המחליפה של באהבה אין חוקים 2 -

Don Nirtin

New member
המחליפה של באהבה אין חוקים 2 -

הכלה מאיסטנבול. שידור חוזר של כל 301 הפרקים.

זה מה שכתבתי להם בתגובות של פייסבוק:

הרגתם את הלטיניות בזה אחרי זה. הרגתם. רצחתם. אנסתם. השמדתם. זיינתם.

להזכירכם, ערוץ ויוה אמור להיות עבור לטיניות. לא להפוך לפח זבל ממוחזר של סדרות בשידור חוזר וסדרות בספרדית שלאף אחד לא אכפת מהם. המלצתי על "רווק עם ילדים" עם גבריאל סוטו כי אני אוהב את השחקן ומה בחרתם לעשות עם זה? להרוג. לאנוס. לרצוח. לזיין. העיקר שיגעון הטורקית, נכון? תודו בזה. אתם כבר לא ערוץ רלוונטי וכבר לא יודעים מה לעשות עם עצמכם אז אתם מחפשים מה יהיה הכי ארוך ולמחזר את זה עד המוות. כי אין מה לשדר, נכון?
נכון?

רוצחים.

ועוד משהו, אני מסיר מכם את הלייק ברגע זה. אתם לא ראויים לו יותר. תבינו משהו, אתם צריכים להפסיק לחשוב שהקהל שצופה בערוץ הוא אידיוט ומצידכם תשדרו מה שבא לכם. הערוץ הזה (ויוה) הוא ערוץ ציבורי ואנחנו לא משלמים עליו אגורה וזו בדיוק הבעיה. ביום שנשלם עליו, תתחילו להשקיע בו יותר ולהביא תכנים מתאימים. אין מילה לתאר את הרצח שעשיתם לערוץ הזה.

אין מילים.

elall

Member
מנהל
ממש חבל שהיום זה לא 1 באפריל.....

למרות שאפילו בשביל 1 לאפריל זאת בדיחה גרועה ביותר.....

Don Nirtin

New member
כן.....

אני כבר לא יודע מה לחשוב עם השגעון הטורקית שתקף אותם. העיקר למלא ולחנוק אותנו בוינטאג', שידורים חוזרים, ועכשיו זה?

snirf

Active member
זה דווקא בגלל שכבר אין להם

טורקיות חדשות לרכוש, אז הם ימחזרו את הישנות...זאת התשובה מסתבר לשאלה שלי
זוועה

evglev1

Well-known member
מנהל
דווקא יש להם המון עובדה שזה ממלא שניים וחצי ערוצים בתשלום

את הכלה הם דוחפים לויוה הרגיל בנוסף לכל הטורקיות של ויוה פלוס.

Don Nirtin

New member
יש מספיק רכש

זה הלטיניות שכבר לא נשאר מה לרכוש בגלל פטריסיו ווילס הבן אלף.

elall

Member
מנהל
לא משנה מה טלויסה מייצרים או לא מייצרים

כל טלנובלה מדרום אמריקה, גרועה ככל שתהיה, מצדיקה את עצמה יותר משידור חוזר של המסטיק הטורכי הזה של 300 פרקים בויוה
.
&nbsp

Don Nirtin

New member
הם יכלו ללכת לטלנובלות ישנות שלא רכשו

מכל מיני סיבות.
&nbsp
במקום זאת העדיפו להיות פחדנים וללכת על הקל - להרוס את הערוץ.

Don Nirtin

New member
כן אה?

מסתבר של 'זיינתם' אין חשיבות בעיניהם.
&nbsp
בכל אופן שתי התגובות נמחקו משם ו-ויוה דרשו ממני לשמור על שיח תרבותי.
&nbsp
תגידי לי את, איך אפשר להישאר מנומסים לנוכח ההתנהגות האלימה (!) של ויוה כלפי הצופים שלה.

Hadar169

New member
בערוץ ויוה? טורקית בערוץ ויוה?? הם לא אמיתיים..

