המחשב לא מזהה את המצלמה

p a s h o s h

New member
המחשב לא מזהה את המצלמה

היי, לא יודעת אם זה הפורום המתאים לשאלה אבל אנסה : התקנתי windows XP ומאז המחשב לא מזהה את המצלמה שלי (canon a95 ), כמובן שהתקנתי גם את ה driver אבל כשאני מחברת את המצלמה ל USB המחשב לא מזהה אותה. מה לעשות ?

SuperStar666

New member
כנראה המגעים של הUSB במצלמה

נדפקו. או בUSB במחשב. בכל אופן לתקן את זה זה לא זול, וזה לא כלול באחריות. לכן כמו שנאמר הכי טוב שתקני קורא כרטיס, אני יודעת שיש ברשת קרביץ, וקורא כרטיס אוניברסלי עולה בסביבות ה80-90 ש"ח.

p a s h o s h

New member
ה USB במחשב עובד

ניסיתי בכל כניסות ה USB במחשב והוא עדיין לא מזהה את המצלמה,הUSB האלה לא נדפקו כי הם מזהים נגן MP3 , עכבר ... ניסיתי גם להחליף את הכבל של המצלמה וזה לא עזר, ניסיתי גם מחשב אחר בעבודה וזה גם לא עזר , אולי זה משהו במצלמה עצמה ?? וסליחה על הבורות , מה זה קורא כרטיסים ? מתקינים אותו במחשב או שמתחבר ל USB ?

SuperStar666

New member
נשמע שזה אכן במצלמה.

גם לי יש את אותה הבעיה, כשאני מחברת את המצלמה לUSB, המחשב לא מזהה אותה, ובנוסף לזה כל מה שמחובר לUSB באותו הרגע מתנתק. וכמו שאמרתי לפני כן, לא שווה לתקן את זה, כי זה יקר, וזה לא כלול בתעודת אחריות. את הקורא כרטיס מחברים לUSB, ובמקום לחבר את המצלמה לUSB, מוציאים את הכרטיס מהמצלמה ומכניסים אותו לקורא. ככה נראה קורא כרטיס אוניברסלי:

TAZ!

New member
היי, יש לי בדיוק כזה...

קורא כרטיסים. 60 ש"ח ועושה את העבודה (עדיף מאשר לחבר קורא כרטיסים שעולה 4500 ש"ח...)

SuperStar666

New member
4500 ? ? ??? הוא מזהב????

לא שמעתי מעולם על קורא כרטיס כזה!!!!! מאיפה זה??!?! למה המחיר שלו מפחיד כ"כ?? - שלי עלה בערך 90 ש"ח... אני לא זוכרת במדויק! ואני מתפלאת ששלך עלה 60 ש"ח, איפה קנית אותו?

TAZ!

New member
קוראים לו 7D... ../images/Emo13.gif

התכוונתי למצלמה. ממש לא כדאי לחבר אותה למחשב ולסכן אותה (הזהירו אותי מפני הפרעות במתח החשמל וכאלה) כשב-60 ש"ח אפשר לקנות קורא כרטיסים פשוט ויעיל. את שלי קניתי בשופרסל ביג, במחלקת האלקטרוניקה והמחשבים.

SuperStar666

New member
פוי.. הלחצת אותי! חחחח :)

תמיד ברשתות כאלה כמו שופרסל ביג הכל יותר זול... למה לא אמרת קודם?!?! :):) קרביץ בגלל השם שלהם מעלים את זה למחיר יקר יותר...

Kewen

New member
גם אני קניתי את אותו אחד באותו מחיר

ואפילו באותה רשת.

למעלה