלקום נשארים כמחיר של הודעה בתוך הרשת שזה אומר 20 ל 25 למנויים חדשים ו10 אג למי שעשה עיסקה לפני שנה...

למעלה