המחמאה הכי יפה שקיבלתם

המחמאה הכי יפה שקיבלתם

נו, שרשור חדש - מה המחמאה הכי יפה שקיבלתם ? מהבעל, מהאמא, מהחברים ?

לא המחמאה הכי גדולה אבל

משהו חצי מחמיא חצי מצחיק... לפני שבוע עליתי על אוטובוס וביקשתי מהנהג ברטיסיה. והוא שאל בשיא התמימות: נוער?... אני חייבת לציין שעד לפני שלוש שנים הייתי קונה כרטיסיות נוער גם בשביל הקטע וגם כדי לחסוך, אבל הפסקתי...

fila

New member
כאן שמעון לוקח בדגול עם

הפרגון שלו...... המחמאות שלו הכי שוות לדעתי מכל מחמאה אחרת שקיבלתי.....
התאהבתי בך ממבט ראשון וביררתי עלייך פרטים.
את הכי מקסימה בעולם....
את נותנת לי המון כח...
אני לא צריך שום דבר אחר בחיים , את בשבילי האישה המאהבת והחברה הכי טובה!
אני כמו שאני היום בזכותך...
תודה על כל מה שעשית בשבילי... ויש עוד המון הוא הרומנטיקן הכי גדול שאני מכירה.......

ביום החתונה, חברה של אמא של הגבר

ראתה אותי כשבאנו לאסוף את אמא של הגבר ואת אחותו מהסלון כלות, הייתי בג´ינס וחולצת כפתורים (אדומה, נדמה לי), עם מעט איפור של בוקר ובלי עדשות... שבע שעות אח"כ הייתי בתחפושת מלאה, שמלה, שיער איפור... והחברה הזו ניגשת לאמא של הגבר ואומרת לה בפליאה: "הילה של היום בצהריים והילה של עכשיו זו בדיוק אותה הילה"... בעיני זה מקסים... אה, וכמובן כשהגבר מתבונן בי במבט אוהב כשאני קמה בבוקר, עם שיער פרוע, משקפיים עקומות וקורי שינה, ואומר לי "יו כמה את יפה"...

אתי@

New member
פעם רונן אמר לי

שאני טובת לב
וזו היתה המחמאה הכי מרגשת בעולם... יותר מכל מחמאה על מראה חיצוני, או על העבודה שלי, וכו´.

אתי@

New member
וביום שישי ב-4 אחה"צ הוא הזמין לי

זר פרחים משגע כאות תודה על הטיפול המסור שאני מטפלת בו מאז הניתוח...

דפי26

New member
מחמאה שקיבלתי מהחמות....

לפני כמה שנים אחריי כמה שנים של ביחד היא אמרה לי "מאז שהוא איתך הוא הרבה יותר חברותי ופתוח"זאת היתה מחמאה מצידה וכך גם אני קיבלתי את זה

Ronnie*

New member
אני קיבלתי מחמאה דומה

אבל אפשר להגיד ש"ביקשתי" אותה... שאלתי פעם את אורי (לא זוכרת למה שאלתי אותו שאלות של "אמת או חובה" כאלה) איזה חלק בגוף שלי הוא הכי אוהב, והוא ענה "השכל". כמה צחקתי...

limor 2

New member
שהוא אוהב להגיד "אשתי"

הוא עדיין מתרגש מהחתונה ונורא שמח להגיד "אשתי כך וכך.. " למי שלא מכיר אותי בשם. בנוסף, לפני חודש הופעתי עם ידיד בחתונה של אחותו(של הידיד) בריקוד סלסה. כשאלתי אותו איך היה, הוא אמר " רציתי לצעוק לכולם ולהגיד : זאת אשתי !". מיותר לציין שנמסתי במקום.

kisses

New member
גם לי לפעמים אומרים את זה

וזו באמת המחמאה הכי יפה שאפשר לתת לאדם.

אופה3

New member
דווקא אני מקבלת הרבה מחמאות

בארוחות החג שאני מארחת, כולם מפרגנים, ואומרים שהאוכל שלי כמו באולם חתונות. והמפרגן הכי גדול בעולם הוא בעלי, לא חשוב איך אני קמה בבוקר, עייפה פרועה, עצבנית, הוא תמיד אומר, בוקר טוב אישתי, רציתי רק להעיר אותך בנשיקות, ויום אחד הוא גם אמר לי, יש לך לב זהב, שאני מפחד שפוגעים בך יותר מידי, והוא צודק, הלב הטוב שלי, פוצע אותי הרבה בחיים. ובכלל, שאני יוצאת מהמספרה עם תסרוקת וצבע חדש, כולם מחמיאים לי. ובשבועיים האחרונים, אחרי שקניתי מלתחה שלמה של בגדים יפים למשרד, ודפקתי תספורת עם צבע שונה, ואני מתאפרת כל בוקר, אז בעלי בכלל נצמד אליי יותר, ואומר לי, את יפה גם בלי כל זה, אבל ככה אני גאה ללכת איתך, כולם רואים איזה אישה מטופחת ויפה יש לי אז תגידו זה לא עושה חשק לקום בבוקר עם חיוך. כל טוב האופה

blueirus

New member
שחבר שלי (לשעבר) אמר לי

שאני מזכירה את חברתו לשעבר, בשיער ומבנה גוף, וזו הסיבה שנגעתי לליבו בפגישה הראשונה. הגוף שלי לא כזה פצצה, ולכן ראיתי בזה מחמאה, שהוא אהב את מה שראה, ולו בזכות חברתו לשעבר, שיהיה.

danaziv

New member
את הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים

+"יפה שלי","חכמה שלי", "יש לך את החיוך הכי יפה בעולם"-כמובן שכל המחמאות מפיו של בעלי המקסים.

הכי הכי הכי

אני אוהבת את המחמאות של עמית! כשהוא ראה אותי בשמלת חתונה הוא אמר "וואו! את נראית כמו נסיכה!" . מבחינתי באותו רגע אפשר היה לבטל את הארוע- אני את שלי קיבלתי... אחרי הלידה עמית אמר לי "את הבחורה הכי מדהימה שאני מכיר! תדעי לך שאני מה זה תופס ממך! את הגיבורה שלי!". היה שווה שעות של צירים... ועוד מחמאות? חבר לשעבר בתיכון אמר לי שאני דומה לדריל האנה (הלוואי עליי...) ידיד בתיכון אמר לי שיש לי "שיערות של זהב", וידי בצבא אמר לי ש"השיער שלך הכי יפה בבסיס ואולי בעולם כולו" איזה מותק... אה- ועמית פעם אמר לי שהוא תמיד ידע שהוא יתחתן עם בחורה עם עיניים כחולות, וכשהוא ראה אותי הוא ידע שזו אני כי יש לי עיניים כחולות כמו חורף. אני מתה על הדימויים שלו...

הילית*

New member
המחמאות שאני מציינת קשורות יותר

לצד המקצועי- מחמאה קיבלתי לאחרונה מלקוח- הוא אמר לבוס שלי לאחר שהעברתי מצגת טובה שיש לו מתחרה.... מרצה באוניברסיטה בקורס שבו נכחו 20 אנשים הוציא תרגילים שעשינו וחילק וכשהגיע אלי הוא אמר "אמרו לך פעם שיש לך כשרון כתיבה" (האדמתי כולי כי אף פעם לא אמרו לי וגם אני לא כ"כ חושבת כך)

למעלה