המחשבות על מותי מקננות בראשי

מרור

New member
המחשבות על מותי מקננות בראשי

המחשבות על מותי מקננות בראשיו מרור ו√ כמעט כל הזמן. כמעט דרך קבע גרה בראשי המחשבה, לפעמים ההכרה לכאורה, שחיי חסרי ערך, שאני חסרת ערך, שהעולם מתנכר אליי, מתעלם ממני, אינו חש בקיומי (אלא אם כן אני יוזמת פרובוקציות), מסדר, אותי, דופק אותי, ושאין לי עתיד, אין לי אור, אין לי שפע, אין לי אהבה, כמעט אין לי מקום בעולם (חלק מהרשימה הוא תיאור עובדתי וחלק תיאור עובדתי-פרשני). אני פוחדת ליפול, כי אם אפול, אף אחד לא יהיה להרים אותי, בטח לא להחזיק אותי. אני פוחדת שלא אוכל לקיים את עצמי, אפילו בדוחק רב כמו היום, כי אף אחד לא יקיים אותי. אני פוחדת שאשקע בבדידות איומה עוד יותר מאשר היום, ואז אף אחד ממש לא יתעניין בי בכלל והטלפון שלי והדלת שלי יישארו שותקים ואילמים עוד יותר מאשר היום. ובכל המצבים האלה אני מתנסה כבר שנים רבות ועדיין מתמודדת, עדיין מקווה, אבל כבר די נואשת. וכשהכול ייסגר, למה לי להמשיך אז לחיות? זו לא שאלה פרובוקטיבית, זו שאלה שאני (עדיין) מתחבטת בה ו(עדיין) לא חושבת לממש אותה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מרור יקרה....

מתוך רצף המילים-עולה הכאב.. חד- חותך- אמיתי כל כך.. אנחנו שומעים את התחושות שאת מתארת- של ניכור ושל בדידות, של התעלמות ושל יאוש..ושל פחד גדול.. הפחד מהנפילה.. מרור יקרה.. הגעת לבית חם עכשיו, הבית שלנו כאן בסהר.. אנחנו מבטיחים..שנחזיק, שנלווה, שנהיה איתך בעליות ובמורדות..ברגעים הקשים וברגעים הטובים.. כי לשם כך אנחנו כאן- לשמוע, להקשיב, לחבק ופשוט להיות איתך.. תני לנו להכיר אותך מעט יותר, ללמוד על מחשבות המוות האלה ומאין הן נוצרו ספרי לנו על כל הכאב שיושב שם בפנים ולא מוצא לעצמו ביטוי.. את יכולה לספר לנו כאן, או בשיחה דרך האתר שלנו.. בכל דרך שתבחרי.. את כבר לא לבד מרור יקרה.. אנחנו כאן, ואנחנו איתך.. מקשיבים תמיד..

למעלה