המחליפה החלשה

המחליפה החלשה../images/Emo70.gif

זוהי הודעת הסבר בלבד, להודעה הבאה שתשורשר אליה יש לבחור
. ברוכים הבאים לפינה החדשה
. אחרי שתמו כל פרקי העונה הראשונה, שבכל שבוע עשינו סקר מי האמא המועדפת בפרק השבועי, אחרי שירדנו עליהן, צחקנו עליהן, התאהבנו בילדיהם, הגיע הזמן להחליט באופן חד משמעי
. כמידי שבוע נבחר כאן את האמא המועדפת. איך זה יתבצע
מצד שמאל [
] יש קובץ בו מופיעות כל האימהות עם שמותיהן למקרה ששכחתם. המטרה היא כל שבוע לנפות אמא אחת עד שנגיע למצב בו נשארת אמא אחת אותה נכתיר כ'אמא המועדפת'. מי שלא הבין עד כה יכול לפנות אליי לקבלת מידע נוסף
.
להודעה הבאה, [כזכור- זוהי הודעת הסבר בלבד] יתווסף הקובץ עם תמונות האימהות והמלאכה תחל
. אחרי שנזכרתם באימהות ובצדדים החיוביים והשליליים של כל אחת והחלטתם נחרצות שאותה אתם מעיפים יש לשרשר להודעה בכותרת '
*שם המשתתפת'.
דוגמא: נניח החלטתם להעיף את רוחמה אתם משרשרים בכותרת להודעה '
רוחמה'. פשוט וקל. והנה מתחילים
.

האימהות:

שבוע שעבר החלטתם להעיף את ציפי בן יהודה. כנראה שהשולם כובש הלב והדמעות בין ילדיה לא קנה אותנו
.
האימהות:
דינה יניב:בת 41 ועוסקת בהוראה בפנימייה. היא מתגוררת עם בעלה, איש קבע בפנסייה, ושלושת ילדיהם המשותפים בגן יבנה. הנאמנות בין דעותיהם של בני הזוג מובילים לחוסר שבירת האמונים כאשר ניצבים בהחלטות מול הילדים. שיחות והסברים הם הדרך האולטימטיבית להגיע לליבם של הילדים. על אף זאת בבית קיימים איסורים ומגבלות לילדים.
המוטו שלהם הוא-לכוון בצורה הנכונה ביותר את ילדיהם לחיים מוצלחים תוך התערבות בחייהם.
מרית שיק:בת 45 ועוסקת בניהולו של המשק בקיבוץ.היא מתגוררת עם בעלה האוחז בתואר אדריכל, ושלושת ילדיהם בקיבוץ גזר. המשפחה היא ערך עליון באורח חייהם של בני הבית. זה אומר שהיחסים בין הילדים הוא יחס אוהב ואוהד, היחס בין הילדים להורים הוא קרוב. הפתיחות הקיימת בבית באה ליידי ביטוי בשעה בכל יום בה מקדישה האם לילדיה על מנת לדעת איך עבר היום שלהם ולהקשיב לבעיות שלהם וכמובן לייעץ.
המוטו שלהם הוא-משפחה עם קירבה בין בני הבית תוביל לאושר.
אלזה כהן:בת 43 ובימים אלו עוסקת בלהיות גננת. היא מתגוררת עם בעלה וששת ילדהים אי שם בנגב במקום שנקרא קדש ברנע. בית חם היודע לארח ולקבל את הילדים ובני הבית בשעת חזרתם הביתה. זה אומר שעל השולחן באופן אוטומטי יוגש לכם אוכל חם וטרי עליו שקדה אלזה. הבית נקי ומצוחצח. הכי חשוב זה החום שיופץ מכל עבר. התפקידים בבית ברורים אך עם זאת הם מתקיימים בשיתוף פעולה מלא מצד בני הבית. בני הזוג מקרינים אהבה קסומה ויחסיהם לילדים מקסים אף הוא.
המוטו שלהם הוא- אין כמו ערך המשפחה והאהבה. אלו האימהות. עכשיו תורכם
. איזו אמא ברצונכם להעיף עכשיו

yupiter g

New member
טטטחח

כל אחד פה היה רוצה אמא כמו שלי .. ציפי בן יהודה היא האמא הכי טובה בעולם כל ילד וילדה היה רוצה אמא כמו שלי ..! ציפי היא אמר שלי ואני הכי גאה בה בעולם!!!!

למעלה