המחלקה החדשה

• פותח הנושא Vizmo
  • פורסם בתאריך

Vizmo

New member
המחלקה החדשה

אני יודע שדובר על זה בעבר אבל חשבתי לרענן את הדיון לגביי מה אתם אומרים על פתיחת המחלקה החדשה (FlyW למי שלא מעודכן). דעתי: יותר מדיי מחלקות יכול קצת לעצבן אבל במשקלים האלה רואים הבדל אפילו ב5 קילו. אני מת על המחלקות האלה - ים אקשן, אין רגע דל, יש KO, יש הכנעות. מה עוד אפשר לבקש ? אז מה אתם אומרים ?

cat food

New member
אפשר להגיד את זה על כל מחלקה

שיש אקשן, נוקאאוטים והכנעות. זה סתם סיסמא של-UFC מתאים להגיד. הטורנירון הזה של ה-FLW הוא מאוד מעניין לדעתי, אבל באמת שיש יותר מידי מחלקות. לטעמי מ-BW עד ל-LW אפשר ליצור 2 מחלקות, ואפילו עם הכנסות המשקל הזה של ה-125 אפשר ליצור עדיין 2 מחלקות (3 גג). יש יותר מידי אלופים על פחות מידי טווח משקלים. בנאוידז עשה אפצ'י וירד מ-BW ל-FLW. זה מעט מגוחך.

Vizmo

New member
אפשר להגיד את זה על כל מחלקה

אבל זה לא בהכרח יהיה נכון. מMW ומעלה יש מלא קרבות שאנשים שפוכים כבר בסיבוב שני ובקושי זזים או שוכבים אחד על השני מספר סיבובים פשוט כי אין להם יותר קארדיו. זה עלוב ומעאפן וביזבוז זמן וצפייה של הצופה. אני מניח (סתם השערה) שזה הרבה פעמים בגלל שחותכים הרבה משקל (לא מצדיק את זה, אבל זאת המציאות). ופה לוחמים נלחמים במשקל הטבעי שלהם. ראינו איך כולם מתלהבים מהמהירות של אדגר וכמה שהוא יותר דינאמי וזריז ויש לו קארדיו ל5 סיבובים. פה כל שלושת המחלקות כאלה (BW FW FLW)

cat food

New member
זה נכון חלקית

למרות שלא הזכרת קארדיו כמדד בהודעה שלך. כמובן שגם כאן זה הכללה. תראה למשל את בריאן בולס לוחם מפחיד וסופר מוכשר שאיבד אוויר מול פייבר מאוד מהר. לטעמי בכושר גופני ראוי הוא אמור לקטוש את פייבר בקרב MMA. יש דוגמאות לכאן ולכאן. גם קרב ששני לוחמים נעים מהר ולא מתעייפים לא מבטיח לאף אחד כמו שאמרת:"אקשן/נוקאאוטים/הכנעות". יש יותר מידי אלופים על גבי ארבעת המחלקות האלה, זה נראה לי ברור מאוד. אני מעדיף לראות עוד קטגוריה של נשים ב-UFC מאשר 4 מחלקות קלות.

דעתי על ריבוי המחלקות ידוע

וחלוקת המשקלים בכלל והמשקלים הקלים בפרט פשוט חסרת כל הגיון לטעמי במיוחד עם כל נושא השקילה יום לפני אבל טעמי לחוד והעבדה שנפתחת עוד מחלקה לחוד.. לגבי המחלקה, אין כמעט שום ארגון MMA שקידם את המחלקה הזאת ולכן כמעט ואין לוחמים בעלי דירוג במחלקה. כרגע לUFC יש 8 לוחמים במחלקה שבטורניר הפייבוריט בענק לדעתי הוא ג'וסף בנאוידז ומחוץ לטורניר יש את ג'ון דודסון, זוכה TUF 14 במחלקת הBW שנראה מבטיח מאוד ויכול לסכן את בנאוידז בעתיד.

מרקו בי

New member
המחלקה הוקמה בשביל פייבר

אחרי שיפסיד לקרוז הוא יחתוך לקבל קרב על התואר, כל קרב שני שלו הוא על תואר. כמובן שזה בצחוק אבל זה רק ממחיש כמה המחלקות דלות בעיקר bw וflyw נראה המון מיחזורים מיותרים, את הרוב זה לא מעניין וקרבות על התואר יהיו בארועי פייט נייט או פיול עכשיו. זה מראה שב ufc לא ממש בונים על המחלקות הללו. כמו שנאמר לפניי אפשר לאחד, ללא ספק מחלקה מיותרת לטעמי.

blackcoldtiger

New member
מחלקה מיותרת כמו המחלקה שמעליה

למה שמשהו ירצה לצפות בלוחמים שנראים כמו ילדים בבית ספר? כל המחלקות הקטנות האלה רק פוגעות במחלקות היותר מעניינות בזה שיש פחות יותר קרבות ואין מספיק קרבות ללוחמים לצבור נסיון ולהתפתח.

למעלה