המחשב נכנס להמתנה ונתקע

babe7

New member
המחשב נכנס להמתנה ונתקע

יש לי מחשב חדש (לפני כן לא היה לי, כך שניסיון אין), וכל הזמן הוא נתקע (לא מגיב למקשים ולעכבר). הבנתי שזה נקרא:``נכנס להמתנה``. אוקיי, למה זה קורה ואיך ניתן לפתור את הבעיה? אני כבר ממש מיואשת; בכל פעם שזה קורה, אני מנתקת את המחשב מהחשמל... חוץ מזה, ישנה בעיה עם המעברים בין השפות; למשל, אם אני רוצה לעבור לאנגלית, עלי ללחוץ עשרים פעם עד שזה יתחלף. האם זה נורמלי? תודה מראש...

Elisite

New member
אהלן... אני מקווה שזה יעזור לך

שלום! נציג את עצמי קודם: שמי אלי בן 19.5 מהקריות, דתי בקרוב מתגייס! עכשיו בקשר אלייך... אני מבין שיש לך מערכת הפעלה כמו Win98/2000/me אני אכתוב לך באנגלית ובעיברית, כי אני לא יודע איזה Windows יש לך! כשהמחשב מגיע למצב המתנה בד``כ זה אומר שהמחשב הי-ה בהפסקה ממושכת...: בשולחן העבודה בשטח ריק תילחצי על העכבר במקש הימני ואז תילחצי על האפשרות האחרונה:``מאפיינים``,``Properties``. עכשיו יש לך כל מיני כמו חדרים כאלה, זה נמצא כרגע ב``רקע``/``Backgrounds`` תעברי ל``חדר``:``שומרי מסך``, ``screen savers``... למטה יש יש אפשרות של ``הגדרות``/``Setting`` תיכנסי לשם! יש לך כל מיני אפשרויות של המערכת של המחשב שלך... את יכולה לקבוע שכל חמש דקות בלי תזוזה של העכבר/המחשב יכבה המסך כל זמן מסויים! עדיף שתגדירי את זה ל 10 דקות. אחר כך יש לך אפשרות לכבות את ההרד דיסק! תעשי אף פעם/Never. אני מקווה שהבנת עד כה........ אחר כך יש לך את האפשרות שלך! System Stand by/מצב המתנה... ושם תשני לNever. מקווה מאוד שעזרתי לך... כנסי לאתר הבית שלי אם בא לך: http://www.portal-israeli.up.co.il - תוכלי למצוא בו הכל!

בני...

New member
בקשר לתקיעה של המחשב

יש הגדרה של הכוים הקשיחים שבו ניתן להגדיר מצב שבו הכונן לעולם לא יהיה במצב של המתנה,צרי קשר איתי אני יסביר לך. שלחי לי אימייל ל: [email protected] מוטי ביי

למעלה