המטבח הבלקני בתפוז
אנשים

חח כה גמאני תמיד עושה ככה

אנחנו תמיד איזה חמש בים, וכל פעם שרוצים להשתזף בת אחת נשארת עירנית, ישובה ופקוחת עיניים להזהיר אותנו מכל המצחיקים ביותר האלה שבאים ומנסים להוריד את החזיה לגמרי (למזלי-מעולם-לא-קרה-לי-או-לחברותי-מעולם-אבל-למישהי-שהייתה-קרובה-אלינו-פעם-זה -קרה-ומאז-אנחנו-בחרדות).

butbut

New member
באמת?יש כזה דבר?>< ..מפחיד...

כשאני הולכת לים אני מעדיפה להישאר עם גופייה,אני לא משתזפת אני בצבע של דני וטום..לבן חח=] ואז אני נהפכת לאדומה חחח=]

חח אני שחומה מלידה

אבל הצבע שלי נוטה יותר לחום צהוב חרדל מאשר לחום שוקולד אקזוטי אחודרבוקה XD אבל שיזוף של שלוש דקות ואני ריהאנה XD

Lex 1

New member
חחח גמני ככה... ../images/Emo3.gif

הפנים והידיים שלי תמיד חומים ואז בקיץ עוד יותר.. רק הרגליים והבטן לא הכי משתזפים בים אבל לא הייתי מגדירה אותם כלבנות.. אבל זה מתחיל לעצבן שלמעלה שחום ולמטה פחות.. אני חושבת שהגיע הזמן לשמן
.

m i c k e y 15

New member
גמאני שחומה..אבל לא ממש כי בכל זאת

אני לא מרוקאית חח אבל למשל כשהייתי בטבריה השתזפתי מלאאאא ועכשיו אני כולי מתקלפת..כל הצבע שהיה לי ברגליים התקלף אבל ממש כל העור התקלף לי שם.. וגם בחזה..וגם בגב..אוףף אני שונאת את זה..אפילו בידיים..
אפילו בבטן התחיל לי!! אררר

sapsapsa

New member
אני חצי אשכנייזה חצי תמנייה

אבללל אני הגעתי למסקנה שזה לא חום חום הצבע שיש לי !! זה צהוב!!!!!!!!!!!

yael0000

New member
סתם תהייה

+
למה לאיזי יש מעריצים? היא אישיות מפורסמת(חוץ מהעובדה שהיא יוצאת עם הארי ג'אד?)

Lex 1

New member
היא כנרית (ככה כותבים..?../images/Emo122.gif

היא מנגנת על כינור הכוונה.. חחח) זה בעיקרון מה שהיא עושה אם היא יוצאת אם הארי זה בהחלט מוסיף למעמדה

sweet shir

New member
בעעעע כינור. |מקיאה|

חחחחחחחח לא קשור אליה ישלי משהו רע לכינור.
(חחחחחחחחחחחחחחחח מעט מאוד יבינו למהXD)

Lex 1

New member
לאא.. אני אוהבת כינור..אבל פסנתר יותר!../images/Emo99.gif

m i c k e y 15

New member
תחזרי בך!! תחזרי בךךך!

כינור זה לא בעע...זה לא בעע
כינור זה מה זה יפה...איך שמנגנים..ואפשר מוזיקה שמחה..ועצובה.. זה כ"כ יפה.. כמו ביילוקראד
גררר

sweet shir

New member
כינור זה בעע כי בתוכנית שראיתי מישהו עזב

מישהו בשביל כנר. זין עליו!!!!!!111 ואז שהאלו שאני אוהבת חזרו.. והוא נפרד מהכנר כזה שאלו מה קרה לאית'ן (הכנר) ואחד ענה: "הוא נפל מהגג." חחחחחחחחחחחח אני נקרעתי מזהXDDDDD טוב אני אסיים פה את החפירה. ישלי סיבה מוצדקת!! אית'ן זה בעעע!!!!!! והוא בגד בג'סטין1!!!11 זונה שכמותו. XDDDDDD

butbut

New member
היא בלהקה!ששמה Wild והיא הכנרית שם=]

חח אלה מקצוע=]

למעלה