"המחשבון הזהוב"

האבק

New member
"המחשבון הזהוב"

למי שתהה לאן אני, יעל זיו (yael ziv), רועי (SNTD), אור (בראנדון סטארק), סהר (ליידי סלמקיה) ויעל (לא מוכרת
) נעלמו אז הנה התשובה (למרות שכמעט בטוח שאף אחד לא תהה
) למי שזוכר, לפני מספר חודשים פרסמנו פה הודעה בנוגע לסרט קהילתי-פארודי על "המצפן הזהוב" - אז בשלושה ימים האחרונים אנחנו היינו בצילומים אינטסיביים של הסרט הזה
"המחשבון הזהוב" נכתב על ידי אור ענבר גור אריה (בראנדון) והוא סרט פארודי על המצפן הזהוב. אני לא יודע עד כמה אני יכול לפרט בלי להרוס, אז אני אתן לאור לספר על העלילה כמה שהוא רוצה. בכל מקרה - היה ממש כיף, ויצא ממש מצחיק ואיכותי, עם פרסומות סמויות ל-HDM.CO.IL לרוב! (
). בקרוב אנחנו מתחילים לעבוד על סרטי ההמשך ("המזלג המעודן" ו-"מיקרופון הענבר" [שם זמני]) ואני מקווה שיהיה טריילר כבר בקרוב!

היה נהדר!../images/Emo24.gif

למרות שעצם הזנב שלי עדיין כואבת כל פעם שאני זזה
היה ממש כיף לעבוד אתכם, ואני כבר מצפה לסרט הבא בקוצר רוח! התסריט היה גאוני, השחקנים היו מקצועיים (אפילו הפספוסים יצאו מגניבים), הבום היה מקולקל (מישהו אמר סרט דל תקציב?), והמארחת הייתה מתוקה מאין כמוה
אני ממליצה בחום לראות את הסרט כשהוא יהיה מוכן! (ד"א, מישהו יודע מתי בערך יסיימו לערוך אותו?)

האבק

New member
../images/Emo6.gif אין מה להשוות בכלל...

אל תדאג, הם עדיין השיא.

האבק

New member
../images/Emo45.gif

גם המופע של ברזינוב זה לא לאנשים עם לב חלש.. (במיוחד לא הקטע עם רן בגופית בטן מלאה חומוס/קטשופ וסיגריה)

Dubie

New member
../images/Emo90.gif נשמע גאוני! ../images/Emo12.gif

הסרט השני גם יהיה קהילתי-פארודי? XD

SNTD

New member
הצילומים הממושכים

שלושה ימים של מחסור בשינה, קור, אי ידיעה איפה לשים את הנרות של החנוכייה (אחמ אחמ), פרוז'קטורים, מצלמות בכל חור, ראנים הולכים ונשנים של הסצינות וכל הכבוד לכולם שעמדתם בזה! היו צילומים מאוד מאוד אינטנסיביים ובאמת התחילו מוקדם (8 בבוקר) ונמשכו עד הלילה (23:00 - 00:00) אז כל הכבוד לכולם על העבודה הקשה! התוצאות ייראו החל מבעוד שבוע וחצי :)

איזה כיף היה! ../images/Emo24.gif

ממש נהנתי לצלם את הסרט עם כולכם, מחכה כבר בקוצר רוח לצילומים הבאים! לספר קצת על העלילה? בעיקרון הסרט עוסק במנחת טלוויזיה שאפתנית ומתלהבת שמנסה לחקור את מה שקרה במצפן הזהוב, ולשם כך היא מזמנת את כל הדמויות לאולפן. זה בעיקרון, באמצע יש הרבה צחוקים והרבה הפתעות
תודה רבה ליעל, מפיקת הסרט, שאירחה אותנו בכיף ובהשקעה ומסירות, לרועי הבמאי והצלם, ולשחקנים- יעל, אודי, נתי, סהר ומאיה (גם אני שיחקתי, אבל זה קצת מצחיק להודות לעצמך...
). נתראה בקרוב.

האבק

New member
../images/Emo45.gif המון המון תודה ליעל!

שאירחה שמונה אנשים שאוכלים הרבה ועושים הרבה רעש במשך שלושה ימים! כל כך הכבוד והמון תודה

למעלה