המחשב שלי שבק חיים

1ט ל י

New member
המחשב שלי שבק חיים

ועכשיו אני עושה לו החייאה. אתמול בלילה נכנסתי לפורום מבית של חברה (וכמה דקות אחר כך הייתה הפסקת חשמל), וראיתי ששינתן את היום של המפגש. אם הוא היה אתמול- אני אהיה מאד מבואסת. אם הוא יהיה שבוע הבא- אני באה. אתמול הבוסית שלי התקשרה ואמרה שהיא לא צריכה אותי ביום שישי הקרוב... קצת מעצבן הייתי אומרת... נו טוב, העיקר הבריאות...

1ט ל י

New member
שוביניזם...

המרכז לימודי ערב למבוגרים מציע קורסים וסדנאות לנשים בלבד רשימת הקורסים: כיצד להחליף נורה ? צעד אחר צעד עבודה עם שקופיות. התנעת המכונית: שלב א'-בחירת המפתח הנכון, תרגול כוון הסיבוב בעזרת הדמייה במחשב. שלב ב'- שליטה בפחד המתעורר לשמע רעשי ההשחזות, בנסיון ההתנעה השני. חניית המכונית: מבוא- מפגש עם קבלני בניין,להבנת הצורך בעמודי בטון במבנים. ביקור בתערוכה להכרת סוגי העמודים, ומעבדה מעשית לתרגול גמישותם. סדנה מעשית: שמוש במראה (אין צורך להביא אביזרי וחומרי איפור!), הבנת ההבדלים הבסיסיים בין דוושה שמאלית לימנית , היכרות ההגה, ועמידה על הדקויות שבין מכונית למלגזה. &! nbsp; תרגול בסימולטור, בהדרכת נוירולוג בכיר, של הפעלת רגל אחת/דוושה אחת. אומדן מרחבים: הרצאה של שמאי מקרקעין. בסיום תרגול של יציאה מדלת הרכב הימנית. סדנת תקשורת : שיחה אינטראקטיבית מול סוכן בטוח. עדכון הבעל-תרגילי נשימה ופלדנקרייז. את והמכונית, חוג לידע שימושי- הגברת הספק המנוע : שמוש נכון במעצור היד./ מדוע מגבים אינם מאותתים? / ישיבה נכונה:הגוי בעזרת שרירי הבטן. מיסטיקה - &! nbsp;כספומטים: הזנת כרטיס האשראי בפחות מארבע נסיונות. שעורי וידאו + מופע של דולפינים מאולפים. נומרולוגיה - הקלדת הקוד הסודי הנכון. סיעור מוחות רוחני בהנחיית מדיום. מדע- קצור תולדות הזמן: איך לשוחח 5 דקות עם חברות בפחות משעתיים. משולב עם סיור במוזאון המדע ומכון וייצמן. מתימטיקה ומנהל עסקים- ההבדלים בין פלוס למינוס, הלוואה ומתנה, מבנה הארנק, וזהוי שטרות. מרצה אורח: נגיד בנק ישראל. בתום ההרצאה, תרגולי זוגות במונופול. אופנה- איך ללבוש פריטים בני חודש, ולא להחשב לפועלת זרה. הדגמה על מסלול משוכלל. איך ללבוש את הבגד הנכון , תוך פחות משמונה נסיונות, ולהגיע לפני סוף הארוע. סדרת אימונים משולבת פסיכולוג ומאמן כושר.

gaia20

New member
הי טלי, אל תתבאסי

עוד לא היה מפגש נוסף, אנחנו מחכים שקארין תחזור מפראג ואז נסגור על יום מדוייק
אני מצפה לראות אותך שם, בלי הברזות הפעם!!!!

למעלה