המחירים של הדיסקים

In Limbo

New member
המחירים של הדיסקים ../images/Emo46.gif ../images/Emo122.gif

יש לי שאלה שלא ממש קשורה לרדיוהד (אבל אפשר לקשר בעקיפין אם אתם מתעקשים!). מישהו פה באמת (מתאמצת לא להשתמש במילה אשכרה) הולך לחנות וקונה דיסק ב80-100 שקל!? יו אני זוכרת את הימים הטובים שדיסקים עלו 60 שקל והייתי קונה בערך 3 דיסקים בחודש. לעומת זאת, עכשיו אני בקושי קונה דיסקים (לא זוכרת אפילו מה היה הדיסק האחרון שקניתי, אולי את ההופעה של רדיוהד?). אבל עזבו, אני סתם מחפשת תירוצים כדי ללמוד להסטוריה
בהצלחה למי שצריך (בינינו, מי לא צריך?) רעות.

Eclipsed 0

New member
כן.

אני קונה דיסק פעם בחודש, לפעמים אני יכולה לקנות אפילו שניים. דיסקים טובים אני אף פעם לא צורבת, חוץ משני דיסקים של אנגלאגארד, שהייתי חייבת לצרוב כי לא מצאתי אותם בשום מקום.

אני קונה גם מקוריים

כשמזדמן לי להגיע לעיר הגדולה. לעיתים אף אקנה דיסיקים בשלשות

power play

New member
כשרוצים -קונים

בנוגע להערצה אין תגית למחיר.. כל אחד יכול למצוא דרך לקנות מה שהוא ממש רוצה. ביום הולדת קניתי את the bends&ock&one hot minute ומאז כלום,פשוט לא היה בשביל מה לסחוט את הכיס. אז יש חברים נדיבים(הפסקול של מאטריקס ועוד) יש צורבים(שירים מsmash,של rage,יחסים פתוחים ועוד מלא) יש דודים דודות סבים סבתות וכו´ (know my enemy,new born,oranges-rockfour,i might be wrong ועוד) עשיתי כבר הסטוריה שנה שעברה ובחורף p: עכשיו הכיס שלי יכנס שוב לפעולה לקראת יום ההולדת וצאת האלבומים החדשים של רדיוהד, ורד הוט(מתלבט עקב גילם ואפקט המסחור) מה שאני מציע לכולם זה להוריד כמה שיותר שירים לחסוך לדיסקמן MP3 ולצרוב איכשהוא את כל השירים -תכנית מושלמת אבל עדיין לא ראיתי יותר מדי שמימשו אותה. (np:*red hot blabla-breaking the girl) *התחלתי לשמוע אותם רציני מחדש אחרי שראיתי את היום רד הוט בempty-v והתלהבתי מההופעה ברוסיה(נראה שם שג´ון באמת מגורה מינית מנגינה),פשוט הרגישו את האנרגיה דרך הטלויזיה.

hospital_food

New member
אנ עשיתי

עסקה עם עצמי, אני לא משלם לאלבום יותר מ60 שח´, עד כה אני עומד בה במצוין. הרי אני לא קונה פעם בשנה דיסק של סלין דיון, מוסיקה אצלי זה בראש סדר העדיפויות, אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות אלבום ב 90 שקל. אבל באמת, יש מציאות, היום הייתי בטאור בעזריאלי ויש דברים . יש עכשיו מבצע של הד-הרצי שלושה אלבומים ב120 שח, שזה יוצא 40 שח לאבלום וזה זול. אבל האלבומים לא משהו, אבל יש מעט טובים, שווה לבדוק. יש גם מבצע דובדבן כל אלבום ב40, גם כאן יש מציאות. ויש סתם אלבומים מצויינים שעולים 50 שח, היום נתקלתי Electro-Shock Blue של האילז במחיר כזה. אז יש מציאות צריך רק לחפש טוב טוב. טוב? --------------
frank zappa - jewish princess

In Limbo

New member
טוב

איזה דיסקים מעניינים ראית במבצע של הד-ארצי? הדיסקים היחידים שמצאתי מענינים במצבע של דובדבן היו דיסקים של ביורק... רעות.

