המחשבות לא מפסיקות להתרוצץ-התייעצות

MiriOrit

New member
המחשבות לא מפסיקות להתרוצץ-התייעצות

כבר יומיים שהמח שלי לא מפסיק לחשוב.. מה לעשות? מה יותר טוב? ואני לא מצליחה להחליט. כשאני כבר מחליטה ללכת על א' - ב' נכנס ואני משנה את דעתי... אני אסביר - לפני שנתיים דודה שלי הודיעה שהיא טסה לניו יורק והיא רוצה שאני אמצא דירה והיא תשלם לי חלק מהשכר דירה ואני אשמור לה על הרהיטים. ואכן זה מה שקרה - ועשיתי חיים! אני גרה בדירה משלי (עם שותפה.. אבל אנחנו מסתדרות מעולה) הכרתי אנשים חדשים ושניתי את החיים שלי לגמרי. אבל - מבחינה כספית זה היה נוראית. המשכורת הולכת כבר באמצע החודש ואני בקושי יכולה לעשות משהו... כל הכסף הולך על הדירה. לפני כמה חודשים דודה שלי הודיעה שהיא נשארת עוד שנה בארה"ב - שזה אומר שאני נשארת עוד שנה בדירה. השותפה שלי הודיעה שהיא עוזבת ואני התחלתי לחפש שותפה חדשה. שלשום דיברתי עם דודה שלי והיא אמרה שהם כנראה לא נשארים עוד שנה אלא חוזרים בספטמבר - שזה עוד 4.5 חודשים... ואם הם חוזרים בתחילת החודש זה אפילו פחות. החוזה של הדירה נגמר ב יוני שזה עוד חודש ואיך אני אמצא שותפה חדשה?? מה? ל4.5 חודשים?? מי ירצה את זה?! זאת התלבטות אחת... מה אני אעשה? כי לשלם 400$ בחודש אין סיכוי שאני יכולה. הדבר השני - מה אעשה כשהיא תחזור? אני חייבת לנוח קצת מהמרדף אחרי הכסף.. אז חשבתי לחזור להורים. אבל כמו שכתבתי למעלה שניתי את החיים לגמרי... יצאתי מהדת ואני לא יכולה לחזור לגור שם ולשמור על השבת.. זה נוראי - בעיקר בקיץ - השבת יוצאת נורא מאוחר... אבל זאת הדרך היחדה שאני יכולה לחשוב על איך לחסוך. אז האם זה שווה את הבריאות הנפשית שלי?! - זה משהו שכל הזמן נמצע לי במח. אני יודעת שאם אני אחזור להורים אני ארגיש כאילו לקחתי צעד אחד ענקי אחורה. אבל אם אני אעבור לדירה אחרת אני אמשיך להיות ללא כסף והמינוס רק ייגדל וזה גם מאמלל.. כי אני רוצה לצאת עם חברים, אני רוצה לקנות בגדים אני רוצה לחיות... טוב.. אני יכולה להמשיך ככה כל היום

אם כן

עליך לחפש דיור יותר זול. אולי להיכנס עם שותפה לחדר. לפחות באופן זמני עד שתתחילי להרוויח יותר... ובמקביל לעשות הכל כדי להרוויח יותר. איני יודעת מה את עושה וכמה את מרוויחה אבל אם ברצונך לצאת לחיים עצמאיים, צריך להתפרנס.

פעם...

מזמן, כשהייתי צריכה לגור לבד ולא היה לי מספיק כסף, חיפשתי עבודה שגם גרים בה. עבדתי כמדריכה בכפר נוער, ואחר כך כאו-פר. בשתי העבודות הצלחתי לחסוך את מרב הכסף כדי לממן לי דברים.

MiriOrit

New member
אני לא מתאימה לעבוד בכאלו דברים

אין לי את הסבלנות... בכל מקרה - אני עובדת משרה מלאה אני לא יכולה להוסיף עוד עבודה עכשיו. הדבר היחידי שאני עושה זה בייביסיטר.

לא להוסיף עוד עבודה

אלא "לגלות" איך מרוויחים יותר על אותן שעות שאת נותנת. לפעמים מרוויחים יותר כי מחליפים למקום עבודה שמשלם יותר, ולפעמים מרוויחים יותר כי אפשר לצמצם בהוצאות.

למעלה