המחסום ירד בדיוק בחצות...

ג ו מ א

New member
המחסום ירד בדיוק בחצות...

המחסום ירד בדיוק בחצות (ירד ועלה.. הלוואי רמז לבאות...) חיים יבין חיפש מהומות שאל על נוער גבעות על חולצות כתומות צועקות חיים לא הבין שעתה זה זמן לתפילה זמן להפסיק צעקה זמן תחינה בדממה.. המחסום ירד בדיוק בחצות אני מחיתי הדמעות הוא אמר היסטוריה וחיפש היסטריה הוא לא הבין שהדממה צועקת בשתיקה.. המחסום ירד בדיוק בחצות ולי רק נותר לקוות שלא נשאר מחולקים מאחורי מחסומים שרק נצא מחוזקים ומחוברים שלא יהיו נפגעים ושנדע רק ימים טובים.. המחסום ירד בדיוק בחצות.. לא מפסיקות לזרום לי הדמעות... ****לא נכתב מתוך פוליטיקה..לא נכנסת לימין או לשמאל.. נכתב מתוך הזדהות כאב עם חברים שעוזבים בתים..*******

ג ו מ א

New member
תגידו...

רק אני לא נרדמת בגלל מחשבות? מצד אחד עצוב לי נורא ממש כואב עד דמעות.. מצד שני חושבת.. אולי זה רצון השם אולי יש כאן משהו שאנחנו לא מבינים מה מטרתו? פשוט לא מבינה איך אלוקים נותן שצעד כזה יקרה? ושוב.. אולי יש כאן משהו מעל ל"טבע" שאנחנו פשוט לא מבינים???????

יוֹאב

New member
אם תמשיכי לחשוב שיש אלוהים

לא תביני כלום. אותי זה דווקא מאוד מרגש. זה צעד הסטורי חשוב מאין כמותו. אני לא מתייחס כרגע לסוגיית המתנחלים המפונים, אלא לסוגיית כוחות צה"ל שחוזרים לארץ. זהו רגע מרגש.

ג ו מ א

New member
מה מרגש בדיוק?

גבול חדש לארץ ישראל זה מרגש?????????????? (אתה הרי לא מתייחס לסוגיית צה"ל או המתיישבים המפונים)

יוֹאב

New member
מה מרגש?

38 שנה צה"ל נמצא בשטחים שלא של מדינת ישראל. 38 שנה חיילים נהרגים ונפצעים, שלא לשם הגנת המדינה. נפתחת כאן הזדמנות נדירה של צה"ל להגן על מדינת ישראל מהגבול המוכר, דבר שלא עשינו כבר 38 שנים. צה"ל, גברת ג ו מ א, יוצא מעזה. וזה מה שמרגש. יצחק רבין ז"ל ודאי יושב במרומים, ומחייך. הוא לא האמין שדווקא אריאל שרון, מחרחר המלחמות בדימוס, יהא זה שיוציא את צה"ל מעזה.

ג ו מ א

New member
צה"ל מר יואב..

יוצא מעזה.. והלוואי.. הלוואי.... שלא יישב בשדרות או אשקלון או צומת סעד או כיסופים.. ואגב.. לגבי שטחים שלא של מדינת ישראל.. יש לנו כאן וויכוח קטנטן.. אלא השטחים שלנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ש ל נ ו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יוֹאב

New member
ריבוי סימני קריאה

לא מראה בהכרח על צדקת הדרך. הנה, עובדה שממשלת ישראל הודתה שהשטחים הללו לא שלנו. אז גם אם הם היו שלנו בעבר, באופן זמני, מעכשיו הם כבר לא שלנו.

זכור לי שרבין ז"ל

הוא לא ממש הפריע לתקומת ההתנחלויות בלשון המעטה... ואיך הוא יושב במרומים אם אתה (כמוני) לא מאמין באלוהים

יוֹאב

New member
הציוריות שבעניין. זה הכל.

ודאי שאינני מאמין שהוא באמת יושב במרומים ומביט בנו.
הסיפור עם רבין היה שונה לחלוטין. ב-1975, "נכפתה" עליו הקמת התנחלויות בסבסטיה, בעקבות הסכם ששמעון פרס הגיע אליו, עם נציגי גוש אמונים. רבין הודה בשגיאה ההסטורית הזאת, ולהזכירך, על כך הוא נרצח.

LordOfSpells

New member
איך יהוה נתן למשהו כמו השואה להתרחש

? או לטטוח באינדיאנים? או לעבדות השחורים? או לשואה בקוריאה? או למלחמות? או לטווחים? רגע, אם יהוה נותן לכל הדברים הנוראים האלו להתרחש... האם ייתכן ש... לא אכפת לא מאיתנו? לא! מה פתאום! חס וחלילה שלא נדבר ככה!

ג ו מ א

New member
ושוב... ../images/Emo51.gif

טוב לדעת שלא לבד במחשבות הללו.. גם ככה עם כל הביחד מרגישה נורא לבד במדינה...

למעלה