המחנ"ק

המחנ"ק

היה מדהים!!!! כמה שהיה חם וקצת קשה לפעמים פשוט היה מדהים! לחצי מהגדוד שלנו היה מחזור! (ותחשבו שיש לנו רק 2 בנים בגדוד... יותר נכון 2 בנים שיצאו למחנה) ו.... היה לנו מילוט! פשוט תקעו אותנו ב- no where לכמה שעות ואחר כך היינו צריכים ללכת 7 ק"מ ובסוף לישון בחניון על בד ערבי ולקפוא מקור. אבל עברנו את זה בשלום! והשבט שלנו... נראה ממש מקסים! הנושא שלנו היה דובוני איכפת לי והשער היה דובי ענקי וסגול (אפיק) וזה היה מה זה לא צופי אבל בכל זאת...
והחדר אוכל היה עוגה צבעונית למדי והאמפי היה מקושט... ופשוט היה יפה!! עשינו שני רונדואים ענקיים! עם כל המורל שאפשר! אבל שני הדברים הכיייי מרגשים שהיו במחנ"ק זה ההבטחה שהיתה לנו, גדוד ח´ (לשעבר!) והפרידה מהמדריכים. כןןןן עברנו הבטחההההה!!!! זה היה ב-5 לפנות בוקר בים! ולפני זה עברנו מסע אישי ממש מרגש... כולם בכו... והמדריכה שלי, עוזבת את השבט, היא הולכת לפתוח שבט מחדש שנסגר. זה פשוט מדהים לדעתי. בקיצור היה כיף ממש ממש ממש כיף... זה כל השפיכת לב שלי להפעם, עוד שטויות בהמשך... שירי

שירי!

הדובי שלכם באמת היה מדהים ואז מה אם הוא לא היה כזה צופים לפחות זכיתם בחזות אנחנו זכינו בצופיות.. תנסי לנחש באיזה שבט אני? בנינו את המבנה הכי מדהים ולא זכינו במבנה ראשי אבל כמה שמחינו כמה שמחינו.. את בטוח יודעת כבר איזה שבט..וחוצמזה הכי שווה זה לעשות הבטחה לא במחנ"ק אלא בפעולת סיום מיוחדת..

למעלה