המחקר שלי

gcarmi

New member
המחקר שלי

שלום כתבתי כל מיני אבל לא על המחקר שלי אז הנה קצת פרטים. הורי מוצאם מגוברניות קיילצה, רדום ופיוטרקוב בפולין (כ-100-150 ק"מ מדרום לורשה). שמות משפחה עיקריים : Krauz, Kowalski, Chmielnicki, Zak, Grundman, Zysman, Lewkowicz, Liberman, Mosler, Chodz, Baczynski - כל אלה מצד אבי. העיירות העיקריות - Opoczno, Konksie, Sulejow, Przysucha, Zarnow, Piotrkow, Radoszyce, שמות המשפחה הבאים - Szpira, Grynbaum, Gotesman, Cytrynbaum, Machtygier, Rozprza, Opatowski אלה מצד אמי. עיירות עיקריות - Rozprza, Piotrkow, Daleszyce´ Przedborz, Suchedniow, Radomsko, Alexandrow Lodzki משפחת אביה של אשתי - Bauman, Kon, Echtman, Libeskind, מאיזור Plock ואח"כ גרמניה - בעיקר לייפציג וקמניץ ומשפחת אמה של אשתי, מאיזור וורשה ואח"כ ברלין - Szlomowicz ו- Kalmanowicz. עם קשרי נשואים והליכה מספיק אחורה, כמות שמות המשפחה מתקרבת לאלף, אבל אלו העיקריים. אתר עדיין אין לי אבל עץ המשפחה שלי (לא מעודכן, מלפני כשנה) מצוי גם בבית התפוצות וגם ב- FTJP. אשמח להמשיך ולהשתתף בהתאם לזמן הפנוי שלי שאינו רב. אם יש שאלות - אפשר דרך הפורום וגם לדוא"ל שלי. בברכה, גדעון.

למעלה