המחלקה היהודית בשב"כ

המחלקה היהודית בשב"כ

בחור חרדי המתגורר בכפר תפוח, נעצר ע"י השב"כ (ככל הנראה בידי המחלקה היהודית) ונסיבות המעצר לא ברורות . רבותי! המקרה הזה לא מזכיר תקופות אפילות יותר?.

masterboy

New member
לא

בדיוק כמו שעוצרים רוצחים סידרתיים או רוצחים פוטנציאלים על סמך מידע מודיעיני ככה עוצרים גם מחבלים פוטנציאלים. מה אפל כאן? אנשי הימין הקיצוני כבר ניסו(והודו שניסו) לבצע פיגוע בגן ילדים ערבי להזכרך.

a e q u i t a s

New member
הימין הקיצוני הוא סכנה קיומית

הימין הקיצוני רצח ראש ממשלה בישראל, המחלקה היהודית היא לקח שהשירות הסיק, לאחר שהבין שגם יהודים עלולים לפגוע ביציבות הממשל הדמוקרטי בישראל.

kapoya

New member
"ימין קיצוני"

ממש צירוף מילים גאוני של התקשורת כדי ליצור דה-לגיטימציה. אבל השמאל שקורא לרמטכ"ל רוצה הוא "גוש שלום" אבוי לך ידידי אם תלך בעקבות התשקורת.

a e q u i t a s

New member
ידידי היקר, אתה מתעלם מהעובדה

ידידי היקר, אתה מתעלם מעובדה שאיש ימין רצח ראש ממשלה בישראל, שישנם נערים, פורעי חוק נלוזים שעוקרים עצי זית לפלסטינים ומכים ישראלים, השכחת את אירועי עמונה שנערי בני 17 זרקו סלעים על ראשים של השוטרים וחיילים.. יש ימין קיצוני בישראל, ואסור להתעלם מהעובדה הזו.

kapoya

New member
איש ימין מעוות רצח ראש ממשלה

ובגלל זה כל הימין האמיתי הוא קיצוני. הם קיצוניים באהבתם לארץ ישראל, והם יעשו הכל כדי להשאיר אותה שלמה ואני איתם (כמובן שרצח מתועב לא בא בחשבון). ישנם עשרות עדויות שפלסטינים כרתו עצים והתלוננו רק בשביל לעשות עלילת דם על המתנחלים. אנשים עיוורים כמוך טוענים שעצי זית גדלים לאט ולוקח להם עשרות שנים לצמוח, אך מסתבר שעץ זית גודל הרבה יותר מהר ממה שחושבים ולכן לא ממש כואב לשרצים האלה (הפלסטינים) לעקור. אל תאמין לכל מה שאתה שומע, כבר אמרתי לך בעבר, בוא תעשה איתי סיבוב לשטח, אני אקח אותך לחברון ועוד מקומות (אין לך מה לפחד) ותראה שהמציאות בשטח שונה לחלוטין ממה שהתשקורת מספרת לך. ואגב, התעלמת יפה מעניין השמאל הקיצוני ההזוי שקורא לרמטכ"ל רוצח, אני אישית מאחל מוות בייסורים לכל אחד ואחד מה"גוש שלום" המחורבן הזה, כל המתיוונים שצריך לתלות אותם בכיכר מלכי ישראל.

אין אפילו אחד כזה.

לא דובים ולא יער. לא מיניה ולא מקצתיה. להד"ם. ובכל מקרה ההשוואה מצחיקה, משתי הסיבות העיקריות: 1. עובדתית: הימין רצח ראש ממשלה, מפגין שמאל (אמיל גרינצווייג), אזרחים ערבים, ביצע פיגועים נגד ראשי ערים בשטחים הכבושים, תקף בפראות שוטרים ישראליים שביצעו את הוראת פינוי רצועת עזה, תוקפים ומכים קציני צה"ל, מנקבים צמיגיהם, ובקיצור - מה אני צריך לספר לך את כל זה. אפילו אם תמצא או תמציא איזשהו שמאלני אחד אלים, זה כמובן לא ישתווה למעללי הימין, שמניתי רק את חלקם הקטן. 2. אידאולוגית! האלימות מנוגדת לאידאולוגיה השמאלנית - בארץ. זו המטרה העליונה של השמאל בארץ - להשיג שלום כדי למנוע כל אלימות. השמאלנים הם בלתי-אלימים מטבעם. מהות כל ה"אידאולוגיה" הימנית היא בעצם: אנו ואפסנו עוד! פשוט לא להתחשב באחרים! כל השטחים הם שלנו, כי ככה מתחשק לנו! כל דאלים גבר!

והנה לך דוגמה אופיינית

של אלימות הימין, כאן בפורום הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1189&msgid=79981771 או שמא אינך רואה כל דופי ב"הודעה" זו?

a e q u i t a s

New member
הודעה זו נמחקה...

הודעה זו נמחקה והגולש הוזהר. תודה שהפנת את תשומת ליבי.

a e q u i t a s

New member
...

הימין הקיצוני הוא מסוכן, ואולי המקרה הבולט ביותר הינו רצח של ראש הממשלה, יצחק רבין. המחלקה היהודית עושה עבודתה נאמנה שכן השירות הבין שיש יהודים הרוצים לזעזע ולרסק את יסודות הממשל הדמוקרטי בישראל.

kapoya

New member
חבל שדעותיך יבריחו מכאן אנשים אחי

אתה מתעקש לעשות שם רע לציבור שלם, ועוד בפורום פוליטיקה עולמית...חבל! תחזור לנושא שהפורום הזה אמור לעסוק בו.

kapoya

New member
תסתכל במפת ישראל ותראה מה שמך

מראה לך... אתה חייב להחליף את השם שלך, שלא יחשבו שקראו לך על שם הישוב המקסים טלמון. בכל אופן, הדיווח הוא שקר וכזב, ורק נשאר לי לאחל שיבוא יום וכל סאלם הזה יעקר ממקומו וכל תושביו יועברו לירדן, המקום שבו הם אמורים להיות.

למעלה