ועוד המוצר הלעוס והמאוס הזה כמה אפשר לשמוע על הסדרה הזו?? מילא עד עכשיו כל הטורקיות היו בערוץ ויוה פלוס אבל פה זה כבר השתלטות גם על ויוה ושינוי אופי הערוץ כולו
ממש חוצפה שיחזירו את זה על אחת המשבצות של הטורקיות בויוה פלוס או שויוה פלוס גם יחזור להיות ערוץ של כל הז'אנרים מה זו האפליה הזו
ועם כל הכבוד טורקיות זה לא משהו שכל הקהלים בישראל מתחברים אליו פשוט בושה. לדעתי צריך להציף אותם בתלונות שיבטלו את ההחלטה הזו אחרת ויוה כולו יהפוך לערוץ טורקי. ככה זה מתחיל. הם יכלו להביא מקסיקניות ישנות יותר כנראה יותר יקר להם ועם הטורקיות הם בטח עשו איזה דיל ומוכרים להם בזול . באמת טוב שיש אפשרויות אחרות חוץ מויוה אם היינו צריכים להסתמך רק עליהם.. יש כל כך הרבה ברזילאיות יפות ומושקעות למה הן לא מקבלות ערוץ משלהם בויוה?

לא לחינם הם כבר פרסמו אתמול את הברזילאית למרות שיש עוד חודש, והתעכבו עם ההודעה על המחליפה של באהבה אין חוקים ועם הידיעה שאין מחליפה חדשה למלכת הפרחים. הם רצו שההזיה הזו תישמע פחות רע ורצו לצמצם תלונות. ועוד באיזה התלהבות הם מודיעים על זה פארוקק מי ישמע עוד אנטישמי. באמת שהפעם הם הגזימו ממש. לא ירחק היום שויוה יהפכו לעוד ערוץ ים תיכוני ורק יצטרכו לשנות את שמם לויוה לה טברנה או משהו בסגנון

Rene Zeitune

New member
ועוד אנשים מתים על הכונף הזה

והייתה מישהי חוצפנית שדרשה שנכבד את האחרים. אני עד היום לא מבינה ולא אבין איך אנשים צופים בש.ח. מילא ישנים אבל אבלל סדרה שהסתיימה לא מזמן? שיודעים מה הסוף שלה? לדעתי צריך להקים עררוץ נוסף לטיני שיתחרה בערוץ ויוה, תוכן חדש. ומודרני נטול מש.ח.

Hadar169

New member
הוא הבריז בזמנו לכתבים ישראליים

שהגיעו לטורקיה כדי לראיין אותו לקראת המופע שלו ולא היה מוכן בשום אופן שיקשרו אותו עם המילה ישראל כשהוא היה כאן. הסיבה היחידה שהוא הגיע לפה זה כי הציעו לו בוחטות של כסף. אני באמת לא מצליחה להבין איך אנשים מסוגלים להעריץ כזה בן אדם חתיך ככל שיהיה(ולדעתי גם זה לא). ובאשר לויוה הם מזמן איבדו את הבושה בקטע הזה.
וכן גם אני נדהמתי מתגובות ה"ישש" חח כאילו, זה הסתיים לפני שניה ושודר בכל מקום אפשרי
הפעם ויוה באמת התעלו על עצמם, פשוט הזוי.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני דווקא הצלחתי ליהנות פעם שנייה כמעט ברצף

מאישה רעה בספרדית ונהנה עכשיו משתולים בפעם השנייה. גם במילה של כבוד נדהמתי מהשידור החוזר ונהנתי בפעם השנייה, אבל בסוף לא מצאתי זמן להמשיך בצפייה שוב וגם בניתי יותר מדי על ההקלטות והוי או די. אבל סדרה שבאמת כובשת נהנים ממנה גם פעם שנייה ואפילו פעם שלישית כפי שנהנתי מהסערה ומלמדי אותי לאהוב.

Rene Zeitune

New member
אם כבר סדרה בש.ח שאני מוכנה לראות שוב

אז רק קח אותי רודריגו
. מבטיחה לפתוח שרשורים על הסדרה אילו רק ויוה היו מסכימים לשדר אותה שוב.

Rene Zeitune

New member
מציגה את הריאליטי כמו שהיא

והבמאי הרשע אוטנתי כל כך. מוכן למכור את אמא שלו בשביל רייטינג. חבל שלא זכתה לקהל נרחב. הייתי מעדיפה אותה על פני הכלה מאיסטנבול.

Rene Zeitune

New member
אגב תראי מה הגיב מרטין קרפאן על פוסט של קרולינה גומז

באינסטגרם
&nbsp
היו זוג מדהים. חבל שנפרדו.
&nbsp

evglev1

Well-known member
מנהל
נראה שגם ערוצי 12-13 יצרו את האווירה שכל המדינה

משתגעת על הכלה מאיסטנבול ושהכלה מאיסטנבול זה כמו בובה פראית ב-1999-2000.

למעלה