skin blues

New member
רציתי לקנות דיסקים במבצע

אבל היחיד שעניין אותי הוא new order- get ready. אז רכשתי רק אותו, והוא עלה לי 60 ש"ח בצליל. (בצליל!!). יש שם הרבה אוספים, של אריקלפטון ולו ריד למשל, אבל אני לא אוהבת לקנות אוספים אז ויתרתי. שמתם לב שהמבצע של שנה שעברה היה 3 במאה? השנה זה כבר 120.

hospital_food

New member
מצבעים

של הד הרצי כמו שאמרתי דיי דל, יש את Harvest והחדש של ניל יאנג. כל האלבומים של דרים טיטאר, אוסף של אריק קלפטון, האוסף של טרייסי צ´פמן, everyday של דייב מתיוס באנד ´בלו" של ג´וני מיטשל´ ,המלכה מתה" של הסמתיס... יש עוד כמה נחמדים מינוס, אבל זהו השאר זה שלמה ארצי עברי לידר ,אביב גפן. ובקשר למצבע דובדבן, כיוון שאי אפשר לתת כתובת מדויקת אז כנסי לכאן WWW.top-10.co.il/tower ואז למצבעים, אה ויש גם את מבצע הליקון אלטנרטיבי שהוא דיי מחורבן, נו באמת 70 שח לאלבום והם קוראים לו במצבע? לאן הגענו

polyethylene

New member
מאז ה- audiogalaxy...

הדיסק האחרון שקניתי היה של שי נובלמן - how to be shy. אבל מאז ענייני ההורדות, אני מורידה רק מה שאני רוצה... אם אני אקנה דיסק ב 80 ₪, החתולה שלי תמות מרעב (זה פחות או יותר הסכום החודשי על מזון לחתולים)

Major Thom

New member
אני בקושי קונה דיסקים..

ואם כן אז רק כאלה במבצע או דובדבן וכאלה. אני מניחה שאם היה יותר זול הייתי קונה הרבה יותר ומורידה או צורבת הרבה פחות..
androgynous teddybear - railoroad station

lazy

New member
קניית דיסקים

אני קונה (או ליתר דיוק קניתי) הרבה דיסקים. כמעט תמיד הם יותר זולים מ80-100 ש"ח. אני משתדל לקנות דיסקים יד שניה חוץ מלהקות שאני ממש אוהב ולא יכול להתאפק , או דיסקים מוזלים. את הדיסקים החדשים אני קונה בדרך כלל מאוסטרליה שם הם הרבה יותר זולים. אני לא ממש זוכר את הפעם האחרונה שקניתי דיסק בארץ. אני חושב שזה היה בתקופת 50% הנחה על כל דיסק שני.

naps

New member
מסתדרים...

כמו כולם- קונים בייחוד במבצעים שונים ומשונים, פה ושם אני גם קונה במחיר יקר, מופקע ומלא. דיסקים כמתנות לחגים זה תמיד טוב. חוץ מזה כמות הדיסקים ש*אני* יכול להרשות לעצמי כפולה כי אח שלי שומע כמעט בדיוק מה שאני שומע והוא גם קונה דיסקים... ומישהו כתב פה על דיסקמן MP3... לי יש וזה דבר פשוט מעולה! אמנם זה שאני קניתי די דפוק ועדיף לקנות משהו יותר נורמאלי, אבל זה שווה! שעות של מוזיקה על דיסק אחד! אני מכניס בין עשרה לחמישה עשר אלבומים בדיסק אחד! יש לי דיסק עם כל רדיוהד כולל הופעות חיות וכו´, שני דיסקים מלאים "אלטרנטיב", דיסק עם מטאל, דיסק עם ישראלי, דיסק עם סתם כל מיני. אני ממש נהנה מזה. וזה תומך גם ב- Id3 ככה שאם דואגים לצרוב קבצים מסודרים (כמו שאני עושה...) אז גם כתוב שם המבצע ,השיר והאלבום... מי שאין לו כסף לזה- ז לא משהו שאי אפשר להסתדר בלעדיו... אבל מי שיכול להרשות לעצמו לחסוך קצת ולקנות או לבקש כמתנה או משהו, אז אני ממליץ. בקיצור- לדעתי... שווה...

למעלה