המטבח

putmusicon

New member
המטבח

זה המטבח שלנו. עוד חסר דלפק בר זכוכית גבוה מעל האי. וכן שיש (למה לעזעזל כ"כ יקר??) רציתי לשאול, אם יש כאן הצעות דוקא לקרמיקה שעל הקיר. מה הולך היום? הולך להיות ברז מתחת לחלון והכיריים בפינה הימנית בתמונה. אשמח לכל רעיון. ורד

איריסג

New member
הצעה - סטודיו טינטן בשינקין

מכיוון שבחרתם מטבח דומיננטי, הייתי הולכת על משהו קצת יותר רגוע, עם נגיעות "שובבות". אני מצרפת לך קישור לעמוד המטבחים של סטודיו טינטן , זה סטודיו חמוד נורא ברח' שינקין בתל אביב, שבו מוכרים אריחים מצויירים ביד. כל מה שצריך זה אריחים חלקים בצבע רגוע (לבן, אבן טבעי משהו כזה) - ובין כל כמה אריחים לשלב אריח מצוייר ביד. יש שם כמה דוגמאות שתוכלי להתרשם. בסטודיו עצמו המגוון עצום. תשימי לב למשל לאריח עם הפלפל האדום. חמוד, לא?

איריסג

New member
לטעמי - לגמרי סבירים ואף למטה מזה

האריח הכי גדול שלהם עולה משהו כמו 70 ש"ח - אבל הוא 20*20. אריחים של 10*10 כמו שלדעתי את צריכה - עולים פחות מ 50 ש"ח ליחידה אם אני זוכרת נכון. מכיוון שאת צריכה ממש כמה אריחים בודדים - אנחנו מדברים על משהו שיכול להגיע , בהשתוללות לכמה מאות בודדות של שקלים. שווה בעיני מאד. את שאר האריחים (החלקים) קונים במקום אחר - ולא משקיעים באריחים מאד יקרים.

putmusicon

New member
את צודקת

אם מדובר רק בשילוב של הדוגמאות אז נכון. אהבתי במיוחד את הפנל עם הדוגמה הכחולה לאורך השיש.

איריסג

New member
ומכיוון שהכל נעשה בעבודת יד

את יכולה להזמין לך את אותו אריח, עם אותה דוגמה - אבל באדום....

איריסג

New member
וגם לא חייבים אריחים חלקים

אפשר בכלל לעשות שם טיח ווגה עמיד במים, ולהשקיע את האריחים המצויירים בתוך הטיח. זה מקסים בעיני לא פחות.

איריסג

New member
לגמרי כן

טיח וגה הוא טיח שעד לפני כמה שנים היה נהוג להשתמש בו רק לחיפוי חוץ של הבית - וככזה, הוא היה אמור לעמוד בגשם וכו'... בשנים האחרונות יש מגמה להשתמש בו גם בפנים הבית, בעיקר בשטחים רטובים (אמבטיות ומטבחים) אבל לא רק. בעיני זה נורא יפה.... בדיוק שלשום הייתי באירוע בבית שבו היה טיח וגה מעל הכיור במטבח. יתירה מכך - מעל הכיריים היא עשתה חיפוי של וגה גם כן, ועליו ציפוי כלשהוא (אולי לכה? ) שהפך אותו לבלתי סופג לגמרי - גם לא כתמי שמן ולא כלום.

איריסג

New member
סילר זה לא של השייש?

ממה שברברה אמרה לנו (אבל אולי לא הבנתי נכון) זה חומר שהיא מרחה פעם אחת - ומאז הטיח האקרילי לא סופג כלום (זה עשה אותו טיפ היותר כהה, בטון אחד או שניים)

fireman

New member
סילר מיועד לאיטום אבן\שיש\בטון

וניתן להשתמש בו גם על טייח אקרילי (מסתבר) כדאי כל כמה חודשים לחזור על הסילר מאחר ועם הזמן הוא מאבד את כושרו. וכן, לעיתים הוא גורם לגוונים להתכהות

לדעתי הכי יפה זה חיפוי של שיש

וכך יש התאמה מלאה בין השיש שעל הארונות לחיפוי הקיר במיוחד כשאת כבר שילבת את הלבן הנירוסטה והאדום, יצטרף לזה גם צבע השיש ובנוסף עוד קרמיקה- יותר מידי לטעמי... מה שכן אהבתי את האדום במטבח
זה מסוג הצבעים שאני אוהבת אבל בחיים לא יהיה לי האומץ לשים אצלי בבית

putmusicon

New member
תודה :)

גם לי לא היה כ"כ אומץ - אזקצת שילבתי עם אפור (זה לא לבן זה אפור בהיר). גם הרצפה אפורה וגם השיש יהייה באותו צבע של הרצפה אז אולי אפשר לשים פס עם אלמטים של בורדו כמו המטבח...

אמארונה

New member
אני מאוד אוהבת

את המראה של חיפוי פלטה שלמה של זכוכית חלבית, ולדעתי זה יכול להשתלב מאוד יפה עם המטבח שלכם.

putmusicon

New member
וואלה - זה רעיון מעניין

ראית את זה באיזה מקום? יש תמונות של זה?

og3

New member
יקרררררררררררררררר

גם אני אוהבת את המראה הנ"ל וגם אני רציתי כזה בבית אבל המחיר בשמיים. אם זכרוני אינו מטעה אותי כ 250$ למ"ר + בכול מקום שיש שקע צריך חיתוך מיוחד ולכן יש להוסיף עוד כ 45$ לכל אחד.

למעלה