המחקר על מיץ רימונים והתאוששות

יזהר BiBi

New member
המחקר על מיץ רימונים והתאוששות

וכמובן לפני שאני מתחיל אני מחוייב להצהיר שאני לא רופא או מומחה כל שהוא בתחום אבל נחשפתי למספר מחקרים מעניינים שנכון לעכשיו אפשר כבר לפרסם את חלקם. המחקר הזה באופן ספציפי היה מעניין במיוחד בגלל שהתוצאות היו חד משמעיות והפוכות ממה שקיוו לקבל. הרעיון היה פשוט מכיוון שברימון יש כמות גדולה של נוגדי חימצון הם יכולים לשמש להאצת ההתאוששות של ספורטאים על ידי שתיית המיץ. המחקר היה ברמה רפואית והם לקחו ספורטאים שמיתאמנים באימונים ארוכים של 6 שעות לאימון שלאחריו הם שתו את המיץ ונבדקו (דם שתן וכו ) התוצאות של הניסוי היו חד משמעיות יענו 100% ומה שגילו הוא שלאחר אימון לגוף יש שני מצבי התאוששות הראשוני והמשני כאשר במצב הראשוני כל מה שהגוף רוצב זה סוכר פשוט על כל צורותיו כגון קוקה קולה או ריבה או סתם סוכר לבן והשלב הראשון ממשיך עד שהגוף מגיע לנקודת איזון שהיא אינדיודואלית לכל ספורטאי ורק שמגיעים לנקודת האיזון מתחיל השלב השני של ניקוי וחידוש המערכות בגוף. ומה לגבי מיץ רימונים בוודאי אתם שואלים את עצמכם? ובכן הסוכר ברימון מכיל שרשראות סוכרים סופר ארוכות שהגוף פולט אותם בבוז כי הוא לא מעוניין לפרק אותם בשלב הראשון. לסיום אין ממש צורך לחפש את המחקר הזה מובן שהוא לא פורסם ולא יפורסם אי פעם ולמי שרוצה להגיד לי שאני טועה ולא מבין כלום אני מסכים מראש עם כולם ולא מתכוון להפריע לשיווק אבקות החלבון לצורותייהם
רכיבות נעימות ומתוקות
אני הולך לקנות מניות של קוקה קולה
 

יזהר BiBi

New member
ועכשיו למסקנות

לאחר מבול התגובות שקיבלתי אני ממשיך לשלב השני שהוא התוצאות. אני מניח שרבים מבאי הפורום הנכבד מתהלכים להם טרוטי עניים וחסרי שקט ומספר שעות שינה ספורות לאחר קריאת המאמר ואומרים לעצמכם "אני חייב לשדרג את האופניים, והביגוד, והקסדה. בקיצור כמו כל מחשבה יומית של רוכב ממוצע ולתוצאות:
המחקר הזה מוכיח באופן שהוא בילתי ניתן לוויכוח שכל נושא העמסת הפחמימות הוא נחמד ויש אומרים אפילו טעים אבל לא תורם בכלום לרוכב כי כמו שציינתי שלכל אחד יש נקודת איזון ספציפית אז לצערינו הגוף שלנו די חכם ואם עוברים את נקודת האיזון בערב הכל חוזר לנקודת האיזון השכם בבוקר בצורת דשן או קומפוסט ולא נשאר בגוף. לגבי נושא החלבון שיש חלון של חצי שעה אחרי אימון ודלת לאחר שעה ומעלית לאחר שעתיים נראה לי שהצורך והיעילות די ברור אבל מכיוון שכמות שטיפת המוח שכולנו עוברים היא כל כך גדולה שקטנתי מולה אני לא הולך לנסות
לשכנע איש לגבי אמיתותם של הדברים, מאחל לכולם רכיבות מהנות ועמוסות פחמימות ולא מומלץ לקחת גלידה כי זה נמס בדרך.
 

ariasdo

New member
לפני שבועיים קבלתי מתנה מחבר שחזר מאיטליה בלוק של קשקבל ..

בדקתי זה לא הולך טוב קוקה קולה .

לגבי הקולה ראיתי בטורים שנותנים לרוכבים פחיות קולה קרות משתי סיבות
צינון בימים חמים הם מכנסים את הפחית בחולצה מתחת לעורף , בקולה יש הרבה סוכר נוזלי זמין וטעים .

בנושא העמסת הפחמימות אני אישית לא אוכל הרבה לפני הרכיבה
אבל תוך כדי הרביבה מבצע הפסקות מתוזמנות ואוכל כמות מתאימה עד ההפסקה הבאה אני מתאמץ קטע ונח .

במוצאי שבת החבר עשה ערב גבינות ויין שאל אותי אם נשאר לי משהוא מהקשקבל .

אריה סדובניק
 
למעלה