המחשב לא מזהה את ה-PPC שלי...

frydman

New member
המחשב לא מזהה את ה-PPC שלי...../images/Emo53.gif

שלום, רכשתי את ה-MIO P560 החדש. (זה הפוקט הראשון שלי, אם לא סופרים את הפאלם 3C שהיה לי פעם...) בכל מקרה, התקנתי את תוכנת הסינכרון על ה-XP במחשב, חיברתי את הפוקט ו- המחשב מזהה שחובר USB חדש, הפוקט מראה שהוא נטען, וזהו. במחשב נפתחת בועית הודעה שהתקן הUSB לא מזוהה/לא תקין וכל נסיון חיבור ידני בתוכנת הסינכרון נותן בסוף תשובה שלילית. ניתקתי, חיברתי, ריסטתי, חיברתי..... לא עוזר. אני מפספס משהו? מכשיר לא תקין? תודה מראש על הסיוע...

אתה צריך תוכנה בשם ACTIVESYNC

חפש אותה בגוגל היא חינמית של מייקרוסופט. כמובן שכדאי שזו תהיה הגרסה האחרונה: 4.5

frydman

New member
כמובן שהתקנתי - גירסא 4.5 מגיעה יחד עם הפוקט

כמו שכתבתי - גם המחשב לא מזהה וגם האקטיבסינק לא...

cganir

New member
האם יש פיירוול מותקן במחשב ?

אני לא מדבר על הפיירוול הפנימי של ווינדוס, אלא על משהו אחר שהותקן ? אם כן, כבה אותו לחלוטין ונסה שוב. בכל מקרה, כדאי להתקין שוב AS ולשים לב להוראות ההתקנה.

frydman

New member
כבל ה-USB חברים... ../images/Emo67.gif

מסתבר שגם זה יכול לקרות - כבל חדש ולא תקין. אחרי שהתקנתי והסרתי את האקטיב סינק, רסטתי את הפוקט, עברתי שוב ושוב על כל ששת הפורטים שיש לי במחשב ועוד... לקחתי מחבר כבל דומה שמשמש אותו למצלמה הדיגיטלית (אותם חיבורים רק עם גליל גדול כזה קרוב לאחד הקצוות), בשניה שחיברתי אותו האקטיב סינק נכנס לפעולה, זיהה את דגם הפוקט והכל עובד מעולה... רונלייט הבטיחו להחליף לי את הכבל... בכל מקרה תודה למנסים לסייע!

frydman

New member
../images/Emo93.gif שמחתי מוקדם מדי...

אחרי ניתוק ה-ppc (הרי אי אפשר להשאירו מחובר לנצח רק כי הצלחתי...) הוא לא מוכן להתחבר שוב!! עכשיו כבר לא עוזר לי החלפת כבלים ולא כלום - פשוט מתסכל.

למעלה