המחליפה של החיים הכפולים של אסטלה קריז'ו היא אדמה פראית

Renat Zeitune

New member
המחליפה של החיים הכפולים של אסטלה קריז'ו היא אדמה פראית

נראה לי פעם ראשונה הם עובדים בפייסבוק ביום שישי

faery18

New member

מצד אחד לא יכולתי לבקש יותר - 2 תקופתיות 2 כפריות - רק למה למען השם הכל ביחד??
(למרות שהתקופתית השנייה לא קשורה לויוה
בינתיים
)בעיה, כנראה אני אצטרך לעשות כמו עם באה מאהבה פרק פה פרק שם..אין ברירה..

evglev1

Well-known member
מנהל
בכל מקרה גברת על מחסום הצפייה באינטרנט

כך שאם לא יהיה לה מספיק מקום בממיר, אפשר יהיה למחוק את פרקי באה האהבה ולהשלים אותם באתר ויוה.

faery18

New member
את כל הפרקים שהיה לי איתם פער בבאה מאהבה כבר מחקתי

עכשיו אני לפעמים מקליטה פרק לפעמים צופה בפרק במחשב, אבל לא צופה בעקביות. נראה לי ככה יהיה גם עם החדשה. רק בתקופתיות אני צופה בעקביות וליותר מזה אין לי זמן. הסיטואציה היחידה שאני נותנת עדיפות לברזילאיות על פני מקסיקניות חח..

evglev1

Well-known member
מנהל
בכל מקרה הברזילאית שאת צופה בה באינטרנט לא "תברח"

וגם לא מעמיסה הקלטה. מזלך שלפחות איסבל מסתיימת יחד עם החיים הכפולים של אסטלה קריז'ו וכך לא תיתקעי עם ארבע תקופתיות, גם אם אחת שבועית, אבל כפי שאמרת אורך הפרק זה כמו שני פרקים לשבוע.

faery18

New member
כיום שבקושי אפשר למצוא טלנובלות באינטרנט בלי שמחקו

חלק מהפרקים או את כולם זה מצב נדיר למצוא טלנובלה שלמה שמעלים ועוד במקביל לזמן השידור ככה ששום דבר לא בטוח ועדיף לראות כמה שיותר בעקביות. מה גם שאני לא רוצה לפתוח איתה פער, היא הדבר הכי מושלם שאני צופה בו עכשיו
כרגע ממוצע הצפייה שלה עומד על 23 אחוזים אפילו יותר ממעבר לזמן היא נחשבת להצלחה בברזיל ואני ממש מקווה שתגיע גם לפה

וכן כשאיסבל תסתיים אוטוטו אפשר לומר שזה יפנה לי עוד קצת זמן להשלמות. ויוה באמת מתמהמהים עם המחליפה שלה כך שייתכן באמת שגם ככה אין כרגע משהו חדש במקומה.

evglev1

Well-known member
מנהל
בעצם בדיוק להיפך

אם את כבר יכולה להסתדר בלי תרגום, המקסיקניות כנראה יהיו זמינות שנים על גבי שנים באינטרנט.

Renat Zeitune

New member
אם את רואה בקצב מקסיקו ולא ישן לא אמורה להיות לך בעיה

כי מעלים אותה באפליקציה של הכוכבים, הערוץ המקסיקני שמשדר בין השאר טלנובלות של טלויסה בלעדי. הם משדרים בש.ח את יפה היא לא והחיים שגנבו ממני אך אלו לא מופיעים באפליקציה, רק החדשים. אם בא לך על טלנובלה שתתחיל בקרוב ממליצה לך להוריד את האפליקציה

faery18

New member
זה אולי היה יכול להועיל לי בהמשך אם היו מעלים לשם את אדמה

פראית אבל לפי מה שאת אומרת נראה שמעלים לשם רק את הנובלות החדשות שמשודרות שם.

evglev1

Well-known member
מנהל
היו פעמים שהודיעו על הקוריאניות החדשות בימי שישי

אבל נחמד שעידכנו מהר, כבר חצי שנה לא ראינו את ויוה מודיעים על סדרה חודש יותר כחודש (חודש רגיל שלם, לא ארבע שבועות) מראש. מעניין אם יודיעו בקרוב על המחליפה של איסבל, או לפחות על האם זאת משבצת קבועה או חד פעמית. ככל שויוה יתמהמהו להודיע על המחליפה של איסבל, כך יגדל הסיכוי שהמשבצת הזאת פשוט תתבטל ותהיה אירוע חד פעמי.

Don Nirtin

New member
איך ידעתייייייייי

el regerso del el primer actor Cesar Evora y La seniora Daniela Romo

&nbsp
אגב, אירוניה - באהבה מנצחת דניאלה גילמה את המרושעת ודייגו אולייברה את הבן שלה. גם כאן הם יהיו שוב אם ובן. ההבדל הוא שהפעם דניאלה לא מוגדרת מרשעת ראשית אלא אישה קשת יום עם סודות רבים.
&nbsp
ועוד אירוניה - באהבה מנצחת לדניאלה רומו הייתה משרתת בשם תומאסה אותה היא רצחה. גם כאן 'תומאסה' תופיע לצד רומו.
&nbsp
אגב 3- גם סלבדור פינדה פה.

Dona Sonrisa

New member
מעולה

איפה הפוסט המעניין על הטלנובלה? לא מצאתי אותו.
לפי מה שאני זוכרת זה שלושה אחים שמאוהבים באותה אישה. והיא נשואה לאחד מהאחים אך מאוהבת באח אחר? כמה פרקים יש לטלנובלה הזאת?

Don Nirtin

New member
כי אין בבלוג. הודיעו בפייסבוק

ואת צודקת בערך.
&nbsp
יש לסדרה 69 פרקים אבל הפרק האחרון שעה וחצי אז ייתכן ונקבל 70 או 71 פרקים.

למעלה